![]() |
am fost si mi-am cumparat 2 sacosi mari pline cu chestii.
multumesc de invitatie. |
Originally Posted by Judex:
Da' vad ca ti-ai luat o gospodina...! Nu mi-o imprumuti si mie sa gateasca si pentru noi? Ca eu nu prea excelez in bucatarie... Nu-s chiar dezastru, dar n-am tragere de inima. Dar ia stai putin, vad ca nu-s singura care are dubii in privinta casatoriei tale... :-? Ia sa vedem, gateste bine, nu cumva esti tot tu? Oare nu ai personalitate multipla si de fapt tu faci mancarea, tot tu iti masezi si gambutele si "Delia" este tot Judex, de fapt? =)) |
asta i-am zis si eu la topicul Sunt fericit....
ca s-a scos, mai ales gagik, nu iese niciodata din bucatarie: acum ii face chiftele marinate, acum tocanitza, acum sandwichuri.... ai, si basca, o cere de nevasta, ea accepta, dar el nu se delogheaza de pe forum nici o secunda :D si-au petrecut deci logodna pe forum, cu o mica diferentza: ea era in bucatartie. =)) |
Bullshit.
Cori, o sa-ti arat poze. O sa-ti dai seama si de ce am stat uneori pe forum. ;) Illo, cut the crap! Esti prima persoana care a aflat de ea. Intrebare: Nu vi se par tembele versurile de la "Ia-ti mireasa ziua buna?" |
Nu le stiu, dar titlul este oricum aiurea.
|
Cum sa nu le stii? Nu ti s-a cantat asta la nunta, cand cu voalul?
Titlul nu stiu daca asta e, asa incepe duda - ia-ti mireasa ziua bunaaaaaaaaaaaaaa, de la tata de la mumaaaaaaaaa... |
este ora 3 am si nu am pic de somn. dimineata tre sa merg la serviciu. ma mai culc? :(
|
Baga niste Somniferu
|
nu am asa ceva in casa....inteleg ca tu ai, insa. devreme ce recomanzi cu o asemenea naturaletze somnifere.
|
Nu, girafel, era un reper de baza al unei culturi cinematografice.
|
nu stiu nici un film cu un astfel de nume.
altfel, ma mir ca stii tu ce e ala reper de baza in cinema. |
Da-i cu gugal.
|
Descriere: Rs Somnifero este o aplicatie care opreste calculatorul la ora dorita sau in anumite conditii. Sistem de operare: Windows
|
Somn usor Actiune Somnifer natural; Reechilibreaza tonusul psihic; Favorizeaza somnul odihnitor; Relaxant al sistemului nervos central; Combate insomnia
p.s. ma plictisesti. |
Lasa, era o gluma... Pentru cunoscatori.
PS Cheama un corporatist sa-ti alunge plicteasala. Sau iesi pe strasse, stiu cativa de la nunta care erau dispusi sa bantuie un pic dupa bunaciuni. |
ha ha ha.
amuzant. |
Amuzant rau de tot e filmul la care am facut referire initial.
|
:)) N-am avut lautari si nici n-am facut circ din ala la nunta cu aranjatul miresei in fata cameramanului. :D Iar "faza cu voalul" n-o avem in Transilvania, daca te referi la traditia din sud si Moldova cu scosul voalului si inlocuirea cu un batic. Eu am purtat voalul doar la biserica, iar cand am venit la restaurant am renuntat la el, l-am lasat in masina. Si nu mi-a cantat nimeni orori din alea. :) |
Mai bine. :D
|
o nunta iconoclasta deci.
|
Ce succes are topicul asta initiat de biata Pauline.
Se pare ca vrem cel mai mult sa intrebam orice ne trazneste, nu despre film. illo, fa o analiza! :P |
Originally Posted by corinka:
Muzica traditionala de nunta nu este o oroare. |
Originally Posted by redmen:
Eu nu am nimic impotriva muzicii populare si nici a folclorului in general, dar nu agreez cantecele lacrimogene. Mireasa se marita, nu isi paraseste familia! |
Adevarul e ca e fascinant spectacolul in care se dau muierile cand vine momentul cu pricina. :D
|
vreau card ce fac?
|
Du-te la o banca.
|
Oaaaaaaaaaaa. Excelent. Vrei cardurile mele? :D
|
nu stii cum sa scapi de frauda aia ? >:)
|
Evident.
|
cat se poate de serios, stiti cumva cuvantul romanesc pentru tripwire?
|
tripuaiăr.
|
împiedisârmä, sau excursifir
cu variantele: împiedifir, sau excursârmä |
LSD-trip-wire
ce misto suna |
Hai ma, declansator-capcana.
|
asta depinde de ocupatia ei
|
Se zice dupa facultati. Sau aia era "devine"? :D
|
care facultati? primele sau.... ?
|
Cu noul avatar,era sa nu il recunosc pe Cinemania :D
|
Forma corect pt ac topic: cu noul avatar, era sa nu il recunosc pe Cinemania? :D
|
Cum scapi de plictiseala ?
Cum spargi o banca fara sa fii prins ? Cum scapi de insomnie ? |
Daca tot e pe prosteala, ce culoare au ochii vostri?
|
Je: cameleonici.
|
Verzi. @-)
|
@judex
adica nu stie stanga ce vede dreapta. bine, dar vezi ca e mai greu cu aprecierea distantelor. ma refeream la culoare. |
Originally Posted by corinka:
What she said :D! |
Originally Posted by halebardul:
|
De vreo saptamana ma doare incheietura dreapta a maxilarelor: cand casc, mestec etc. :(( Oare o fi oreion? :-S Sau ce? :((
|
fai? |
Aoleu, Cori!!!!!!!!!!! :-O
Nu trebuia sa pui intrebarea asta. Dar sunt convins ca ai nostri colegi vor fi oameni civilizati. :D @Hale Voi nu vorbiti asa in redactie? |
Nu-i de ras, doare rau si doare tot mai tare. :( |
All times are GMT +2. The time now is 09:41. |