![]() |
bere neagra cu lapte (alb) dac-am baut, e de bine?
|
e de gri.
ce-ti mai face cucuiul din calcai? |
Originally Posted by halebardul:
aha. abia acum îi înţeleg comportamentul. fătuca gândeşte cu talpa piciorului. :) --- io cu cine votez? (prietenii mei, cei care nu au emigrat încă, au spus că sunt singura patrioată. cea care nu mai ştie care-i e patria şi deci nu mai votează de 3-4 ani. bine că nu am copii, nu ştiu cum şi le-aş fi putut explica) :| |
întrebare serioasă, ca mai toate întrebările mele: ce metode nedureroase, curate şi rapide de sinucidere cunoaşteţi? citisem o dată, tot pe Net, că există un site american care te învaţă cum să te sinucizi. aţi auzit despre asta? ştiţi care e adresa lui? :-?
|
Euthanasia, dar numai dacä e justificatä - boalä incurabilä, cu chinuri insuportabile.
|
Originally Posted by Pitbull:
euthanasia nu e sinucidere, şi oricum nu se practică legal în România. |
Ai dreptate în ambele privinte, dar e singurul räspuns cât de cât adecvat.
|
Originally Posted by Dragomara:
nu se pun asemenea intrebari pe un forum public. |
Originally Posted by halebardul:
de ce nu?!:-O vreau să-mi manifest altruismul şi faţă de tine şi să te scap de umila mea persoană. no, hai, bagă mare! |
inceteaza.
eu ti-am cerut sa-mi fii prietena si m-ai refuzat, ca proasta :) ai si tu hazul tau, n-au sens asemenea ganduri. |
la voi miros teii?
|
stiati ca girafele miros a frisca si a vanilie?
|
de unde stii? doar nu ai....
|
ce tre sa fac daca mi-a sarit siguranta si o parte din becuri nu se mai aprind? stiu ca trebuie facut ceva la tabloul ala electric dar ce si cum? :(
|
Scoti siguranta arsä (o recunosti cä i-a zburätäcit bubulina coloratä din cur) si pui alta bunä-n loc.
Dacä ai sigurantä mai dichisitä, nu s-a ars, a särit doar (i-a iesit tâmburusu' din... ää... tot de-acolo). I-l împingi înäuntru, zicând: "Treci la loc!" |
am impins la loc. merge.
|
Bravo!
On-topic: Ce primesc? O:-) |
this :-* and this >:D<
dar sa stii ca ti le dau eu asa, de la mine ca te cunosc, pt ca reusisem sa rezxolv problema inainte sa scrii tu cum se rezolva |
unde pot vedea filmul "weekend cu mama" ca nu sunt in tara:(
|
Originally Posted by illotempore2002:
On topic: Unde esti, Sebi? |
in sens bilbic, IMM
:D |
Biblic, bilbic, sau bibilic?
|
bibilica.
|
va place cum ploua? acum, in Bucuresti?
|
Va plac frantuzoaicele? |
depinde
|
deci vreau poezia cu girafele de vanilie si frisca :x
|
Deci ai rabdare sa mi-o amintesc.
|
am
|
Deocamdata atat. Si sa nu intrebi nimic.
![]() |
misto
|
întrebările mele
mi se pare mie, sau forumul ăsta chiar se transformă încetul cu încetul într-un... blog?!
îmi pare că totul a devenit o rutină. nu contează cine cu cine se ceartă, replicile sunt mai mereu aceleaşi, absolut fără niciun haz. acum de, poate o fi eu mai... altfel, şi de-aia nu pot râde de mitocănisme! e absolut deprimant cum se pierd timp şi energiei în acţiuni care nu fac cinste nimănui. mă rog, mă repet, asta o fi distractiv, şi n-am io habar. :-O mă frământă ce câţiva ani o problemă, şi anume: bun doar te naşti, sau poţi să şi devii la un moment dat, mă rog, în timp?! dacă da, ce anume te face mai bun? ţine bunătatea doar de caracter, şi implicit de educaţie, sau e doar o moştenire genetică? aaa... şi ce e maturitatea? şi chiar li se întâmplă tuturor?! (de unde privesc io s-ar părea că nu. :D) |
[editat de moderator]
![]() PS [editat de moderator: judex, chiar nu merita sa reactionezi asa din cauza dragomarei. Ea e oricum foarte aproape de regula nr. 10] |
@Mistah
;;) |
Originally Posted by Judex:
N-am nimic cu Dragomara! Ma adresam Illotemporei. |
cum scot zaharul din ananas?
:(( urasc zaharul din tot sufletul meu ala mare :(( |
Scoate-l mai intai din sufletul ala mare.
|
Originally Posted by Judex:
dă-mi-l mie, ananasul, pls! mor după el. după cum mi se strepezesc dinţii... :"> ohhh... io ştiu o salată cu ţelină, ananas, şi nucă... bunăăăăă! |
si eu mor dupa el dar ii detest zaharul :-& e prea dulce :-&
daca-l bag in apa, oare iese din el? :( |
stoarce nişte lămâie pe el. mie una îmi place fără nimic. oricum merge fb în diverse salate. puţini ananaşi sunt într-adevăr dulci.:"> |
nuuuuuuuuuuuu
daca pun lamaie pe el, asta nu face ca zaharul sa dispara :(( ci doar sa mascheze gustul (ca in reclamele la deodorante cu mascatul mirosului) o sa incerc sa-l tai felii si sa le pun in apa. tre sa se dizolve cumva. :-S |
|
cumpara un ananas crud :D |
al 2lea e lars
|
primul e Cezar Paul Badescu?
|
am făcut o promisiune, sub impuls de moment, promisiune pe care nu mi-o pot ţine pentru că nu se cade, şi acum nu ştiu pe unde să scot cămaşa?!
dacă e problemă de viaţă şi de moarte, mai are vreo relevanţă faptul că nu se cade?! (frate, uneori mă uimesc şi pe mine însămi cât de cretină pot fi. :(( ) |
Isn't she cute? :> |
imi este ingrozitor de foame, nu am nici macar un colt de paine in casa si toate restaurantele s-au inchis :(
ce fac? |
tre sa mai fie unii care livreaza si in miez de noapte.
|
@Illo
Hai pe la mine. O pun sa-ti faca si tie ceva, c-a luat pe drum niste ceafa, niste iaurturi si-o paine neagra feliata. Asta ca sa vezi ca nu sunt ranchiunos si casa-mi ti-e deschisa. :) |
All times are GMT +2. The time now is 11:25. |