![]() |
:)
|
I-am băgat cu opţiunea wiki la Iliu o poză.Şi n-o fost afişată.Nu-i nimic.Am mai trmis o dată.Şi tot nimic.De ce?
|
Şi daniel cum de îi admin?Până la schimbarea de look a forumului n-a fost.Şi cine-i root ăla de-i admin?
|
![]() |
Apropo,numa' la mine sau la toţi îi forumu' blocat pe Engleză?
|
E foarte misto forumul asta. Fara mine!
|
măi, cârcobardule...
Originally Posted by halebardul:
@illo - io o să am un nepot, tipu'are -4 luni, azi i-am dat un pupic prin burtica maică-sii. şi tot azi am aflat că nepotul meu va avea nume de manelist-fotbalist, Eric-Mario. mititelul, cu ce-o fi greşit?! :eek: eu una aş fi vrut să-l cheme ca pe bunicul, Tudor. :D |
Esti olteanca tampita!
|
Originally Posted by Judex:
|
M-ar bate gându' să fac ca Pitbull o petiţie să fii bannată.
|
Originally Posted by Dragomara:
|
Bannaţi nebuna,măcar până marţi,că se repetă episodu' de ieri.
|
Vorbiti frumos! Voi n-ati invatat nimic din ce s-a intamplat cu Pauline?
|
Ba da.De aia să fie bannată până nu începe scandalu'.
|
Suspy, Pauline e altcineva!
Neuptolem, eu incerc. |
|
Pula mea ma, tu stii ce a facut cretina?
|
Judex.Ştiu că Pauline îi altceva.Era nervoasă şi de aceea ataca pe toţi,o înţeleg într-o anumită măsură.Dragomara vrea scandal cu orice preţ.De aia intră.Pt. ea noi suntem o turmă de proşti muginzi şi salivânzi.
|
Originally Posted by Suspect de bizar:
cât despre ce vreau io, da' ştiu că cel puţin dpvd medical nu e posibil, aş vrea deci un transplant de creier pentru voi. chiar aş fi dispusă să vă dau ceva de la mine. ;) însă vb proverbului: "de unde nu e nici Dumnezeu nu cere, de ce-aş cere tocmai io"?! :) |
numai pentru moderatorul ŞTEFAN
VITALIE DANI - Iartă-mă (cu Olga Ciolacu)
http://www.trilulilu.ro/scumpul1/6a0ec8d134fb73 încă un motiv să-mi cunosc Moldova lăsată de Ştefan (cel Mare, şi Sfânt, of course). |
All times are GMT +2. The time now is 09:48. |