![]() |
Originally Posted by halebardul:
Eu ma excit in cot. |
probabil ca e singurul loc unde natura a creat ceva sensibil.
@judex nu. Cu judex et Comp. ca nu stii sa citesti printre randuri, asta mi-e clar, dar nici macar randurile? |
Originally Posted by halebardul:
|
asta-i tot ce-ti poate mintea?
milioanele de ani care ne despart nu-s asa usor de recuperat. ori dai tu mai repede din degetele sindactilice de reptila, ori te astept eu. Dar n-am rabdare. Si n-am la ce. Jurasic placut! Ai grija cu glaciatiunea. |
oricum, esti un idiot.
esti omul potrivit la locul potrivit. cum rezisti de azi pe maine, asta e doar misterul tau. |
=))
|
catre supermoderatori & admini (exclus moderatori si pitbulli)
Am si eu o curiozitate: cand va luati acreditari pentru festivaluri internationale, cand primiti invitatii la premiere, evenimente, petreceri, bilete la film in contul cinemagiei si, nu mai putin, cand va luati salariul, nu aveti nici o clipa senzatia ca nu prea le meritati, ca nu v-ati facut treaba cum trebuie si ca n-ar fi cazul sa le acceptati? Nu aveti nici o clipa tendinta sa le redirectionati catre capcaunul manios, gheonoaia cocalara si cavalerul tristei figuri care-i amusina coada la fiecare pas, cei care fac jocurile pe aici? Nu? Bine. E normal. |
Labe dragä, iar ai P.M.S.? :(:">
Fii bun, scumpete - nu mai intra aici, si TACI! :-& |
Auzi tanti aici, pe forumul asta, din cite stiu eu isi poate exprima parerea toata lumea, oricare ar fi ea. Nu trebuie sa ai peste 65 de ani ca sa faci asta si nici sa ai peste 1000 de post-uri, cel putin din cite stiu eu... Nu e matriarhat aici, nu sta toata lumea la picioarele unei tanti ofensate datorita unui film (de la care nu stiu la ce s-a asteptat, in primul rind) sau a unei opinii...
Nu am vrut sa jignesc pe nimeni dar nu ma ofensa cu apropouri privind virsta sau alte chestii adolescentine... |
Dragomara , din cate am vazut eu nimeni sub 30 de ani nu ti-a cerut tie neaparat sfatul, deci nu ajuti pe nimeni sa creasca!
Nu inteleg de ce te tot vaiti? Daca ai peste 30 de ani cu atat mai mult trebuie sa fii mai intelegatoare, cat despre Windom mi s-a parut un tip chiar prea ok pana acum :). |
Pina acum, dar fiecare om are limitele lui...:P
|
Originally Posted by Windom:
all of you: tanti e mă-ta. dacă nu-mi pricepi semnătura mea electronică dă un m.p. sau un dexonline. PS: asta nu e o glumă, pur şi simplu nu am timp de cretini/ cretinisme. so fucking sorry, dar nu mi-s asemeni vouă, adicătelea pe banii babacilor. ce e atât de greu de priceput?! pls! pls! pls! :D :D :D |
Da pe banii cui esti?;;)
|
@Dragomara
1. Am sub 30 de ani. 2. Totusi, nu sunt "pe banii babacilor". 3. Nu ma intereseaza cine citeste ce pareri am, dar, chiar daca scriu tampenii, nu astept sa "ma creasca" nimeni de pe acest forum. |
Ioi, tulai, ce de nervisori pe-aici. :D
|
In cazul meu, nu. :)
|
a, nu, Coco, dar vezi mai sus. E declicios. >:)
|
Eu sint un om pasnic de felul meu, dar ceea ce scrie, cu rosu si apasat, doamna aceea de peste 30 de ani mi se pare dovada unui elitism de prost gust. Sper doar sa nu existe prea multe persoane pe acest forum cu aceleasi convingeri ca ale dinsei...
|
Da, si pe mine m-a deranjat un pic pt. ca nu am peste 30 de ani, dar m-a si surprins in acelasi timp, neplacut. Ma intriga ca se considera superioara noua! Pai da, chiar este ca ea cand avea vreo 17 ani eu abia ma nasteam, dar cu atat mai mult ar trebui sa ia o alta atitudine! Chiar nu ma asteptam la asta din partea ei ... poate o fi intr-o pasa proasta :-/
|
Pai eu am peste 30 de ani...
=)) =)) =)) SI IMI PLACE LA NEBUNIE A L'INTERIEUR - INSIDE - INAUNTRU (read & weep all you artsy-fartsy wannabies>:) ) |
All times are GMT +2. The time now is 19:46. |