Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Offtopic Asylum (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95483)

Dragomara 15 Nov 2009 21:54

Originally Posted by corinka:

@Dragomara
1. Am sub 30 de ani.
2. Totusi, nu sunt "pe banii babacilor".
3. Nu ma intereseaza cine citeste ce pareri am, dar, chiar daca scriu tampenii, nu astept sa "ma creasca" nimeni de pe acest forum.

atunci jos cu tine de pe timpul meu. :P
pe mine DA mă preocupă pe cine citesc, când, cum ,ŞI mai ales DE CE, pentru că nu am 50 de vieţi de împărţit cu cei care nu merită. ce să fac pentru a mă face mai uşor înţeleasă?! NU e despre voi, e despre mine. ar tb să apreciaţi sinceritatea. :">
până acum rămân doar Pitbull, Keepwalking şi... Deleted, şi asta nu pentru că în primul rând au peste 30.:">

----
Gloriuţa... ce se aude cu topicul ăla?! nu-mi spune că mă laşi să aştept să îmbătrâneşti. ;)

halebardul8 15 Nov 2009 23:01

Si voi, nevrednici ce sunteti, nu intelegeti ca acest forum, cinemagia.ro, a fost creat special pentru dragomara si hachitele ei.

si daca nu bifati unde trebuie atunci e vai de curul vostru.

pasiuni, pareri personale, euforii: treceti-le la capitolul "dizidente" si mergeti cu ele spre aprobare la ghiseul 2.

daca n-ati inteles, e pentru ca va opuneti ideii.
dragomara rules all this world.

halebardul8 15 Nov 2009 23:03

cu alte cuvinte:
prostiile dragomarei vor fi oricand binevenite pe un forum care n-are de gand sa promoveze valoarea.
ba vor fi chiar favorizate.

Dragomara 15 Nov 2009 23:04

... zise Halebardu, cel care are peste 40 de ani, şi evident e excepţia de la regula mea. :D =))
PS: scuze dragă, te-aş fi citat, dar mi-a interzis MisoginDo. =)) =))
PS1: auzi, tu cât ai de gând s-o ţii aşa?! (:| (:|

Pitbull 15 Nov 2009 23:09

Uite-l si pe Hale!!! :D
AM ZIS EU c-o sä revinä mult mai devreme decât s-ar astepta cineva! :D Il cunosc mai bine chiar decât se cunoaste el însusi.
Bäiatul ästa chiar nu poate träi färä noi, e Cinemagia-addicted! :x
Din päcate, mâine Stefan te va banna din nou - ce sä-i faci, are si el responsabilitätile lui, nu-si poate permite sä fie sentimental. Da' nu-i nimic - garantez cä vei reveni curând, tras de firul dorului de locul unde ti-ai läsat la pästrare inimioara.
Care noi avem mare grijä de ea.
Cäci si noi te iubim, Hale. Si noi te iubim! :-*

...Tocmai din aceste motive, Drago, scumpul nostru Hale o va tine asa PERPETUU. Falsa lui urä si (auto)mincinoasa desconsideratie la adresa CineMagiei poartä un singur nume: DEPENDENTA!

Liviu- 15 Nov 2009 23:13

Reprosez moderatorilor ca in majoritatea mesajelor de mai sus nu e nimic de reprosat...

LE: Si ca sa nu sara lumea pe mine cum ca ce am spus nu are logica. Ceea ce reprosez e faptul ca mesajele inca mai exista si discutia continua.

halebardul8 15 Nov 2009 23:16

nu-i bai, pitbull, maestre de ceremonii funerare,
mai am inca 10 conturi de mail sa-mi fac cont.
si mii de IP-uri sa ma conectez.
asa incat indispozitiile lui stefan ma intereseaza cat indispozitiile in cot.

ce nu vezi tu, insa, ca de obicei, este esentialul: acest forum este facut pentru dispozitiile/indispozitiile dragomarei. O ratacita printre filme, ca intreg forumul, dealtfel.

la revedere,
halebardul9

Pitbull 15 Nov 2009 23:17

@Liviu-:
Gloria si Stefan dorm la ora asta, ca orice oameni întregi la mine, iar nebunul de mine, care n-are somn, m-am retras din functia de moderator aici, acum o lunä, cä nu mai rezistam, si mai era si scandalul äla în care mä implicase un fost user, asa cä se creau suprapuneri de interese.
Lasä, cä Hale are nevoie de noi - de-asta si vine noaptea, când nu mai are cine sä-l modereze/banneze/citeascä/înjure.

@Hale:
...iar tu, cu indispozitiile/dispozitiile tale, esti fäcut pentru Cinemagia.
Färä ea/noi, n-ai exista.

P.S.
Cicä "la revedere", da' uite-l cä iar räspunde! :))

halebardul8 15 Nov 2009 23:27

ce sa insemne asta, oare?
ca toata puterea ta statea numai in banarile penibile ale lui stefando?
si ca acum, la vreme de noapte, te simti putin slabit?

intru atunci cand imi vine, cand vad ca forumul nr.1 de film in romania e populat de gospodine nevertebrate nesatisfacute.

reciteste si zi-mi ca n-am dreptate.

Pitbull 15 Nov 2009 23:30

Te pierzi în detalii si nimicuri.

