![]() |
^ RIP Cristi Puiu :))
ca să citez un clasic în ne-viaţă: Vorbind teologic - ascultaţi, căci eu vorbesc rar ca teolog - Dumnezeu însuşi a fost acela care la capătul zilei de muncă s-a aşezat ca şarpe sub arborele cunoaşterii: se odihnea de faptul de a fi Dumnezeu... Făcuse totul prea frumos...Dracul nu este altceva decît leneveala lui Dumnezeu în fiecare a şaptea zi... deci s-au îndoit şi alţii de fromosetzea INXS. |
![]() + ceva similar holy motorsului, dar mai crud ![]() |
Atonement
![]() ![]() Si ca sa nu irosesc imaginea din Bom yeoreum gaeul gyeoul geurigo bom: ![]() |
o să vă spamez un pic, pipl, pentru că-mi scutur compul şi orice mb contează.
![]() ![]() ![]() eika katappa / werner schroeter, 1969 ![]() casa unde, cînd fulgeră, pe pereţi se proiectează filme mute aita / José Maria de Orbe 2010 ![]() ![]() ![]() amore e morte nel giardino degli dei / sauro scavolini 1972 ![]() osaka no yado / heinosuke gosho 1954 ![]() yum, pretty darlings 8-> 8-> 8-> ![]() easy rider :-* / dennis hopper 1969 ![]() ![]() KONIEC ŚWIATA / Dorota Kędzierzawska 1988 |
Despre porci si alti demoni
![]() |
Omule e buna varianta aia ripuita de pe blu-ray si aparuta pe torenti ??
|
Eu am luat una foarte buna de 4,37 gb, de pe saitul mioritic.
|
Ok atunci la in sac cu el .
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
À nos amours, Maurice Pialat
![]() ![]() ![]() |
Millenium Mambo
![]() |
|
asta rămîne una din all-all-all-time faveurile mele. simt cum se pietrifică în canon cu şanse minime de a mai fi stîrpită de acolo vreodată. liviu, poţi lăsa dimensiunile intacte pîlîsî?:D
![]() |
Originally Posted by omudindulap:
* * * ![]() |
Originally Posted by Federico:
Dincolo de aspectul "corect" dpdv tehnic al cadrelor, they hit the spot when they're all-too familiar. De exemplu: ![]() (À nos amours) Catch my drift? In alta ordine de idei, as adauga si Sandrine's boobs printre minunatiile enumerate aici. They deserve a fuckin' poem. =P~ ![]() |
I know another pair that deserve a fuckin' poem. Too bad I'm not a fuckin' poet...
|
Originally Posted by Namaste:
|
Iaaaa uite la ei! :|
Prin ce cercuri elitiste va invartiti? |
Pe la Crazy Horse, de 2 ori pe lună.
|
All times are GMT +2. The time now is 19:24. |