![]() |
Ion Sapdaru :)
Cu ocazia asta, anunt premiera la Teatrul de Stat din Oradea, in 13 decembrie, a piesei "Chirita europarlamentara" (titlu inca provizoriu), adaptare de Gabriel Andronache (eu) si Ion Sapdaru a "Chiritei in provincie", in regia lui Ion Sapdaru 8) |
Auleo, numa' sä nu fie un fel de "Chirita of Bârzoieni" take two... :(( Baftä, puilor - si sper c-ati avut si inspiratie.
Evident, întrebare-ntrebätoare nexam, asa cä, tot eu... Of-of-of, sä vä väd eu ce-o sä faceti dupä ce-am sä mor, pe câmp de mohor... :( Odeon sau Comedia? |
la Comedie sunt piese mai bune
Marian Ralea sau Stefan Banica junior? |
Stefan.
Stefan Bänicä jr. sau Tudor Chirilä? |
Calea Victoriei, c-am locuit pe ea.
Icoanei sau Ioanid |
Fram a lui Nansen.
(Nu, glumesc, glumesc... Frigiderul, normal!) Icoanei sau Izvor? ;) |
Printul Persiei :P
Beowulf, Grendel sau mama lu' Grendel? :D |
Sägeata nr. 47 din stol
Dakino sau Cinemaiubit? |
Festivalul de Film Francez (atunci cand se numea Sarbatoarea Filmului ... parca prin 2004 - 2005)
Bulldog-ul britanic sau chien-ul francez... de pe afise? |
Ai' britanici, cä-s mai frumosi si expresivi.
(Frantuzu-i dulce, da' mai banal.) Studio sau Pro? |
Bineinteles CinemaPro ca Studio arata la fel cum il stiu eu de mic, desi acum prefer intimitatea de la Cityplex. Si pentru a face o paralela catre "mogulii" din Top 300 ...
Adrian Sarbu sau Dan Voiculescu sau S.O. Vantu? |
Sârbu, cä-i mai mârlan... :huh:
...ba Felix, cä-i mai lichea... :? ...ba S.O.V., cä-i mai hot... :shock: Nu stiu, dom'le! :(( Nu mai puneti întrebäri încuietore! :x Väcäroiu sau Olteanu? |
Olteanu, ca e mai simpatic si naiv :D Despre Bogdan era vorba, da? :shock:
|
Da, despre aurolacu' äla antipatic si bou.
Si-ntrebare-ntrebätoare? (Si încrezut - tot Olteanu.) Hai, Ayana tatii, hai, sigur cä ne tresaltä pipotele de bu-cur-ie cä iar te-avem printre noi, da' aici e cu reguli! |
:D Uitashi regulie, ca vin de pe alte meleaguri unde le stabilesc eu.
(Bogdan ar putea candida cu succes la cei mai sexy barbati din Romania - asta ca o paranteza ce este) hai sa vedem! Elena Udrea sau Daciana Sarbu? 8) |
Päi Blonda, cât e ea de blondoasä, nu-mi place neam...
In schimb, ca unei femei sä-i placä limbricu' äla scos din cur de Victoras Poantä, trebuie sä aibä ceva aiurea-n cap, frio legäturä pusä pe dos, stii, ca bicicleta lu' Täsulicä-al lu' Pandele, de-i pusärä lantu' crucis, stii, si-acuma când vrei sä mergi înainte tre' sä dai din chicioare d-a-ndäratelea! Deci, tot Madam Cucos. ((Dacä B.O.-u' e bärbat sexy, eu-s Schwarzenegger!) Cornel Burticä, sau Iosif Banc? |
Originally Posted by Pitbull:
pai si daciana c e bre, bruneta focoasa?! :? |
Eu am inteles ca pana la urma din doua rele a ales-o pe madam Elena :huh:
(desi mie Daciana imi place mai mult ) |
Originally Posted by aayana:
|
Originally Posted by aayana:
prima,evident.in absenta unui lee harvey oswald roman,nadejdea ramane ca boarfa asta sa-i dea vreun sifilis barbatului ei. si iosif banc(ca de burtica am citit,l-am vazut si mi-a ajuns;de celalalt nu stiu aproape nimic). |
Hai sã vedem mai departe!
Katie Melua sau Sophie Zelmani? Eu una de când am descoperit-o pe cea din urmã, parca am gasit definiþia cuvântului SUAV! |
Katie Melua pentru ca pe Sophie Zelmani inca nu am descoperit-o inca, dar "9 million bicycles" a lui Katie Melua mi se pare cel mai bun cantec de dragoste din cate exista.
