Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Sunt fericit/a pentru ca... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95657)

vave 14 Apr 2010 19:24

Mersi! :">

Neuptolem 14 Apr 2010 22:23

Sunt fericit pt. ca am sa dau acum "Logout"!

Neuptolem 15 Apr 2010 00:23

..pt. ca iar dau "Logout"!........:)

RomaniaMare 17 Apr 2010 18:30

Sunt fericit pentru că la vară plec iarăși în SUA.

redmen 18 Apr 2010 23:26

Sunt fericit pentru fetele de la Oltchim Ramnicu Valcea care s`au calificat in marea finala dupa un meci exceptional.Astept sa castige si Liga Campionilor ca sa pot sa beau o saptamana.

RomaniaMare 19 Apr 2010 01:47

Originally Posted by redmen:

Sunt fericit pentru fetele de la Oltchim Ramnicu Valcea care s`au calificat in marea finala dupa un meci exceptional.Astept sa castige si Liga Campionilor ca sa pot sa beau o saptamana.

Eu sunt foarte fericit,sunt nebun de fericire că Oltchim a ajuns în finală!!!!! Îmi scot pălăria în fața voastră,fetelor!
Uite,eu fac o promisiune:dacă Oltchim cîștigă Liga,aștept toți userii activi ai Cinemagia (Pitbull,rvn,dragomarna,windom,marius_em,Ipu,Im.Ki no,miercuri,Chambord,vave) la Cluj,unde vă dau de băut pînă vă bag sub masă !!!!

Pitbull 19 Apr 2010 07:03

Si cä e luni dimineatä, si începe o nou säptämânä din viata Herei. :)
Si cä e de-ajuns sä întorc capul, ca s-o väd dormind pe canapea. :x

hellsteed 19 Apr 2010 12:01

Sunt fericit ca Bremen l-a pomenit pe Manciu.

L.E : Asta e primul mesaj care imi e editat... Ms mult

Pitbull 19 Apr 2010 15:27

Sunt fericit cä am unde sä-mi postez fericirile! :D
yay!!

marllenn 19 Apr 2010 16:14

ca o am pe mamicu meu langa mine si la bine si la greu ca in curand voi termina facultatea si voi pleca in anglia pentru o binemeritata vacanta:)

Alex Leo Serban 19 Apr 2010 19:40

sint fericit k am fost in vizita la marele nostru liviu ciulei, pe care nu-l mai vazusem de anul trecut din vara...
nu o sa uit niciodata generozitatea cu care mi-a pus la dispozitie apartamentul sau newyorkez din washington sq in vara lui 1996, cind am strabatut sua cu o bursa

BLACK-SPIDER 20 Apr 2010 00:40

Sunt fericit ca am iesit in wekend, pentru prima oara pe anul asta in club, pentru a o sarbatori pe o amica si din 4 pahare de Jack cu cola, simteam ca e tot clubul al meu (se vede ca nu mai am exercitiu :P ). Ce sa mai, viata e frumoasa!!!

copila_satanista 20 Apr 2010 14:43

mi se coace o surpriza si abia astept sa termin munca sa vad ce e :D

Pitbull 20 Apr 2010 21:39

Sunt fericit cä mi-a dar Dumnezeu atâta demnitate, virtute si minte încât sä mä impun prin mine însumi, cu bunele si relele mele - neîncercând niciodatä autovalidäri vermiculare sub pretextul cadourilor, favorurilor si serviciilor pe care mi le fac altii (mai mari sau mai mici).

Alex Leo Serban 21 Apr 2010 06:59

sint fericit k am multi dusmani
(as fi si mai fericit dk acestia ar fi destepti)

StefanDo 21 Apr 2010 07:12

tineti-o asa si primiti AMANDOI ban

Alex Leo Serban 21 Apr 2010 11:30

dc, n-are voie omu sa fie fericit?!? :-O

RomaniaMare 23 Apr 2010 17:12

Sunt fericit pentru că în sfîrşit am dormit şi eu...după 4 zile fără pic de somn.

Alex Leo Serban 24 Apr 2010 11:46

sint fericit pt k plec la lisabona peste citeva ore (= o fereastra nesperata printre 'fumurile' vulcanului eyjafjallajokull!) & k, deci, voi scapa de hartuielile telefonice ale userului pitbull (care probabil k se plictiseste & crede k ma intereseaza k se plictiseste): cum, dupa terminarea jurizarii la festivalul 'indielisboa', voi ramine acolo pt o lunga perioada, voi skimba cartela cu una locala, asa k: adio, freaksi romani! B-)

rrs85 26 Apr 2010 13:41

sunt fericit ca inca se mai vorbeste romaneste .... :D

MariaMona 28 Apr 2010 09:23

Sunt fericită fiindcă ieri am stat două ore în şezlong la soare!

