![]() |
Oh... din aberaţie-n aberaţie, aşa merg aici!! :(
De ce nu pot vota un film pe care l-am văzut aseară la TV, pe motivul că: Acest film va putea fi votat după lansare?! PS: site-ul are aceeaşi problemă, din moment ce mesajul precedent îl primesc numai când încerc să accesez CineMagia. |
in loc sa te isterizezi mai bine-ai spune despre ce film e vorba
|
În loc să vorbeşti (cu mare indulgenţă se poate citi şi "răspunzi") ca să te afli în treabă, mai bine te-ai duce acasă, sau dacă n-ai chef nici de asta, postează, fratele meu, la "bancuri", te rog.
|
uite c-acum poti
|
Originally Posted by StefanDo:
Ce diferenţă este între query-ul "filme la TV" şi "Program TV complet"?! Tot încerc să dau de un film şi nu reuşesc; când folosesc query "filme la TV" am ca rezultat intervale orare în care pe canale de filme nu se afişează absolut nimic. Nu mai înţeleg nimic! :(( |
ce film cauti?
|
Peggy Ashcroft în varianta CineMagia! :-)))
Acum o să ziceţi că iar sunt cârcotaşă, da'zău dacă e aşa! Tocmai ce-am revăzut A Passage to India (1984), după ce-am avut prima experienţă de încărcare a unor poze de actori (Victor Banerjee) mi-am zis: "no hai să cetesc câte ceva despre film", şi uite aşa am ajuns la premii, unde am aflat că Peggy Ashcroft a luat Oscarul pentru "Best Actress in a Supporting Role", când m-am dus pe CineMagia să citesc despre Mrs. Moore priviţi mai jos ce surpriză am avut:
![]() Mai-mai să cred c-am văzut filmul greşit!! No, domnişoara Gloria, ce academie zici că validează pozele astea?! ;) =)) Oricum, bună glumă!! ---- @ŞtefanDo - nu ştiu ce film caut, şi ceea ce e cel mai tragic e faptul că la ora şi pe programul pe care-mi amintesc că l-am vizionat e trecut cu totul altceva, dilema e că-mi amintesc că şi ghidul Dolce bătea cu programul vostru TV; că am citit prezentarea filmului care ar fi tb să ruleze şi că ea nu corespundea cu ceea ce io urmăream atunci. :-? |
Domnu' Pitbull, cu ce-am mai fost offtopic acum? Am voie sa iau in balon un jurnalist care pune o astfel de intrebare din care sa reiasa ca Romania a fost stat sovietic? Am voie sa spun ca CTP se pricepe la tenis? Daca da, de ce sa umplem azilul degeaba?
|
si aici esti off topic
|
Las-cä toatä lumea stie cä-i o politä.
Lasä. |
Hihi - deci asta inseamna offtopic, da? :P
|
Dacă vreau să aleg şi totodată votez, şi alt gen corespunzător unui film, şi el nu este disponibil, adică nu există o listă predefinită de unde să aleg, cum procedez?!:-?
|
Originally Posted by Dragomara:
Încă am aceeaşi problemă, Şi numai cu CineMagia. Ba mai mult mi s-a spus că postul meu a fost procesat, că nu am voie să postez mai repede de nu-am-reţinut-câte minute, şi că dacă e vreo problemă să contactez Administratorul. :)) Partea proastă e că nu am mai putut recupera acea postare oricâte "back"-uri am dat. Cel mai tare m-a enervat faptul că mi s-a spus că a fost salvată!! :( :D Cred că e şi ceva legat şi de aberaţia aia cu logarea la facebook, site-ul ăla întotdeauna e încărcat mai greu de GoogleChrome (văd asta în bară), ca să nu mai spun că io nu am cont, şi deci nu-l folosesc, şi chiar nu ştiu de e musai să se încarce, ŞI LA MINE?! :-O :-? |
Dacă vreau să şterg un film de la văzute sau favorite... cum să fac? Am tot căutat dar nu mă descurc! Help?! :">
|
Mai apesi o data "butonul" folosit pentru adaugare :D
|
Hihi... that was funny!
În sensul că până acum nu apăsam pe buton ca să îl adaug, ci îl adăugam din pagina mea cu acel motoraş de căutare. De asta nici nu îmi dădusem seama că alea sunt butoane! Cât de pe lângă pot fi uneori. =)) Mersi! >:D< |
Is it just me :-??
![]() Imi apare si pe forum si pe pagina, de fiecare data cand accesez vreun link. E enervant, fiindca trebuie sa ii dau mereu x ca sa pot naviga in continuare. |
Și mie îmi apare același mesaj, în Firefox.
|
Si mie.
|
Si mie imi apareX(
Dar ce se poate face ptr.a disparea? |
All times are GMT +2. The time now is 14:58. |