![]() |
Judex: taci acolo! :P
miercuri: Amen to that sister! :D |
As vrea eu sa fiu nasul lui, sa mai vina finu cu curcanu din cand in cand.........
|
Originally Posted by victor:
Eu îl voiam ca ...soţ de când a fost în România. :)) :P :"> |
adica nu vrei fotbalist ? sau manelist ? uite unde duce cultura asta occidentala......
|
=)) =)) =))
Păi da, eu aşa speram.. la un pilot de curse sau la un snookerist. Mai ales că sunt apăruţi din ăştia prospeţiori. :P |
A fost un debut bun pentru Schumi, dar MGP sunt considerabil sub Ferrari si Red Bull, destul de mult sub McLaren.
Oricum, per ansamblu, cursa a fost foarte anosta - si da de gandit faptul ca desi un Webber sau un Button au fost mai mereu in spatele lui Schumi (respectiv Hamilton fata de Rosberg), nu au reusit nicicum sa ajunga destul de aproape cat sa incere o depasire, desi aveau masini mult mai puternice. |
noile masini sunt greoaie si urate din cauza noilor conditii de regulament
|
Nu ca anul trecut nu ar fi fost la fel si cu acel sistem KERS ce le uratise si ingreunase. Acum e si mai si. :P
|
mai bine ar trece la curse cu tiruri. sa stim o treaba. faza e ca alea sunt chiar spectaculoase :))
|
Adevarul e ca nu am avut onoarea sa le vad, dar am vazut unele cu niste curse cu un fel de tiruri... din alea de zici ca daca le dai un bobarnac in cabina vor cadea in... cap. :P
|
Weekendul asta voi rata calificari, cursa... tot. Dar asta nu inseamna ca nu pot veni cu niste informatii.
Se vor tine in Australia: - sambata, calificarile de la ora 8 dimineata ora Romaniei. - duminica avem cursa de la ora 9, tot ora Romaniei. Nu uitati ca se schimba ora in weekendul asta. :D Poate va indurati si de mine si veniti cu ceva detalii din cursa, va rog eu cat pot de frumos. :) Au fost deja antrenamentele 1 si 2. Dar nu stiu nimic mai mult decat un clasament, care nu imi spune mare lucru doar ca sper ca Alonso sa termine tot pe locurile alea [6, respectiv 15]. :P |
Cea mai tare reclama, daca o stiati sorry de intarziere, dar oricum uitati-va aici [e cu Heikki Kova.]:
http://www.youtube.com/watch?v=hqOkvMD4VzM |
Nu sunteti de nicio treaba! X(
Observ ca Button a terminat primul [<:-P ], dar cum de a ajuns Kubica pe doi? Oricum bravo lui! Alonso e prea sus... :(( Si ce dracie s-a intamplat cu Vettel? Schumi e de abia pe locul 10, in timp ce Rosberg pe 5. That's pretty sad :-< Asta ar fi clasamentul: 1 Jenson Button McLaren-Mercedes 2 Robert Kubica Renault 3 Felipe Massa Ferrari 4 Fernando Alonso Ferrari 5 Nico Rosberg Mercedes GP 6 Lewis Hamilton McLaren-Mercedes 7 Vitantonio Liuzzi Force India-Mercedes 8 Rubens Barrichello Williams-Cosworth 9 Mark Webber RBR-Renault 10 Michael Schumacher Mercedes GP 11 Jaime Alguersuari STR-Ferrari 12 Pedro de la Rosa BMW Sauber-Ferrari 13 Heikki Kovalainen Lotus-Cosworth 14 Karun Chandhok HRT-Cosworth Ret Timo Glock Virgin-Cosworth [Suspension] Ret Lucas di Grassi Virgin-Cosworth [Hydraulics] Ret Sebastian Vettel RBR-Renault [Wheel issue] Ret Adrian Sutil Force India-Mercedes [Engine] Ret Vitaly Petrov Renault [Spin] Ret Bruno Senna HRT-Cosworth [Hydraulics] Ret Sebastien Buemi STR-Ferrari [Accident] Ret Nico Hulkenberg Williams-Cosworth [Accident] Ret Kamui Kobayashi BMW Sauber-Ferrari [Accident] Ret Jarno Trulli Lotus-Cosworth [Hydraulics] P.S. Windom, intelegi de ce am zis ca voi scrie multe posturi consecutive? :)) |
Pai n-ai vazut cursa? Sau macar startul, ca sa vezi ca s-a intamplat cu Button, Alonso si, ca victima colaterala, Schumi? :D
Mi se pare comic ca Hamilton a facut vreo 10 depasiri, a mers la limita, si echipa i-a belit sansa de a termina macar pe podium, in timp ce Button, mergand nedeosebit de repede, a reusit sa castige, gratie unei tactici foarte bune. Oricum, ghinion iar pe Vettel, in loc sa aiba 50 de puncte, are un semi-esec si un abandon in acest sezon. Azi nu i-au pus bine roata si s-a "terminat" un disc de frana. Cursa spectaculoasa, macar. |
Nu ca nu as fi scris un pic mai sus ca...
Originally Posted by vave:
Intre timp am vazut cateva imagini de la inceputul cursei cu acele ciondaneli. Am inteles ca a fost chiar faina intreaga cursa. Nasol ca am ratat-o. |
Prea sus ca sa interceptez postul. :D
|
Originally Posted by PoliFanAthic:
Revenind... si Alonso de ce a rezistat? :)) :(( :(( |
Alonso rullllz! :P
|
Eu nu cred ca o sa am rabdare cu sezonul asta, modificarile din regulament mi-au taiat complet elanul.
|
O cursa mai intersesanta dar nu pentru ca sunt bune regulile ci pentru ca :
- am avut ploaie - Alonso a ratat startul - strategii Red Bull si McLaren au gresit cu Webber si Hamilton Trebuie neaparat schimbat ceva pentru ca in Malysia vom vedea o procesiune care va plictisi multa lume. Cand toti pleaca cu aceasi cantitate de carburant cum sa faci tactici diferite ? Si cand vezi ca Button rezista cu aceleasi cauciuce 51 de ture din 58 te intrebi cine o sa mai fie tampit sa faca doua opriri ? In plus linile lungi si extra largi vor face depasirile sa fie lucruri banale si nu lupte bara la bara. Poate trebuie sa ne axam pe calificari care aduc lupte interesante mai ales intre coechipieri. Un lucru e sigur insa, Ferrari e superfavorita la ambele titluri. |
All times are GMT +2. The time now is 11:12. |