Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   In curand (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84667)

EgoN 05 Oct 2007 09:06

eu nu inteleg cum de nu v-a placut "the boss of it all" - are o lejeritate a cinismului de invidiat. eu m-am amuzat teribil, e cu muuult peste manderlay, for example.

a spune despre lvt ca e maniaco-depresiv mi se pare un pleonasm deja.. 8)

cred ca lucrul care l-ar scoate din depresie ar fi ca psihiatrii sa denumeasca vreo boala mintala cu numele sau. imi si inkipui:
"ce-ai patiiit?" :(
"cred ca am sindromul lars von trier-ean"
"nasooool. pare rau:("

StefanDo 23 Oct 2007 15:05

pe tzeava biopic Alfred Hitchcock. In rolul principal: Anthony Hopkins. Se anunta focuri de artificii... :)

http://www.cinemagia.ro/news.php?news_id=6383

pe langa anecdota din text, uite inca una, aproape la fel de celebra.

In timp ce filma Lifeboat, cu Tallulah Bankhead in rolul principal, Hitchcock era oarecum nemultumit de obiceiul actritei de a nu purta lenjerie intima. Se pare ca Bankhead reusea foarte des sa-si arate regiunea mediana in timp ce urca scarile sau incaleca marginea barcii, ceea ce a facut membrii masculini ai echipei de filmare sa se planga regizorului. La un moment dat, cand acesta a vazut-o pe Bankhead intr-unul din "momentele" exhibitioniste, Hitchcock a intrebat-o in gura mare: "Pe cine sa chem, garderobiera sau coafeza?"

bellhop 26 Oct 2007 02:43

**new trailer alert**

trailer's up folks!! :w00t: a aparut in sfarsit trailerul, in doua versiuni (US si int'l) pt cel mai asteptat film al anului:

I Am Legend

pe site-ul oficial HD-urile nu merg, Apple nu le are inca, this one has the best quality:

http://www.movieweb.com/news/21/23821.php

tags: thriller, apocalyptic, horror, vampyre, action, SFX/CGI, big budget, location;
deja mi se furnica pielea 8)

lansarea: Dec. 14, sper sa-l vad mai curand :lol:

Longshot 25 Feb 2008 17:17

haideti sa vb putin despre asta
http://imdb.com/title/tt0875034/

now, cica s-a facut musical dupa otto e mezzo pe broadway. intitulat, culmea tampeniei, 'nine'. fair enough, andrew 'cats' webber a facut la o adica musical si dupa sunset blvd. no prob. da' la anu' cica iese si film dupa 'nine'. ba, dupa seara de ieri, mai are si doi oscarizati in cast. patru daca-i pui si pe marshall si pe loren. trai neneaca.

Pitbull 25 Feb 2008 17:37

Deci, s-a fäcut "All That Jazz"...
PLUS cä "Otto e mezzo" se identificä atât de strâns cu tema aia a lui Nino Rota, cä altä partiturä (pe scenariul original, nu pe parafrazä, ca la Fosse), nu prea väd cum as accepta.
Imi place Webber, de Bardem si Cotillard nu mai vorbesc, Sofica a fo' si ea bunä la vremea ei... Da' totusi... TOTUSI!!!
A, da, si ai dreptate: un titlu ca "Nine" e SUTA LA SUTA de mistocärealä tâmpitä. E ca si cum as face (la modu' serios!), niste remake-uri sau sechele intitulate:
"Cetäteanul Mondo Cane"
"Stingerea luminilor orasului"
"Zbor peste un cuib de pitpalaci"
"O viatä de pisicä"
"Piesä terminatä pentru synthesiser"
"La ulita"
"Blowdown"
"Fragii domestici"
"Cele patru sute de bobârnace"
"Semilunisätorul Potemkin"
"Pädurea împuscatilor"
"No Country For Old Women"
"There Will Be Sperm"
...s. a. m. d.

M0n0 25 Feb 2008 17:45

Originally Posted by Pitbull:

"There Will Be Sperm"

Asta o sa se faca, da in alt domeniu...

Pitbull 25 Feb 2008 18:11

Da, sunt convins. Si poate si: "Yes Country For Old Women", pentru gerontofili.

savoria 04 Mar 2008 11:59

am auzit la TV la sfarsitul anului trecut ca ca urma un "titanic 2".
a auzit cineva ceva?

