Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Sunt fericit/a pentru ca... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95657)

ooo333 26 May 2010 19:10

Sunt Fericit Ca Se Termina Scoala !!!

Ipu 27 May 2010 08:12

Baftă la bac! (dacă se mai ține)

ooo333 27 May 2010 12:33

Originally Posted by Ipu:

Baftă la bac! (dacă se mai ține)

Nu dau bacu ! Mai am pana-l dau ! dar mersi oricum !

Ipu 28 May 2010 02:50

Când ai scris că vine vacanța, am crezut că e vorba de vacanța aia de dinainte de bac.

illotempore2002 28 May 2010 12:15

test

Dragomara 28 May 2010 15:57

1 - iar am făcut o faptă bună, :"> :">
2 - iar mi-s modestă (şi categoric tb. să o ştie şi alţii! :P ),
3 - a început weekend-ul, ;)
4 - o să fac peşte la grătar, după care o să dorm un picuţ, iar după o să mă uit la "Eu când vreau să fluier... " şi la "The White Ribbon",
5 - iar sunt filme bune la TV. Aş vrea să văd :

Pepe & Fifi (1994)
Regia: Dan Piţa
Cu: Irina Movila, Cristian Iacob
Genuri: Dramă

ProTv International - ora 22:30

--------------
Duhul aurului (1974)
Regia: Dan Piţa, Mircea Veroiu
Cu: Leopoldina Bălănuţă, Ernest Maftei
Genuri: Dramă

TVR Cultural- ora 23:20
-----------------

Bulworth (1998)
Bulworth
Regia: Warren Beatty
Cu: Halle Berry, Warren Beatty
Genuri: Comedie

Acasa- ora 01:30

o nominalizare Oscar + alte 4 nominalizări

rrs85 28 May 2010 17:21

Mai am un pic si termin sesiunea, si implicit si facultatea ;)

veverita.verde 28 May 2010 21:27

Sunt fericita ca am reusit sa trimit peste 20 de coduri promotionale la concursul Nescafe. Sper sa castig o mie de euro :D

Dragomara 28 May 2010 22:32

Originally Posted by veverita.verde:

...

"veveriţă dulce" e unul dintre alinturile mele preferate. :"> ;) :P

rrs85 29 May 2010 14:59

chiar am terminat sesiunea...:)

bremen1980 29 May 2010 15:08

O veste buna :Diverta e pe copca.Pacat de bietii angajati care raman fara loc de munca.
E bine insa ca va disparea (sau se va reforma) un dinozaur care avea preturi umflate la toate produsele ,nu avea niciodata la raft toate noutatile sau promotiile importante (cartile de 4 lei de la Polirom ;promotiile Nemira ,Humanitas s.a.m.d. ) ;un monstru care a inghitit un lant decent de IT (Best Computers ) si schimba la 2-3 luni mobilerul librariilor de parca designul te facea sa cumperi carti mai ieftine din alte locuri.
Criza asta o sa curete multi pungasi de pe piata .

http://www.ziare.com/articole/diverta+insolventa

rrs85 29 May 2010 17:55

@bremen1980

eu de vreo doua ori am intrat la ei, si cand am vazut nesimtirea preturilor am zis "pa pa"...

bonbons 29 May 2010 18:59

Sunt fericita pentru ca a inceput TIFF

Judex 30 May 2010 02:20

M-am insurat. =))
Sau ar trebui sa bag dincolo?

ooo333 30 May 2010 13:41

Originally Posted by Judex:

M-am insurat. =))
Sau ar trebui sa bag dincolo?

Cu siguranta dincolo

Judex 30 May 2010 13:43

:D
Sa stii.. =))

paul_aramis 30 May 2010 13:45

M-am insurat. =))

de tot sau pe probă?

Judex 30 May 2010 13:46

De tot, plm. =))

paul_aramis 30 May 2010 13:48

nasol. de tot. ai pus-o. vorba aia, însurat e o ţâră mai bine ca spânzurat.

Judex 30 May 2010 13:58

Bre, o iubesc, stai tranquillo! ;)

Dragomara 30 May 2010 14:29

M-am insurat. =))

Ştiu că nu e treaba mea, dar te însuraşi cu o femeie în carne şi oase?! Ăăă... şi cu acte-n regulă?! Ăăă.. şi pentru mai mult de-o săptămână?!

