![]() |
rvn, esti rea :) da un exemplu de "dupa ureche". Pui totul la gramada? Mai intii fierbi orezul pe plita si-l pui la cuptor dupa? Sint foarte interesata de reteta asta crede-ma. Nu mi-a iesit in veci. Ori fac orezul scaldat in apa ori arunci cu boabele dupa pisica prin casa, :(
|
ha ha ha...sunt scorpie,nu?
sincera sa fiu,pe acesta din seara asta,nici nu mai stiu exact cum l-am preparat,fiindca eram grabita.. cred ca apa e secretul.dar,fiind un orez cu bob lung,fireste ca n-a trebuit sa pun prea multa,fiindca oricum l-am inmuiat dinainte, vreo 10 min.aprox... deci,peste acesta am pus cam o cana de apa,dar...atentie,si-au lasat si rosiile zeama. |
Vezi ca poti fi draguta cind vrei tu? :) Mersi mult, o sa incerc cu inmuiatul inainte.
|
![]() ![]() gretos,gretos,gretos! |
Originally Posted by rvn:
Te urasc! Hocus pocus bidibocus fa ceva si strica-i aparatul ala. Daca nu te potolesti, iti blestem cuptorul...din toata inima stomacului. |
Originally Posted by indiferrent:
nu esti singurul.usor,usor.... |
De la crapul ala la cuptor (cred ca l-au halit aia de la posta) am promis ca nu mai intru aici. Nu stiu ce m-a apucat sa ma bag (hop si eu) in seama pe aici la ora asta "lenesa".
|
probabil, ti-era foame.
posta intarzie rau.promit sa schimb.voi apela la o firma de curierat rapid.ca sa indrept greseala, voi pune un bonus.alege tu ce-ai vrea sa gatesc si-ti voi face placerea, INDIFERRENT cat va costa. |
|
pofticiosule!te avertizez,dupa ce o sa le gusti pe toate o sa vrei sa ma iei de nevasta!
ha ha ha |
Nevestele gatesc?
|
|
Chiar? Te-as intreba, probabil sunt multi curiosi, dar nu pot ca e off topic.
|
cine stie multe,moare! |
ştii unde se ţine berea mai rece în frigider! |
Originally Posted by paul_aramis:
asta n-ar fi punct forte, ar fi un mare defect! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
deci...
fiindca eu sunt sado,iar indiferrentul este maso,l-am rugat pe omu sa-mi puna pozele cu cina "saraca" din seara asta.fiindca n-am avut timp sa ajung la piata, a trebuit sa ma descurc cu ce-am avut prin frigider... indiferrentule,asta-i bonus la bonus.sper sa-ti placa! sugestie: uita-te la ele maine, pe la pranz! |
Asta e razbunarea pentru rautatea de la "sunt nefericit pentru ca..."? :)) . Nu puteai mai bine sa-i zici sa ma injure? Ar fi fost mult mai putin dureros. Ador porumbul:(. Vezi cum mi se intorc mie toate...
|
vezi ca-mi deschid restaurant la Rm.V.poate nu-mifaci reclama, ca vezi tu! |
All times are GMT +2. The time now is 05:42. |