![]() |
Originally Posted by BeNnY:
e'te fleoshk ! poate te-ai imbujorat tu si ai inceput sa te uiti inspre cabina te proiectie ! scena aia e as perverted as it can get - e o femeie constienta ca are ca sot un ucigas cu sange rece si care inca mai accepta sa si-o traga cu el, dupa ce mai intai refuza sa se lase atinsa, apoi se lasa bruscata, iar dupa ce se termina totul se ridica pur si simplu de langa el si pleaca. in rest, tu NU ai, la varsta ta, un sistem solid de a interpreta un film si este normal sa te scarpini in cur in fata articolului de lazarescu. si incepe oarecum sa fie amuzant cum incerci aici sa spui exact 'pe dos' fata de cum zic eu. eu zic ca andrei cretulescu scrie prost, tu vii cu osanale, eu zic ca lazarescu e tare, tu vii cu parturi. :) e chiar comic. dar ce tot spun, tu oricum o sa incropesti un mesaj ca sa-mi 'dai peste ochi'. concluzia ramane insa aceeasi - esti un habarnist. |
Originally Posted by notorious:
|
care e faza cu nr 8-9 din dec-ian ... sunt 2 reviste diferite ? n-am cumparat inca a2a varianta cu depeche mode pe coperta...
|
numaru 1o (cred ca 10, whtvr)
interviu in exclusivitate cu Gerorge A Romero Frantz Ferdinand Legaturi Bolnavicioase Muzici din 2005 oana zavoranu sus papadopol jos grorzo x2 johnny cash open water |
aoleo maica, a dracu "mortografia" asta a lu krorbenn, help!!!
in rest, bine c-a aparut; salut de la distanta & aprob pozitiv... |
:shock:
mda am scris gresit "gorzo" se mai intampla |
Originally Posted by KORBEN:
mda... "ai scris gresit gorzo"? nu; ai scris gresit "george a romero", "franz ferdinand" SI "gorzo"! :oops: |
pt faza cu george sunt gata sa-mi fac harakiri
sau sepukku da frantz ferdinant sunt niste gunoiae care suna paradoxal bine pe albumu al doilea dci... WHTVR |
Quote:
meaning ? |
Interviurile alea face:off sau cum s-or numi: andrei gorzo vs dumitru gorzo
Coperta destul de shitty si nu inteleg ce-i cu hype-ul asta in jurul filmului lu giurgiu. Adica, e bine ca in sfarsit pare a exista o urma de marketing facuta unui film romanesc, dar am senzatia ca n-o sa fie un film foarte bun si o sa fie foarte trist. Altfel, un articol de 6 pagini despre legaturile lu giurgiu?! Si interviul cu Romero foarte misto dar mult prea scurt. Si top muzici 2005 de Nicolae S. (whoever that is) pare misto, n-am citit, dar m-am uitat la top-uri care sunt ok. Si o ilustratie a lui Branea absolut geniala. Restul e de descoperit. |
Thumbs up pentru duelul Zavoranu - Papadopol, cu Zavoranca castigatoare, desigur :) Sunt un fan "Marfa si banii", cred ca l-am vazut la a treia reprezentatie ever, cu vreo 10 insi rataciti pe la Elvira Popescu, si nu imi plac toate telenovelele, dar Zavoranu e mai naturala in fata camerei decat Papadopol si jumate' din tanara generatie de actori la un loc.
|
am citit si eu 'THE' interview cu george romero. pe langa faptul ca tipul pare un batranel simpatic, entuziasmul nemascat, necantarit, tineresc al celor 2 (andrei cretulescu & alin ludu dumbrava, if i remember correctly) ma face sa rad si acum: 'veti fi surprins ! noi l-am vazut !' :lol: sau 'suntem smirna'. megalol.
mi-a placut insa articolul despre jake gyllenhaal de carmen mezincescu. |
urmatoru republik
soon pe tarabe top ten destinatii turistice de-o zi pe 2006 poze la minut: eric bana, my morning jacket plus minus: Andreea Marin vs Andreea Esca A la Z: Polanski Rokolectiv Preview: A fost sau n-a fost? de Corneliu Porumboiu Charlize Theron Deconstructing Woody Allen The Producers originalul Ang Lee - Ratiune si simtire Berlinala 2006 Cultul pentru Chuck Palahniuk - interviu exclusive fost odata in Bucuresti - istoricul locurilor cult demolate plus cel ma provocator BD Branea de pina acum] Toate drumurile duc la Dylan In pat cu Arab Strap articol despre trupa scotiana plus minitop 5 trupe scotiene |
Pt cei care au citit articolul lui Carmen Mezincescu despre Polanski de la A-Z, ii sfatuiesc sa ocoleasca litera N: "Noz w wodzie/Cutitul in apa ('62). Primul lung metraj si, totodata, primul film polonez postbelic care nu aborda tema razboiului". Incultura cinefila a damei si a intregii redactii Re: pulika poate fi modificata daca vor viziona urmatoarele filme, fara tematica beligeranta, realizate inainte de '62:
Innocent Sorcerers -1960 Siberian Lady Macbeth -1961, ambele regizate de Andrzej Wayda si Mother Joan of the Angels de Jerzy Kawalerowicz (1961). |
Bull shit. Bullshit.
|
care imi trimite si mie numaru' nou din re:pugnik?
|
ti-l trimit eu, e ca si necitit :P ... m-am oprit la articolul despre andreea marin (care e cam la inceput), de ce in fiecare numar trebuie sa apara si cate-o toapa, daca vroiam sa citesc despre cat de naturala si feminina e tanti de la surprize imi cumparam formula as cu 15 mii
|
Originally Posted by anouk:
:D :) totusi nu inteleg oamenii care citesc revista de la inceput si din scoarta in scoarta sari si tu peste infamia dsp madam marin |
Originally Posted by anouk:
good point! :) eu am citit-o (ei, da, din scoarta-n scoarta!) la torino, unde (ink) sint, adusa de kiri: mi se pare sub precedentele - nu doar din cauza de tzoapa absoluta a.marin & stuff (pe bune acuma, daca asta e misto & esca e nasoala, it's a topsy turvy world!), ci pt k nu prea are un centru hard, o kestie tare, highlight or whatever, cum aveau alelalte... cel mai mult mi-au placut kiar kestiile scrise de kiri (with or without anca g), like destinatii turistice de o zi, dialogul - super-bestial - dspr berlinala si, mai ales, interviul cu chuck palahniuk - mai ales k m-am apucat sa citesc si 'jurnal'-ul astuia :P kestiile de muzica ma enerveaza big time in cont., adic, who the f.uck is 'lemmy' & de ce m-ar interesa sa citesc dspr el?! carmen mezincescu is cool as always, indiferent dspr ce scrie (polanski - whaddabore!), cretulescu & wife le zic si ei bine, in skimb korben aka marculescu cristi (cu charlize theron a lui) e de-a dreptul penal... adica, gimme a break, am inteles k pe forum inghite litere & baga in plus, dar intr-o revista tiparita!? britt 'eklund' in loc de britt ekland (ex mrs sellers), 'africaani' (limba) in loc de afrikaans si, mai ales - asta-i kiar de balamuc! - 'toni' (as in 'premiile...') in loc de tony...!? mai baiete, tu ai probleme grave, go see a doctor! :lol: |
"you are the queen of confrontations", zise bamse si mai lua o gura de miere.
You remember bamse, right? Bet nightwane does. |
All times are GMT +2. The time now is 20:51. |