PS: dacă nu mă înşel te-ai mai însurat cel puţin de 2 ori de când ne ştim noi, pe acest site. ;) :P :-* NU c'aş avea ceva împotrivă. :))

PS1: io una nu "crez" până nu "văz" ceferticatul! :P :))

paul_aramis 30 May 2010 15:27

Bre, o iubesc, stai tranquillo! ;)

păi tocmai de aia ziceam că e o ţâră mai bine. las' că îţi explic eu mai încolo, după ce te mai rugineşti ...

rvn 30 May 2010 15:31

jud, daca n-aveai bann o saptamana, te mai insurai?

p.s.stii ca urarea mea de bine este in topicul lui keep,in atelier!

Judex 30 May 2010 17:19

Nu cred. =))

illotempore2002 31 May 2010 22:24

Sunt fericita pt ca ploua si e suficient de cald cat sa stau cu fereastra deschisa sa pot auzi ploaia. Si ca il ascult pe Liam Lynh si ma prapadesc de ras. Si pt ca imi place istoria sincera a poporului roman. Si pt ca pisica mea a iesit din calduri. Si pt am primit un bonus mare la serviciu. Si pt ca weekendul urmator fac terapie cu un terapeut austriac foarte faimos. 18 ore de terapie :x

Dragomara 31 May 2010 22:35

eu mi-s fericită pentru că unii mint atât de credibil că-s fericiţi, încât doar ei sunt singurii care o cred, asta poate unde nevoia asta întrece orice morală, orice logică. :D
PS: sunt fericită că-i înţeleg. atât.
PS1: sunt fericită pentru Judex. Pentru cel adevărat.

illotempore2002 31 May 2010 22:46

Si mai sunt fericita ca azi m-a prins ploaia si am avut motivul perfect sa ma adapostesc intr-un McDonald's si sa ma delectez cu o mancare toxica de-acolo :)

copila_satanista 01 Jun 2010 09:06

am fost aseara la Lord of the Dance de mi-am limpezit fiecare neuron :x ca bonus azi am inceput ziua drept cu dreptul tot printr-un mec si picaturi de ploaie ca tot veni vb

bremen1980 01 Jun 2010 11:02

Am avut o ruda operata cu succes la Spitalul Militar din Bucuresti si am fost ieri sa-i fac o vizita. Ajung eu la poarta si desi nu era program de vizite ma introduc singur in spital.Ditamai complexul spitalicesc cu zeci de cladiri.Intreb pe ici pe colo si ajung la o cladire unde ar fi trebuit sa dau de al meu pacient.In toata cladirea nu era nici paznic ,nici doctor sau vreo asistenta.O imbirligatura de culoare pe care te rataceai .Era ora 17 si parca intrasera toti in pamint.Intram prin tot felul de rezerve unde unii pacienti dormeau ,altii erau la aparate ,altii jucau carti sau mincau .Cautam acul in carul cu fin pentru ca uitasem sa cer numarul salonului unde se afla nea Dudă al meu. Ma simteam ca in spitalul lui Lars von Trier ( Riget ) si asteptam sa apara fantomele sau sa inceapa cineva sa traga ca-n Hard Boiled (http://www.youtube.com/watch?v=4OPyoJgV_YY ).
Am dat peste un tigan bezmetic (cu o sacosa plina de sucuri ) care-si cauta si el rubedenia si-i injura pe cei de acolo pentru lipsa de vigilenta.:''Pe astia de aici ii fura si-i omoara cine vrea ca prostii astia nici nu stie''. In sfirsit am gasit o asistenta care s-a uitat intrun catalog si m-a anuntat ca ruda mea tocmai fusese externata cu citeva ore mai inainte.:-O

Dragomara 01 Jun 2010 11:09

Vai ce curaj!! Tu nu ştii că la ora actuală tb. să stai cât mai departe de spitalele din România?! :-/ Unde la noi nu se duce pacientul la spital pentru a se face bine, ci pentru a da colţul de la nici nu-ţi dă prin cap ce microbi/ viruşi/ neglijenţă etc.! :(

bremen1980 01 Jun 2010 11:19

Sa stii ca si eu ma asteptam sa dau peste grozavii : pereti care cad ,singe pe tavan ,pacienti care zbiara :''nu donez nici un organ pina nu mor ,criminalilor !!!!" ,asistente acre care te spaguiesc doar ca-ti vad moaca ,popi gata sa-ti dea ultima impartasanie ,rude inlacrimate aruncindu-se la picioarele doctorilor :''Salvati-l dom' doctor ca doar pe el il mai am''. Nu am gasit asa ceva iar spitalul mi s-a parut chiar decent ,curat si destul de linistit.
Este totusi mult mai bine sa fii in afara lui .Decit sarac si bolnav mai bine sanatos si bogat .:))