NOI SUNTEM VIATA TA, ASTA E!
NE TOT ATACI, DE FURIE CA NU-TI POTI REPRIMA IUBIREA PENTRU NOI.
Esti dependent de CineMagia, o adori, desi n-ai vrea, iar asta te face sä turbezi si sä ne spui vorbe urâte.
Se observä clar din incoerenta si incontinenta mesajelor tale.
Dacä nu te-am iubi si noi, te-am trimite la un medic psihiatu.
Dar te vrem asa cum esti - ästa e farmecul täu: un Pierrot îndrägostit, nefericit în amor, care aruncä-n Cinemagia cu rosii fiindcä-i e rusine sä afle lumea cä-n inimä are numai flori pentru ea.

(Uite-l cä tot mai are ceva de zis! :D "La revedere" din pärti - bäi, ce se mai amägeste singur copilasu' ista! Firesc - rostul lui e AICI, nu pe Matzu Grav.)

halebardul8 15 Nov 2009 23:32

Originally Posted by Pitbull:

@Hale:
...iar tu, cu indispozitiile/dispozitiile tale, esti fäcut pentru Cinemagia.

da, sunt facut pentru a darama cinemagia, asa cum este ea acum.

Pitbull 15 Nov 2009 23:35

S-o crezi tu, Pinocchio! :x Iubirea nu poate därâma, poate doar construi.
In adâncul sufletelului täu de lemn-Tänase, doresti, si reusesti, doar sä clädesti - mäcar cu-o mistrie de mortar, o cärämidä, o bidinea de var - la templul CineMagic.
De-asta ai si därâmat Matzu Grav - din subconstientä fidelitate cinemagiafilä.
Iti multumim din suflet.

Hai, mai zi ceva - ca sä-mi dovedesti si pentru a tzâspea oarä câtä dreptate am: cä NU TE MAI DAI DUS! :))

halebardul8 15 Nov 2009 23:35

Te pierzi în detalii si nimicuri.

NOI SUNTEM VIATA TA, ASTA E!
NE TOT ATACI, DE FURIE CA NU-TI POTI REPRIMA IUBIREA PENTRU NOI.
Esti dependent de CineMagia, o adori, desi n-ai vrea, iar asta te face sä turbezi si sä ne spui vorbe urâte.
Se observä clar din incoerenta si incontinenta mesajelor tale.
Dacä nu te-am iubi si noi, te-am trimite la un medic psihiatu.
Dar te vrem asa cum esti - ästa e farmecul täu: un Pierrot îndrägostit, nefericit în amor, care aruncä-n Cinemagia cu rosii fiindcä-i e rusine sä afle lumea cä-n inimä are numai flori pentru ea.

ti-am mai spus: negarea realitatii te-a dus pe niste plaiuri deloc magulitoare.

Acolo unde Neinvinsa-i dragostea e un film bun, halebardul tanjeste dupa dragostea cinemagiei, als e un prost etc. Am mai vorbit despre asta, dar vad ca n-ai inteles nimic.

halebardul8 15 Nov 2009 23:37

S-o crezi tu, Pinocchio! :x
In adâncul sufletelului täu de lemn-Tänase, doresti, si reusesti, doar sä clädesti.
De-asta ai si därâmat Matzu Grav - din subconstientä fidelitate cinemagiafilä.
Iti multumim din suflet.

aici, cu tot respectul, dar mananci ciuperci.
(coprofite)
forumul merge, si inca merge foarte bine.
ia baga un ochi, ca sa te convingi.

Pitbull 15 Nov 2009 23:39

Iubite, visezi. Poate tocmai de-asta ai venit acum aici, într-o crizä de somnambulism.
(Sau, poate, esti treaz si minti, ca de obicei - refugiul täu etern din calea unei realitäti care te orbeste cu lumina ei.)

halebardul8 15 Nov 2009 23:44

continui sa negi realitatea - care probabil iti ofera numai insatisfactii, ca sa nu zic mai mult.

continua.
altfel cum o sa-i faci fata?

Pitbull 15 Nov 2009 23:48

Copii, puiutul ästa m-a adormit de-a binelea.
Vi-l las vouä, eu mä duc sä mä culc.

Pa, scumpicel - si nu te amägi: toti stim cât îti plânge pipota dupä noi. Somn-usor, vise-pläcute / Pomu' falnic sä te... (puncte-puncte)." :-*:x>:D<

halebardul8 15 Nov 2009 23:51

vax.

n-ai destula muzica in tine ca sa ma faci sa dansez, vorba unui clasic.

Dragomara 15 Nov 2009 23:54

Originally Posted by halebardul8:

ce sa insemne asta, oare?
ca toata puterea ta statea numai in banarile penibile ale lui stefando?
si ca acum, la vreme de noapte, te simti putin slabit?

intru atunci cand imi vine, cand vad ca forumul nr.1 de film in romania e populat de gospodine nevertebrate nesatisfacute.

reciteste si zi-mi ca n-am dreptate.

no brain, no pain! :-& :-& :-&

puţină originaliate din partea numărului 8 n-ar strica, totuşi.

sau te pomeneşti că acum doar recitai?! (:| :!! :!!

StefanDo 25 Nov 2009 11:28

keep, cred ca dragomara merita din plin ce ai scris mai sus despre ea (si ai sters), pot sa-ti de-sterg postul respectiv, daca vrei ;)

All times are GMT +2. The time now is 23:37.