Manu Chao sau Zdob si Zdub? |
Sophie Zelmani canta super, am auzit-o intr-o reclama facuta postei romane ( Sophie Zelmani (born 12 February 1972 as Sophie Edkvist) is a Swedish singer-songwriter who debuted in 1995 with the single "Always you." Her music is quite unique in Swedish music history, since it's based on the American singer/songwriter tradition. Sophie also appears on the Dawson's Creek Soundtrack with her ballad, "I'll Remember You" and has since recorded 6 albums. )
http://youtube.com/watch?v=_Q4Rf4apjmo Zdob si Zdub pentru ca sunt dinamici, originali si cu accent dragut! Carmen Bruma sau Albertina? |
Originally Posted by cornel:
hai sa nu exageram: si mie imi place katie, '9 million...' e un cintec f misto, si clipu e cool - dar la categ 'love songs' sint atiiiiiit d multe... cum poti sa-ti scoti din minte 'wonderful tonite' al lui clapton, cum?! |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
Alte voci feminine care o detroneaza 9sau nu) pe Katie (Cornel, asculta macar o data! ;) ): - heather nova - loreena mckennitt - sarah mcLachlan - jewel - tori amos - natalie merchant - Tiffany Arbuckle-Lee etc. Pe ele le cauta Tiesto si alti dj faimosi, canta si singure si o fac bine! sarim peste voci, Carmen Bruma sau Albertina? |
Carmen.
Albertine sau Gilberte? |
- Hildegard Knef? - Vivianne Albertine? - Gil Noir? Se da peste cap imdb-ul :lol: si amatorii ca mine (astia care nu se dau batuti :x ) |
Hint:
Dupä ce alegi între Albertine si Gilberte, mi-ai putea cere sä aleg între Swann si Guermantes... :sleep: |
albertine, e mai eluziva
si swann, n-am inghitit-o niciodata pe ducesa de guermantes malle sau truffaut |
truffaut
Wajda sau Zanussi? |
Originally Posted by crissis:
cred k pitbull se referea la volume pentru un posibil indiciu, dar TOTUSI, cum sa nu o inghiti pe Oriane?? e absolut delicioasa! :happy: |
Originally Posted by klein:
Abuladze sau Shenghelaia? |
shenghelaia :P
tarkovski sau kieslowski? |
Tarkovski
(si... tot Shenghelaia - pe departeee!!!! :D :D :D :love: :love: :love:) Poteras sau Inimäroiu? |
nu cunosc personajele mai sus mentionate, dar ala cu :love: imi place, asa ca el.
iphone (24 de mil) sau motorola f3 (1 mil)? |
Originally Posted by gheorghe orban si baba:
N95 Zapada sau ploaie |
zapada evident. ma intreb cine ar alege ploaie.
mama sau tata? (sper sa nu se blocheze topicul aici ) :) |
Mama
Pentru cä: Cioco-cioco-cioco-lata, Ce-are mama n-are tata, Mama are cerculetul, Tata are fäcäletul. Mama scoate cerculetul, Tata bagä fäcäletul Si preparä untuletul. (Asta era imnul echipei la filmul "Al patrulea gard de la debarcader" de Cristiana Nicolae.) Tanti sau tusicä? |
Hardcover (pentru cärtile mele) :happy:
Paperback (pentru restul cärtilor) :sleep: Roman sau volum de nuvele si povestiri? |
Bogdan Ghiu
Carmen Musat Coman, sau Iolanda Bob? |
Tocmai m-am intors de la Oradea. Cred ca am avut succes :) Iata si dovada! :) http://216.239.59.104/search?q=cache...k&cd =5&gl=ro |
Nu cred pânä nu väd cu ochii mei! ;)
Deci: La Bucuresti cu voi! :D Cate Blanchett as Elizabeth: 1998 sau 2007? |
Amadoua. Ma rog... 2007, ca a evoluat tehnica machiajului, dar in rest nu vad prea mari diferente.
Craciun sau Revelion ? |
Cräciun - cä vine reveillonul!
|
Die Hard sau It's a Wonderful Life? |
Originally Posted by Cazeemeer:
Orfeu sau Odiseu? |
Originally Posted by Cazeemeer:
Orfeu. Horatiu sau Virgiliu? |
Virgiliu, e mai convingator, are asa un fuleu postmodern...
si, actualitatea clasicilor - THE REST IS SILENCE sau TO BE OR NOT TO BE: THAT IS THE QUESTION |
THE REST IS SILENCE
"Pupa-ti-as...!" sau "Ponpa-ti-as...!"? |
Frailty, thy name is woman! sau Men of few words are the best men... |
All times are GMT +2. The time now is 13:27. |