Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Arta gătitului (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96837)

anaemona 26 May 2011 20:45

rvn, esti rea :) da un exemplu de "dupa ureche". Pui totul la gramada? Mai intii fierbi orezul pe plita si-l pui la cuptor dupa? Sint foarte interesata de reteta asta crede-ma. Nu mi-a iesit in veci. Ori fac orezul scaldat in apa ori arunci cu boabele dupa pisica prin casa, :(

rvn 26 May 2011 21:35

ha ha ha...sunt scorpie,nu?
sincera sa fiu,pe acesta din seara asta,nici nu mai stiu exact cum l-am preparat,fiindca eram grabita..
cred ca apa e secretul.dar,fiind un orez cu bob lung,fireste ca n-a trebuit sa pun prea multa,fiindca oricum l-am inmuiat dinainte, vreo 10 min.aprox...
deci,peste acesta am pus cam o cana de apa,dar...atentie,si-au lasat si rosiile zeama.

anaemona 26 May 2011 22:07

Vezi ca poti fi draguta cind vrei tu? :) Mersi mult, o sa incerc cu inmuiatul inainte.

rvn 29 May 2011 14:39

gretos,gretos,gretos!

indiferrent 29 May 2011 22:20

Originally Posted by rvn:

ce, nu va este foame????

Te urasc! Hocus pocus bidibocus fa ceva si strica-i aparatul ala. Daca nu te potolesti, iti blestem cuptorul...din toata inima stomacului.

rvn 29 May 2011 22:27

Originally Posted by indiferrent:

Te urasc!

ATENTIE!
nu esti singurul.usor,usor....

indiferrent 29 May 2011 22:34

De la crapul ala la cuptor (cred ca l-au halit aia de la posta) am promis ca nu mai intru aici. Nu stiu ce m-a apucat sa ma bag (hop si eu) in seama pe aici la ora asta "lenesa".

rvn 29 May 2011 22:39

probabil, ti-era foame.
posta intarzie rau.promit sa schimb.voi apela la o firma de curierat rapid.ca sa indrept greseala,
voi pune un bonus.alege tu ce-ai vrea sa gatesc si-ti voi face placerea, INDIFERRENT cat va costa.

indiferrent 29 May 2011 23:00

probabil, ti-era foame.
posta intarzie rau.promit sa schimb.voi apela la o firma de curierat rapid.ca sa indrept greseala,
voi pune un bonus.alege tu ce-ai vrea sa gatesc si-ti voi face placerea, INDIFERRENT cat va costa.

Ma multumesc cu un singur fel. Vreau crapul cu ciuperci, cu orez, cu legume,cu friptura si cartofi, cu fasole si carnaciori, cu salata de varza, cu ardei copti si daca te lasa inima, poti pune si o bucatica de placinta cu mere.

rvn 30 May 2011 08:06

pofticiosule!te avertizez,dupa ce o sa le gusti pe toate o sa vrei sa ma iei de nevasta!
ha ha ha

indiferrent 30 May 2011 08:43

Nevestele gatesc?

rvn 30 May 2011 08:44

Nevestele gatesc?

printre altele.totusi,nu acesta este punctul meu forte.am altul si mai si...

indiferrent 30 May 2011 10:01

Chiar? Te-as intreba, probabil sunt multi curiosi, dar nu pot ca e off topic.

rvn 30 May 2011 10:55

Chiar? Te-as intreba, probabil sunt multi curiosi, dar nu pot ca e off topic.

ha ha ha
cine stie multe,moare!

paul_aramis 30 May 2011 12:09

Nevestele gatesc?

ştii unde se ţine berea mai rece în frigider!

rvn 30 May 2011 12:37

Originally Posted by paul_aramis:

Nevestele gatesc?

ştii unde se ţine berea mai rece în frigider!

ha ha ha
asta n-ar fi punct forte, ar fi un mare defect!

omudindulap 30 May 2011 20:58

rvn 30 May 2011 21:04

deci...
fiindca eu sunt sado,iar indiferrentul este maso,l-am rugat pe omu sa-mi puna pozele cu cina "saraca" din seara asta.fiindca n-am avut timp sa ajung la piata, a trebuit sa ma descurc cu ce-am avut prin frigider...
indiferrentule,asta-i bonus la bonus.sper sa-ti placa!
sugestie: uita-te la ele maine, pe la pranz!

indiferrent 30 May 2011 21:17

Asta e razbunarea pentru rautatea de la "sunt nefericit pentru ca..."? :)) . Nu puteai mai bine sa-i zici sa ma injure? Ar fi fost mult mai putin dureros. Ador porumbul:(. Vezi cum mi se intorc mie toate...

rvn 30 May 2011 21:22

Asta e razbunarea pentru rautatea de la "sunt nefericit pentru ca..."? :)) . Nu puteai mai bine sa-i zici sa ma injure? Ar fi fost mult mai putin dureros. Ador porumbul:(. Vezi cum mi se intorc mie toate...

pur si simplu s-a nimerit!
vezi ca-mi deschid restaurant la Rm.V.poate nu-mifaci reclama, ca vezi tu!

All times are GMT +2. The time now is 05:42.