Ipu 29 Apr 2010 03:59

Două echipe meritoase și pe care le simpatizez au reușit calificări frumoase, la finalul unor meciuri foarte încordate, în Liga Campionilor UEFA și în National Hockey League, dar...

Alex Leo Serban 29 Apr 2010 09:10

pt k ieri a tbuit sa scriu (pt revista hbo + 'aperitiff', cotidianul tiff-ului) textul dspr 'autobiografia lui nicolae ceausescu' (pe care l-am vz in urma cu cca 3 sapt) si k, dupa ce i l-am trimis si autorului (andrei ujica), acesta a avut delicatetea de a ma suna (aici, la lisabona) k sa-mi multumeasca & sa-mi spuna cit de mult i-a placut :)

si pt k, tot ieri, am calatorit cu metroul cu eva truffaut (de asemenea membra a juriului), fiica marelui francois B-) (asta intra si la 'lucruri pe care nu le-am facut pina acum' :)) )

Pitbull 29 Apr 2010 09:32

Pentru cä mai sunt doar sase zile pânä ajung din nou în minunatul oras Timisoara! :x

marius_em 29 Apr 2010 09:36

Sunt fericit ca am facut un menage a trois cu doua-fotomodele, apoi am zburat cu avionul personal al unui prieten in Ibiza, unde am facut iar o orgie, cu alte fotomodele. Apoi, cum stateam eu la calculator, sa ma laud pe facebook, cu poze deocheate, imi apare mesajul "Marius! Follow the white rabbit!". Cateva secunde mai tarziu, la usa vilei unde stateam, apare o domnisoara topless cu un iepure alb tatuat pe sanul stang. Imi spune ca vrea sa faca sex cu mine, dar trebuie sa mergem la ea, ca o mai asteapta 2 prietene. Ajungem la ea, si cand colo, pe langa cele doua prietene (care erau super-bunaciuni, double D's), mai era un tip negru solid. Am ezitat, pentru ca negrii ma inhiba, mai ales daca sunt solizi. Imi da tipul o pastila rosie si una albastra, si imi zice ca trebuie sa aleg, pentru ca eu sunt alesul, si trebuie sa salvez umanitatea si bla-bla-bla-uri, si apoi mi-a zis ca daca aleg cum trebuie, cele doua gagici super-bune vor face sex cu mine. Iau pastila albastra, nimic. Iau pastila rosie, nimic. Iau un extazy, whoo hooo!!! Deodata peretii dispar si ma trezesc intr-o camera alba, si din departare apare un rand de rafturi din alea ca la carfur, dar pline de dildo-uri, biciuri, si alte instrumente. Cand sa inceapa orgia orgiilor, ma trezeste prietena. Plang doua minute, dupa care ma imbrac si plec la serviciu.

Alex Leo Serban 29 Apr 2010 12:01

@marius_em: asta n-ar tbui sa fie la 'sint nefericit pt k m-am trezit'? :))

copila_satanista 29 Apr 2010 12:05

Sunt curioasa ce-o fi visat si prietena inainte sa se trezeasca >:)

bremen1980 29 Apr 2010 12:11

Sunt fericit pentru ca exista femei ca Ruxandra Cesereanu :sexy & smart .Am prins un pic din emisiunea Eugenie Voda in care era invitata si mi-a lasat o impresie foarte placuta.Si sotul ei Corin Braga e baiat de baiat..Astia doi chiar se merita.

enjoy.life 30 Apr 2010 20:53

Sunt fericit pentru ca am luat experimentat la bacalaureat (proba de competente digitale) ! :)

robbiex2 01 May 2010 23:54

in sfarsit am terminat de vazut toate filmele din pc @-)

Rapture 06 May 2010 22:49

Am plantat cannabis indian si vad ca-i merge bine .

Chambord 07 May 2010 10:08

Spre marea mea uimire am auzit dimineata, absolut intamplator, Bloodbuzz Ohio pe un post de radio !!! Nu mi-as fi inchipuit ca The National poate fi dat si la radio (90% din muzica data pe posturile romanesti e o mizerie) pt ca "prostimea" n-ar gusta genul. Nu stiu daca era post national sau local (ma aflam in Vatra Dornei) dar a fost o surpriza foarte placuta :)

Judex 07 May 2010 11:31

Am obtinut o amanare enorma, aproape juma' de an, la un dosar cat se poate de clar, considerat ca si pierdut, astfel ca cel mai probabil voi castiga si acest caz. :D
Cineva cerea pe-aici un avocat... :-?