illotempore2002 01 Jun 2010 11:21

Si inca nu ai fost la Spitalul Universitar sa vezi ce frumos e, au si cafeteria si pian la care canta cineva!
Eu abia astept sa ma imbolnavesc sa ma duc acolo la un control, ceva :P

bremen1980 01 Jun 2010 11:23

La Universitar am fost acum 8-9 ani la cineva dar arata destul de jalnic.Au terminat cu renovarea lui in totalitate ???

illotempore2002 01 Jun 2010 11:25

Well, eu merg din 2003 incoace, deci de 7 ani. este un spital impecabil, arata ca unul privat (Medlife etc).

p.s. dar cum se face ca tu esti cel care ii viziteaza pe ceilalti, ce le faci? :D

Dragomara 01 Jun 2010 11:26

Io una cel mai mult mă tem de modul în care se face curăţenie, şi de cel în care se pregăteşte hrana, de salariile şi profesionalismul personalului medical nici nu vrea să mai aduc aminte. :D :(( Printre primele locuri în care se observă că suntem o ţară săracă se numără şi spitalele. :(

bremen1980 01 Jun 2010 11:28

Originally Posted by illotempore2002:

Tu zici ca tiganul care n-a fost primit la pomana ;''Stati voi sa moara tata ;o sa fac la colaci si la nimeni n-o sa dau ''

Pitbull 01 Jun 2010 11:28

Am citit opt mesaje, si nu väd legätura cu topicu', nici sä mä-mpusti. :|

L.E.
Nouä, cu cel de mai jos.

illotempore2002 01 Jun 2010 11:31

Originally Posted by bremen1980:

Originally Posted by illotempore2002:

Tu zici ca tiganul care n-a fost primit la pomana ;''Stati voi sa moara tata ;o sa fac la colaci si la nimeni n-o sa dau ''

=))

Dragomara 01 Jun 2010 11:34

Originally Posted by Pitbull:

L.E.
Nouä, cu cel de mai jos.

Nici io cu postarea ta! =)) =)) =))

PS:
----------------
... că am răcit şi mă simt de parcă aş fi înghiţit un arici şi mi-ar fi rămas în gât.
... că nu am găsit nicio pastilă de SalviaSept, dar am dar peste o cutie de Penicilina V.
... că a tunat o dată şi a căzut Netul preţ de 8 minute.
... că am răcit şi mă simt de parcă ar fi trecut peste mine un elefant... supraponderal.
... că plouă.
... că nu am gust.
...
... că Pitbull nu s-a schimbat.

bremen1980 01 Jun 2010 11:35

Originally Posted by Pitbull:

L.E.
Nouä, cu cel de mai jos.

Eu eram fericit ca '' nea Dudă '' a fost externat sanatos (sper :D ).Restul e tacere .

ooo333 01 Jun 2010 14:46

Sunt Fericit pentru ca e ziua copilului !

Happy Birthday !!!

copila_satanista 01 Jun 2010 14:48

Originally Posted by ooo333:

Sunt Fericit pentru ca e ziua copilului !
Happy Birthday !!!

eu doar ce am facut vreo douaj trei de ani asa ca o iau pe drago de manutza si ma mut la topicul de nefericiti si melancolizati ca azi nu e ziua mea :))

Gospin 03 Jun 2010 11:23

Fericit pt. ca e grevă. :)

SoX 03 Jun 2010 12:20

Sunt fericit pentru ca Gospin si-a adus aminte de noi. :P

Gospin 03 Jun 2010 12:23

Originally Posted by SoX:

Sunt fericit pentru ca Gospin si-a adus aminte de noi. :P

si eu sunt ca cineva inca isi mai aduce aminte de mine :D

rrs85 03 Jun 2010 13:01

sunt si alti oameni fericiti!:">

Rapture 03 Jun 2010 14:04

S-a întors Gospin. :)

paul_aramis 03 Jun 2010 16:32

nu fericit, ci mulţumit că mi-am luat în sfârşit maşină ...

Windom 03 Jun 2010 17:15

Sa ai noroc de ea. Ce masina?

paul_aramis 03 Jun 2010 17:23

no ni la ea:

All times are GMT +2. The time now is 01:50.