Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Sunt nefericit/a pentru ca... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95732)

Rapture 27 Dec 2009 12:19

Originally Posted by Gospin:

Pt. ca vremea e oribila afara si iar cred ca o sa stau azi in casa :|

Subscriu. Ninge al naibii de tare...si e frig.
Macar am o tinta buna, bulgarii mei de zapada pe care i-am facut azi au aterizat fix unde am vrut io. Docili imi sunt bulgarii de zapada! :>

hellsteed 27 Dec 2009 13:58

Originally Posted by Windom:

Nefericire mare pe capu' lu' batrinu'... Iar voi petrece Craciunul si Anul Nou de unul singur.:(( :(( :(( Are si singuratatea lirismul ei, dar ce-i prea de tot strica...
Oh, the horror... the horror...:-< :-<

Asta ar fi fost primul craciun in care as fi fost singur... si chiar ma bucuram ca schimb atmosfera o data... pan' la urma n-a fo sa fie singur ... ne-am adunat 4 oameni ca sa nu fim singuri... Eu m-am bucurat ca dupa ceva vreme am putut sa vb limba romana cu cineva.

Craciunul la 20 de grade cu piese.. Let it snow, let it snow, let it snow....

Gospin 27 Dec 2009 14:14

Originally Posted by Rapture:

Pt. ca vremea e oribila afara si iar cred ca o sa stau azi in casa :|

Macar am o tinta buna, bulgarii mei de zapada pe care i-am facut azi au aterizat fix unde am vrut io. Docili imi sunt bulgarii de zapada! :>

pai la mine nu e deloc asa, ploua si s-a topit totu' si arata ca dracu', balti peste tot, ce mi-ar place mie sa fie iar zapada :(

redmen 27 Dec 2009 18:31

[

Ce misto.La mine de 2 zile ploua.S`a dus dreaku toata zapada si frumusetea.

Rapture 28 Dec 2009 08:51

Prea multa zapada strica :( . Ninge continuu .

Si ca sa fiu on:
Sunt nefericita ca eu cu prietenii mei n-am gasit un loc liber in care sa facem revelionu' asa ca nu-l mai fac cu ei. Revelionul la unchiul meu nu mai vreau sa-l fac, n-as suporta, dar nici singura acasa nu ma lasa parintii, s-au uitat la prea multe filme si mi-au spus tot felu' de povesti SF in legatura cu ce s-ar putea intampla daca as ramane singura acasa 8-| . Ah, mai este o varianta : daca raman parintii acasa raman si eu si facem revelionu' in 3 ceea ce rezulta un singur lucru - monotonie. Al naibii de norocos e frate-meu. Whish I'd be in his place :( !

miercuri 28 Dec 2009 12:30

Anul asta e primul an in care avem prea multe locuri in care am putea face revelionul, dar nu suntem decat 4 oameni. Cel mai probabil o sa bem ceva si o jucam uno.

Judex 28 Dec 2009 13:40

Miercuri si Rapture - veniti cu mine la Tg. Mures! ;)

Gospin 28 Dec 2009 20:22

Pt. ca nu am unde face revu', totusi :-?? poate mai gasesc ceva!

hellsteed 28 Dec 2009 21:45

pai daca stati toata ziua pe cinemagia si va plangeti normal ca nu aveti unde... hai fuga fuga cautati

Gospin 28 Dec 2009 22:57

Da' zilele astea chiar am intrat mai rar, tocmai fiind ocupat cu sarbatorile .. :)

corinka 29 Dec 2009 20:55

Sunt nefericita pentru ca, incercand sa desigilez cu ajutorul unui cutit un tub de Voltaren - pentru a-mi trata durerea ingrozitoare de spate (probleme medicale cronice mai vechi) - am reusit performanta de a ma taia la un deget. Asa ca, pe langa spate, mi-am bulit si degetul, iar de Revelion voi fi pansata!

In plus, alta chestie naspa: azi a fost ultma zi de concediu, de maine ma duc la serviciu!:-&

cremaxx 29 Dec 2009 21:44

Merg si eu la revelionul vostru ..% pana acum mai vine careva? Faceti topic.:)

Gospin 30 Dec 2009 09:02

In ultimu' timp nimic nu mai merge bine, viata in familie e groaznica, ma contrazic cu toti cateodata si fara motiv, dupa aceea imi dau seama, dar nu ma duc sa-mi cer scuze.
Nici macar cu prietenii nu ma mai inteleg, pt. ca nici 1 nu vrea sa lase de la el. In cazul asta am de multe ori dreptate, dar nu conteaza, parca nimeni nu ma mai intelege ... :(

paul_aramis 30 Dec 2009 12:26

Originally Posted by corinka:

Sunt nefericita pentru ca, incercand sa desigilez cu ajutorul unui cutit un tub de Voltaren - pentru a-mi trata durerea ingrozitoare de spate (probleme medicale cronice mai vechi) - am reusit performanta de a ma taia la un deget. Asa ca, pe langa spate, mi-am bulit si degetul, iar de Revelion voi fi pansata!

In plus, alta chestie naspa: azi a fost ultma zi de concediu, de maine ma duc la serviciu!:-&

mare greşeală. ia uită-te mata la capac, pe exterior şi pe interior şi vezi, nu are o chestie aşa micuţă, un ţumburuş?

paul_aramis 30 Dec 2009 12:32

In ultimu' timp nimic nu mai merge bine, viata in familie e groaznica, ma contrazic cu toti cateodata si fara motiv, dupa aceea imi dau seama, dar nu ma duc sa-mi cer scuze.
Nici macar cu prietenii nu ma mai inteleg, pt. ca nici 1 nu vrea sa lase de la el. In cazul asta am de multe ori dreptate, dar nu conteaza, parca nimeni nu ma mai intelege ... :(

e clar: tre' să te însori! îţi trebuie o soacră! să vezi după aia ce bine te înţelegi cu restul lumii :D

Judex 30 Dec 2009 12:36

Ooo, da!!! Sau orice ruda a nevestei. Dintr-o data cand scapi din cosmarul familial obtinut prin alianta, absolut orice alt aspect legat de cotidian ti se va parea de-a dreptul Raiul pe pamant. :D

Rapture 30 Dec 2009 12:45

Io mi-s cam ca Gospin. Eu ce-ar trebui sa fac ? :))

corinka 30 Dec 2009 12:48

Originally Posted by paul_aramis:

Originally Posted by corinka:

mare greşeală. ia uită-te mata la capac, pe exterior şi pe interior şi vezi, nu are o chestie aşa micuţă, un ţumburuş?

Tocmai ca nu era din aia cu tumburus. Avea un fel de rozeta minuscula care trebuia smulsa. Nu am putut cu degetele, asa ca am incercat sa o tai cu cutitul.

Kramer 30 Dec 2009 12:48

subscriu:)

Judex 30 Dec 2009 12:50

Ia-ti si tu nevasta. :))

All times are GMT +2. The time now is 07:43.