![]() |
Originally Posted by Gospin:
Subscriu. Ninge al naibii de tare...si e frig. Macar am o tinta buna, bulgarii mei de zapada pe care i-am facut azi au aterizat fix unde am vrut io. Docili imi sunt bulgarii de zapada! :> |
Originally Posted by Windom:
Asta ar fi fost primul craciun in care as fi fost singur... si chiar ma bucuram ca schimb atmosfera o data... pan' la urma n-a fo sa fie singur ... ne-am adunat 4 oameni ca sa nu fim singuri... Eu m-am bucurat ca dupa ceva vreme am putut sa vb limba romana cu cineva. Craciunul la 20 de grade cu piese.. Let it snow, let it snow, let it snow.... |
Originally Posted by Rapture:
|
Ce misto.La mine de 2 zile ploua.S`a dus dreaku toata zapada si frumusetea. |
Prea multa zapada strica :( . Ninge continuu .
Si ca sa fiu on: Sunt nefericita ca eu cu prietenii mei n-am gasit un loc liber in care sa facem revelionu' asa ca nu-l mai fac cu ei. Revelionul la unchiul meu nu mai vreau sa-l fac, n-as suporta, dar nici singura acasa nu ma lasa parintii, s-au uitat la prea multe filme si mi-au spus tot felu' de povesti SF in legatura cu ce s-ar putea intampla daca as ramane singura acasa 8-| . Ah, mai este o varianta : daca raman parintii acasa raman si eu si facem revelionu' in 3 ceea ce rezulta un singur lucru - monotonie. Al naibii de norocos e frate-meu. Whish I'd be in his place :( ! |
Anul asta e primul an in care avem prea multe locuri in care am putea face revelionul, dar nu suntem decat 4 oameni. Cel mai probabil o sa bem ceva si o jucam uno.
|
Miercuri si Rapture - veniti cu mine la Tg. Mures! ;)
|
Pt. ca nu am unde face revu', totusi :-?? poate mai gasesc ceva!
|
pai daca stati toata ziua pe cinemagia si va plangeti normal ca nu aveti unde... hai fuga fuga cautati
|
Da' zilele astea chiar am intrat mai rar, tocmai fiind ocupat cu sarbatorile .. :)
|
Sunt nefericita pentru ca, incercand sa desigilez cu ajutorul unui cutit un tub de Voltaren - pentru a-mi trata durerea ingrozitoare de spate (probleme medicale cronice mai vechi) - am reusit performanta de a ma taia la un deget. Asa ca, pe langa spate, mi-am bulit si degetul, iar de Revelion voi fi pansata!
In plus, alta chestie naspa: azi a fost ultma zi de concediu, de maine ma duc la serviciu!:-& |
Merg si eu la revelionul vostru ..% pana acum mai vine careva? Faceti topic.:)
|
In ultimu' timp nimic nu mai merge bine, viata in familie e groaznica, ma contrazic cu toti cateodata si fara motiv, dupa aceea imi dau seama, dar nu ma duc sa-mi cer scuze.
Nici macar cu prietenii nu ma mai inteleg, pt. ca nici 1 nu vrea sa lase de la el. In cazul asta am de multe ori dreptate, dar nu conteaza, parca nimeni nu ma mai intelege ... :( |
Originally Posted by corinka:
mare greşeală. ia uită-te mata la capac, pe exterior şi pe interior şi vezi, nu are o chestie aşa micuţă, un ţumburuş? |
Originally Posted by Gospin:
e clar: tre' să te însori! îţi trebuie o soacră! să vezi după aia ce bine te înţelegi cu restul lumii :D |
Ooo, da!!! Sau orice ruda a nevestei. Dintr-o data cand scapi din cosmarul familial obtinut prin alianta, absolut orice alt aspect legat de cotidian ti se va parea de-a dreptul Raiul pe pamant. :D
|
Io mi-s cam ca Gospin. Eu ce-ar trebui sa fac ? :))
|
Originally Posted by paul_aramis:
Tocmai ca nu era din aia cu tumburus. Avea un fel de rozeta minuscula care trebuia smulsa. Nu am putut cu degetele, asa ca am incercat sa o tai cu cutitul. |
subscriu:) |
|
All times are GMT +2. The time now is 07:43. |