![]() |
Bai fratilor, Stefan si Gloria, sunt exasperata de cum functioneaza search-ul pe acest forum. Efectiv nu gasesc niciodata nmic. De exemplu stiu sigur ca exista topic intitulat la nuit americaine si sa-mi bag picioarele daca-l gasesc, l-am scris in toate felurile.
Si in alte mii de situatii, SEARCH-UL NU MERGE. X( ajutati-ma sa gasesc opicul ala cu noaptea americana va rog si ziceti-le programatorilor sa ia niste lectii de programare. |
Caut si eu. In thread-ul Film in general ar trebui sa fie, nu?
|
Illo, nu am gasit - deocamdata - un topic dedicat. Sunt doar referiri la film, in mai multe topicuri:
http://www.google.ro/search?q=site:w...=1266917699046 |
Cred cä numai eu am problema asta, de vreme ce n-a mai semnalat-o nimeni - dar sä verific, totusi....
De multe ori, când intru pe pagina de start (clicând sus pe primul "Cinemagia Forum", din vreun topic sau vreo sectiune), ori când îi dau refresh, se produce una dintre urmätoarele douä erori: - Mozilla înträ "în buclä închisä", parcä alergând în jurul cozii (printre "connecting, waiting, transfering"), si pagina nu se deschide; - Mä delogheazä. ...Asa cä sunt nevoit sä intru pe tot felul de cäi ocolite (prin "Club", prin Inbox, printr-o variantä memoratä anterior a paginii, etc.) Mai päteste cineva asta? |
La mine chestia asta apare numai când am deschis StrongDC-ul, şi asta numai de când m-a mâncat pe mine-n *** să schimb modem-ul... :D
|
La mine a-nceput de azi, de când am revenit din exilbann.
Si n-am schimbat nimic - nici la sistem, nici la retea, nici la router... Ba chiar, am trecut si prin vreo douä restarturi (unul cä se supraîncärcase memoria, altul din cauzä de cädere instantanee de curent). |
Voi semnala chiar acum problema la programare, Pitbull. O sa gaseasca baietii sursa problemei.
|
m-am plâns şi eu da' nu m-a băgat nimeni în seamă ....</b>></i>></u>
<u>când </u><i>folosesc </i><b>formatări </b>la text se întâmplă asta. |
Problema de mai sus e legată de faza că sunt acolo nişte ghilimele ce ar trebui şterse [manual]?
|
şi <b>acum </b>ce <u>ghilimele </u>mai <i>sunt</i>?>
|
Habar n-am, ce am scris mai sus era o întrebare... ce se voia a fi nedumerire. :D
|
De la şi un sfert mă chinui să intru pe forum. E aproape şi jumătate...mă dă mereu în blank. Şi nu e prima dată. Mi s-a întâmplat şi în weekend.
|
Originally Posted by Kramer:
Subscriu, exact de asta mă plângeam şi eu. |
Si mie mi s-a intamplat de nenumarate ori sa vad alb in fata ochilor atunci cand vroiam sa intru pe site sau pe forum. Dar asta s-a intamplat cand foloseam Internet Explorer sau Opera. Insa acum m-am reprofilat pe Mozilla Firefox si nu mai am probleme.
|
Folosesc numai Mozilla.
|
In legatura cu rubrica "Genuri preferate", care este instalata la profilul fiecaruia.
Mi se pare tot gresit ca genurile preferate sa fie calculate in functiile de filmele pe care le-am vazut. Daca majoritatea filmelor care apar se vreau a fi comedii, asta nu inseamna ca acelea imi plac, ci ca ma uit la el, pentru ca altceva nu este. Astfel, rubrica de genuri preferate, va aparea la toata lumea la fel, in curand. Propun ca modalitate de calculare a genurilor preferate sa se faca in functie de notele pe care le-am acordat filmelor. De exemplu: daca eu am vazut 5 comedii si 5 filme de actiune, iar la toate filmele de comedie am dat note de la 4 la 7, iar la actiune am dat note de la 5 la 9, adunandu-se notele, va reiesi ca am apreciat mai bine filmele de actiune. De unde rezulta si genul preferat. Pentru ca mi se pare ilogic, daca vad 10 filme de comedie si mi se par toate de 1, sa-mi defineasca genul preferat, cand eu am vazut un thriller, caruia i-am acordat 9. |
E.Floares, cred ca se calculeaza in functie de note. Am experimentat asta, dand cateva noti mici unor filme pe care le-am vazut mai demult si nu s-a schimbat nimic la rubrica de genuri preferate. Tot aceleasi numare erau ca inainte.
|
da, conteaza doar filmele care primesc note mari
si emilian, daca te uiti doar la comedii si notezi doar comedii, nu ti se pare normal sa deducem ca asta e genul tau preferat? :P |
Ce se întâmplă de începui să primesc mesajul ăsta: Hopa! Google Chrome nu a putut găsi www.cinemagia.ro?!
Nu vă legaţi de conexiunea la Net. Restul funcţionează. |
atunci google chrome o fi de vina, cinemagia e chiar aici ;)
|
All times are GMT +2. The time now is 09:39. |