![]() |
Originally Posted by anaemona:
la CIMITIR, AI UITAT? buna idee! |
mai e "off-topic asilyum" da nu stiu in ce masura mai exista...>:)
|
Una dintre cele mai frumoase actrite ale momentului schimba astazi prefixul. La multi ani,Natalie Portman!!!
|
Originally Posted by sabinalin:
|
Era mai buna in Leon..ahemmm:D
|
Originally Posted by White1:
|
probabil in sensul ca era mai sexy (in opinia lui);)
|
Pedo:))
|
Cum sa faci un top anii 2000, cand abia au trecut 11 ani? Pana-n 2999 mai e mult... (:| :))
|
Nu sunt "Pedo", oricine zice ca Natalie Portman nu era buna in Leon e un ipocrit:D Sau Ofelia din Labirintul Lui Pan...sau aia din Orphan, la sfarsit, cand se imbra...bine, poate sunt:)
|
natalie in leon e cam dezbracata, dar...Ofelia?:-O
|
"June 2009 Ranked #40 on theMovie-Fanatic.com Top 50 Hottest Young Actresses."
Deci sunt sanatos:D Acum nu o sa zic ca femeile nu inteleg chestiile astea, pentru ca iar incepe povestea cu misoginismul. Upsss, am zis-o:D |
E o diferenta intre 'young' si 'under the age of consent', just saying.
|
Topul e din 2009, nu se mai incarda la "under the age of consent". Ce urechi fine ai:))
|
Dar in Leon se incadra, asta incercam sa-ti aduc la cunostinta. ;)
|
Totusi e o diferenta intre a privi si a trece la..fapte, just saying:D In curand o sa fac un top 3 al userilor prea subtili pentru mine, mai trebuie sa gasesc doar unul:))
|
white... i agree with you... everything that is underage is so hot...=))
|
Venind din partea unei fete suna ciudat, dar ma bucur ca suntem de acord:D
|
ah, ce-mi place cand ma crede lumea... lovely. acum urmeaza sa spun ca sunt tip si ca sunt gay, si e informatia completa.B-)
|
Lasa-i balika, daca-s prosti si nu stiu sa numere ce sa le faci ! In 2999 organizez eu ADEVARATUL top anii 2000. Asta de-acu e la vrajeala :-q
|
Adaugare film care nu este in lista
Ma gandeam sa stiu cum pot adauga un nume nou de film?
|
Originally Posted by Ingerasul_Iubirii:
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96964 |
Originally Posted by FreakDoll:
Typical womanly tits-envy :P |
Originally Posted by varu:
Stop cadru. Aici intervine Federico care ne zice ceva de Charlie Kaufman. |
:-O Niciodata!
|
Glumeam ;) ... de fapt nu, ia stai, cum dovedesti ca nu erai geloasa pe ea ? :P
|
Trebuie sa ma crezi pe cuvant! ;;)
|
Nu tzine ! Tot forumul asteapta dovezi clare ! :P
|
Ha! Ha! Ha! Ha! Ha!
Copil suparacios si resentimentar ce esti! Nici acum nu ti-a trecut?:P |
Matur trist si paranoic ce esti ! Ce anume sa-mi treaca ? Era o remarca nevonovata prin care iti ridicam mingea la fileu sa zici si tu ceva de procesul creativ in opera lui CK. Dar la cat esti tu de obtuz ar fi trebuit sa ma astept la o reactie de tip mania persecutiei ... bleah
=; |
Chambord,
L-ai invocat in ultimul timp pe CK cu intentia expresa de persiflare de cel putin doua ori! Cand o faci a treia oara trebuia sa m-astept la altceva? Am o veste proasta pt tine: nu citesc ganduri! Pot doar sa interepretez numai ce-i exprimat. Apropo, stii ce-a zis Einstein despre cei care asteapta rezultate diferite de la actiuni identice, nu? ;) |
Poti sa ma crezi pe cuvant ca nu era decat o sicana prietenoasa, nicidecum o ironie rautacioasa asa cum ai banuit. Ca si cum il intrebi pe un amic dinamovist ce-a mai facut Dinamo in Champions League, si nici atat, ca despre procesul creativ la CK pot sa vorbesc si eu destule si asta in conditiile in care nu il consider un geniu asa cum o faci tu.
|
Sorry, dar nu mi se pare o poza reusita:(
|
Sorry, dar nu mi se pare ca esti un troll reusit. :(
|
Nu cred ca era cazul sa te ataci.
A fost o parere personala inofensiva. In schimb poza anterioara postata este extraordinara. (The Power and the glory) Si eu sunt pasionat de fotografie, asa ca iti doresc multa bafta si creatie multa. |
Daca nu te-ai prins inca, parerile alea "personale si inofensive" trebuie sa le si argumentezi, altfel iti vor fi sterse de moderatori.
|
Nu stiu de va certati.Pana la urma cosminlipsa a spus parerea lui personala.Nu vad nimic rau in asta.
|
:)) u serious ?! G, people, wheraya come from ? #-o
|
Mie mi-a amintit de-o scena din Chungking Express.
![]() Nu sariti, am spus si eu decat parerea mea personala care sunt eu om si am drepturi! Da?? |
ai ba datzi-o-n ceaiu masii de treaba tozti avem drepturi acuma totzi ne dam cu parerea nu se poate ashea ceva e o debandada totala haos aicea propun sa formulam doctrina cinemagia si un cod estetic si totzi sa aderam la ea si cine manifesta pareri care nu corespunde pac l-am halit si atunci nici nu mai trebe se argumentam e mai sinplu ce ziceti ca asha cu atat democratzie si capitalism se scufunda planeta nu vedetzi ce se-ntampla
|
Originally Posted by Federico:
Stai linistit Fed ca nu la tine se referea. Cred ca era vorba de Anaemona /:) |
Nici nu ma mir :P doar si pe mine m-ai inteles exact pe dos.
Originally Posted by Chambord:
Mda, si tu poti sta linistit :) Stiam eu ca nu trebuia sa pun poza cu oala cu sarmale. |
Originally Posted by Chambord:
It goes without saying ca ana-care-e-mona (Pit dixit) e suspectul de serviciu cand vine vorba de astfel de virtuti, dar poti sa stii? In plus, OdD a folosit pluralul... bremen1980 e al doilea pe lista mea neagra, urmat indeaproape de SoricicaMov. Chiar daca ei nu (prea) si-au dat cu subsemnatul de-a lungul turneului, aroganta lor e atat de substantiala incat numai gandul ca au cont pe forum si pot aparea in orice moment e paralizant de intimidant.
Originally Posted by anaemona:
|
Marcus, tu voiai sa-i furisezi inauntru pe Refn si Kubrick si strambi din nas la Bela Tarr? *rade*
|
Stramb din nas la Bela Tarr,deoarece mie nu imi place pacing-ul filmelor sale :) |
Dar al lui Kiarostami iti place?
|
Da.La Kiarostami-n filme se mai intampla cate ceva. |
Aah...
|
Acuma nu ma intelege gresit,ca eu nu caut sa vad numai filme pline de entertainment.Da nici sa ma uit la unii 2 ore si jumatate cum mananca un cartof (Calul din Turin).
|
Originally Posted by marcusARCUS:
Quote:
No shit. *rade in hohote dar fara malitiozitate*
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 01:22. |