![]() |
Hm, un cadavru în birou și detaliu, intersantă asociere de cuvinte. Așa e, e din ultimul sezon.
|
Da,neinspirata asocierea,imi cer scuze.Tin sa mentionez faptul ca am vazut doar 2 sezoane acum cativa ani,deci nu stiu scena respectiva.Imi cer inca o data scuza pentru asa o eroare comisa.
|
Oh, ghost90, mă simt teribil, n-ai de ce să-ți ceri scuze.
|
No,eu imi cer ca sa fie fericita toata lumea.Sa vin si cu un indiciu:serial politist,castigator a doua gloabe de aur.
Ala-i. |
The Shield.
![]() |
![]() |
Pentru consecventa serialul lui Charles e Cosmos-ul lui Sagan. Noul Twin Peaks?
|
Nu, e un serial abia lansat.
L-a bifat cineva, poate ghiceste. |
Pare un serial atipic, altfel imi dadeam seama 8-|
|
Originally Posted by White1:
Ba, ti-ai dat seama! atipic --> Atypical :)) Cedez. |
I'll be Captain Obvious, n-aveai ce sa cedezi, ca ghicise baiatu', doar ca nu vrea sa se joace frumos si sa treaca titlurile.
Tot evident: ![]() ![]() |
Nu am nici cea mai vaga idee ce serial e dar nu pot rezista tentatiei de a ma da mare si a fi misogin cu aceeasi ocazie: that's how evolution works! Frozen "accidents", "birth defects" that, as the centuries unfold, prove to be more useful than the "basic form". Sorry blondie 8-|
|
The Fall - oribil
|
my kinda' guy
![]() ![]() |
Batemeanie.
Cred ca ti-a atras atentia blondina lele ( a se citi L.L ) dat fiind ca ai o feblete pentru cratimele nixoniene... Ma insel ? Cedez. |
serialul din fotografie
Evident că e vorba de cel din 2013/Crimele din Befast-The Fall.
În foto - Gillian Anderson/fostă Dana Scully din Dosarele X şi John Lynch - cred că nu am greşit. |
C, nu e Laura Linney, daca la ea te referi, iar lele nu vad sa fie de nici-o culoare, mai ales roz.
N-ai ce sa cedezi, ca nu l-ai numit, e Ozark. Cat despre cratime... nu stiu ce sa zic, analogiile-mi par paralele, asa ca nu ma supar daca-mi explici. :) [ubicuitatea - esentiala, oportunitatea - optionala] Victor, era The Fall, doar ca se ghicise. Poftim alta poza. ![]() |
poza
E greu/foarte greu/prea abstract/nedefinit/Renoir sau un mare arhitect sa fii si tot n-ai reusi.
Ma gandesc ca trebuie a fi o imagine de generic a unui serial/dar e prea putin fie si pentru a-mi da cu presupusul. Poate revii cu o dezvoltare ceva mai concret/mai util si de ajutor -cu poza asta mi-ai inchis orice culoar/seamana a creanga/aduce a luneta/poate un pictorial/crede e greu de tot/....si vad destule seriale dar nu fac nicio legatura |
Originally Posted by Namaste:
Batemeanie = Bateman + meanie. lele / L.L. - joc de cuvinte. Iti amintesti cum citesti literele ? Be, Ce, Le... Nu exista serial numit astfel! :)) Nu ma refeream a fi Laura blondina din poza, ci din serial. Si unde ii intalnesti pe cei doi ? Poate ca nu am numit, ci am ghicit :P Ce inseamna a ceda, in cazul meu ? A nu pune imagine. Doar raspund la intrebari, fara a avea intentia de a continua jocul cu alte intrebari. Aici trebuie sa intre un alt jucator. |
Namaste/legat de poza si serial
Mai fac 0 incercare,numai dupa foto si productiile BBC din 2017
1.un personaj cu ceva luminos in mana,se pare 2.a alta persoana la oarece distanta,aplecata/se pare 3,intuneric - incerc varianta mini seria BBC 2017/ In the Dark? - rog un raspuns scurt/da sau nu/sunt curios. |
All times are GMT +2. The time now is 21:50. |