Pitbull 04 Mar 2008 12:12

O fi ästa:
http://www.imdb.com/title/tt0472570/

Dominic 15 Apr 2008 19:38

Eu(chiar dak e mult) astept Underworld:The Rise of the lycans care este un prequel si mai apoi Underworld 4 ce are sa continue partea a 2 a.
In 3 apare Rohana Mitra(Kate Backinsale nu e deoarece...este prequel...deci inainte de a lua nastere) de asemenea mai apare Michael Sheen, Bill Nighy, Shane Brolly...nu se stie inca dak in cea de a 4 a parte va apararea tot Kate Backinsale!
Counting the days... :P

tibzone 20 Apr 2008 14:42

A pai mai ai de asteptat .. la "Underworld:The Rise of the lycans " ;) sa nu uiti de el.. pana atunci :)

splash1788 08 May 2008 21:58

Astept sa apara urmatorul Fast and Furios din serie care ii va readuce pe Vin Diesel si Paul Walker! Apropo au inceput sa scrie scenariul la Spiderman 4 si partea buna e k e scris de David Koepp - cel care a scris scenariul pentru primul film - si James Vanderbilt - Zodiac, The Rundown, Darkness Falls -! A fost anuntat si The Hobbit, ce va fi produs in doua parti si va fi facut in paralel cu un alt prequel al Stapanul Inelelor! Director va fi tot Peter Jackson, dar va face parte si Guillermo Del Toro la aceaste productii!

StefanDo 19 May 2008 13:10

Se ecranizeaza Alchimistul

Producatorul Harvey Weinstein a confirmat la Cannes ca Laurence Fishburne (Morpheus din trilogia Matrix) va regiza, produce si interpreta un rol in ecranizarea celui mai celebru roman al brazilianului Paulo Coelho, "Alchimistul". Weinstein a mai dezvaluit ca negocierile cu un scenarist oscarizat sunt in curs de finalizare, promitand ca adaptarea cartii despre un pastor spaniol, care calatoreste in Africa in cautarea legendei personale, va incapea pe maini bune. Laurence Fishburne, pe care tocmai l-am vazut in filmul 21, a declarat: "De-abia astept sa regizez filmul si sa joc in el, cred ca rezultatul final va face cinste celebrului roman al lui Paulo Coelho". Producatorii vor incerca sa distribuie in rolul pastorului Santiago un actor de origine iberica sau sud-americana, iar bugetul filmului se ridica la 60 de milioane de dolari. Contactat de BBC, Paulo Coelho s-a declarat incantat de initiativa fratilor Weinstein si a spus ca spera ca "spiritul si simplitatea operei sale sa se regaseasca si in film". Filmarile vor incepe anul viitor in locatii din Europa si Orientul Apropiat. De la publicarea sa in 1988, "Alchimistul" a fost vandut in peste 30 de milioane de exemplare in toata lumea, devenind besteseller in 18 tari.

europe_east 20 May 2008 13:39

Sex and the City- the Movie :love: countdown..............

StefanDo 20 May 2008 14:14

cica e dezamagitor si ca numai fanii inraiti vor fi multumiti de film
cica = 10-15 cronici aparute dupa lansare

iar textul de pe coperta ultimului time out new york, cu imaginea celor patru cu gura lipita cu banda adeziva, are urmatorul comentariu: "NO SEX - Enough Already. We love'em, but it's just too much. Inside: 1,965(*) ways to enjoy New York, guaranteed Carrie-free".

( * ) anul nasterii lui Sarah Jessica Parker

europe_east 20 May 2008 14:25

fanii inraiti can count me in :D

mda, ce sa zic, surprinzator, am citit doua review-uri pe imdb care erau pozitive, si unul tampit al unui (clar) tampit. :D oricum, carrie e personajul meu cel mai putin favorit. i just love samantha and miranda. and mr. big and anthony marentino. :love: si poantele in general. plus astept cu nerabdare momentele with the real vogue people, demarchelier & co. :D tre' sa fie un deliciu...

illotempore2002 20 May 2008 15:20

oh, pipitzele alea penibile care reduc lumea la: haine, barbati si sex!

OMG, domnisoarele de la Mol Vitan si de la Plaza!

europe_east 20 May 2008 17:25

u couldn't be more wrong on this one.

dar ma rog. chestia asta e atat de cool ca nu are nevoie de nici o aparare.
blessed are those who enjoy it.

plus: am vazut toate cele nouzesi ceva de episoade de doua ori, si m-as uita si a treia oara! (de altfel de pe la seria a treia calitatea creste considerabil).
nu mi-ar fi placut nici mie acum zece ani, sunt sigura. :) parca as fi hillary:
aaaai have fourty years of experieeeence, and aaaaai will knock u out! :D

tailgunner 21 May 2008 11:23

inca putin (23.05) si : ta ta da taaa ta ta daaa, ta ta daa taa, ta ta ta ta daaa,
ta ta daa ta ta daaa ta ta daaa (inchipuiti-va pe plesnituri de bici si va dati seama). It's not the mileage, baby, it's the years.

europe_east 21 May 2008 13:59

:D sa mor daca pricep ceva...

mie acest ta ta daaa suna ca mendelshon, u know, the one. :D

All times are GMT +2. The time now is 11:33.