MariaMona 07 May 2010 14:59

Originally Posted by Chambord:

Spre marea mea uimire am auzit dimineata, absolut intamplator, Bloodbuzz Ohio pe un post de radio !!! Nu mi-as fi inchipuit ca The National poate fi dat si la radio (90% din muzica data pe posturile romanesti e o mizerie) pt ca "prostimea" n-ar gusta genul. Nu stiu daca era post national sau local (ma aflam in Vatra Dornei) dar a fost o surpriza foarte placuta :)

Asculta Radio Guerilla, acolo il dau des si mai dau si alte melodii la care nu te-astepti! ;)

On: Sunt fericita pentru ca am o privighetoare in my back yard!

Chambord 08 May 2010 08:59

multumesc mona,dar din pacate in Bacau nu se prinde Guerilla. Si chiar au astia muzica ok ? :-? o sa-i incerc pe net. ;)

rlhyde 08 May 2010 09:19

Sunt fericit t ca partenera mea de viata (nu suntem casatoriti) imi va darui cel mai frumos dar pe care o femeie il poate oferi unui barbat :">

Windom 08 May 2010 09:24

"Repatrierea"?:D

copila_satanista 08 May 2010 09:53

Originally Posted by rlhyde:

Sunt fericit t ca partenera mea de viata (nu suntem casatoriti) imi va darui cel mai frumos dar pe care o femeie il poate oferi unui barbat :">

te pomenesti ca-i bebe

Judex 08 May 2010 10:00

Originally Posted by Windom:

"Repatrierea"?:D

=))

rrs85 08 May 2010 15:53

Sunt fericit pentru ca... azi este sambata si am si eu ocazia sa lenevesc!:D

redmen 08 May 2010 16:24

Haaai Oltchim!!!

hellsteed 09 May 2010 10:44

Ma sparg cand il aud pe primarul din Twin Peaks razand...

Ipu 13 May 2010 17:57

Se mai uită cineva la turneele playoff din ligile profesioniste nord-americane de hochei pe gheață și baschet?
Azi noapte am văzut un meci nemaipomenit, în care campionii NHL, Pittsburgh Penguins, au primit replica celei mai slabe echipe în sezonul regulat care s-a calificat în playoff, Montreal Canadiens, în al șaptelea meci (decisiv) contând pentru una dintre semifinalele Conferinței de Est. „Habs” i-au învins și pe campioni, la fel cum făcuseră în sferturi și cu cea mai bună echipă din sezonul regulat, Washington Capitals, tot după șapte meciuri. La cele două echipe eliminate evoluează cei mai buni hocheiști din NHL - canadianul Sidney Crosby, la „Pens” și rusul Evgheni Ovecikin, la „Caps”.
„Habs” reprezintă una dintre cele mai iubite echipe din NHL, având și patinoarul cu cea mai mare capacitate din ligă (25 de mii de locuri) și fiind una dintre puținele echipe care joacă mereu cu casa închisă. Chiar și aseară, când favoriții evoluau în deplasare, 25.000 de oameni au plătit bilete pentru a-i încuraja din arena Bell Centre din Montreal!

bogdan0125 13 May 2010 20:20

sunt fericit ca s-a terminat perioada cu teze la scoala. PArca deja am intrat in vacanta.

shadowofnight 14 May 2010 18:31

Originally Posted by bogdan0125:

sunt fericit ca s-a terminat perioada cu teze.

Subscriu! 8->

rrs85 14 May 2010 18:33

uffffffffffffffffffffff... am terminat curatenia, am sortat toate hainele, am invatat si pentru examen... liniste, in sfarsit! Ce fericit sunt!:"> :P

copila_satanista 16 May 2010 12:03

Cum dreaq sa nu fiu fericita??? Cunoscatorii stie de ce :D :D :D

Judex 16 May 2010 13:45

Imi voi recupera permisul de conducere. :D

rrs85 23 May 2010 12:25

Arogantul de "Mou" a castigat UCL! :)

Windom 25 May 2010 08:40

Drago, e ziua ta? La Multi Ani atunci, multa sanatate, fericire si... rabdare.:D Uite si o dedicatie:
http://www.youtube.com/watch?v=BqHIouw-ick

All times are GMT +2. The time now is 22:34.