![]() |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
Scuze, "io parcă nu vorbeam cu cei care nu ştiu/ scriu româneşte"! Mea maxima cupla! :"> ;;) ;;) |
'... la stina de oi/ sa fiu tot cu voi...'
pleonasm sa fie, da macar sa fie 'traditional' :D |
Drago, tu ai citit ce am scris eu acolo? Ca Leo sigur n-a citit.
|
ba da, leo a citit, dar leo nu considera k a demonstra falsitatea unei acuze de pleonasm 'qualifies' k fiind 'continuarea unui conflict' (din punctul meu de vedere, conflictul - legat de legionarism, pro & contra - NU este 'continuat' prin postarea mea!)
dragomara, pd alta parte, nu citeste & nu raspunde decit la ceea ce ii convine... |
Originally Posted by Dragomara:
|
@Gloria - Io te-am citit până şi pe tine, ca să vezi. :"> Tu ai citit şi înţeles ce te-am întrebat?! Să ştii că nu mă deranjează să repet.
Originally Posted by Alex Leo Serban:
|
@RomâniaMare - textul cu roşu era un citat din DivaDivina. Acum te las cu ea, dar atenţie mare pentru că este rac, ca şi mine. :"> 8-> ;;)
|
saraca dragomara....
ink o inkipuire pioasa care o ajuta sa traiasca mai departe :)) |
Fii şi tu mai atent: autiştii nu au nevoie de închipuiri pentru a fi fericiţi. Sunt pur şi simplu fericiţi. N-ai idee cât îi invidiez. :|
On-topic: mă enervează că de cele mai multe ori fericirea e o chestiune de optică, care-mi scapă. Poate că ar tb. să înţeleg mai puţin şi să trăiesc mai mult. :-? |
Iertati-ma ca intervin, dar as vrea sa fac o -umila- precizare. E drept ca ML nu a fost condamnata de acel tribunal de catre niste...juristi. Dar ce ne facem cu istoricii si sociologii de calibru care o considera o miscare fascista? Pentru mine expertiza unor cercetatori ca Roger Griffin, Armin Heinen, Michael Mann (sociologul, nu regizorul), Francisco Veiga sau George Mosse este mai importanta decat cea a juristilor. Sau poate ca unii folosesc surse mai ''onorabile'' gen Faust Bradescu, Serban Milcoveanu ori Ion Coja...
|
Originally Posted by Amantul_Taciturn:
Vorbim in alt topic,daca vrei. |
Am citit postul unde afirmai ca Miscarea a fost absolvita de tribunalul de Nurenberg ca si cum lucrul asta ar conta foarte mult. Ea oricum face parte dintr-o familie politica odioasa, chit ca a incarnat doar o forma soft de Fascism.
Nu am in intentie sa discut cu cineva care afirma ca i-ar impusca pe care care au o alta orientare sexuala decat a lui (ca sa vezi ca totusi mai citesc si posturile de mai sus). Nu de alta, dar nu am ce discuta cu cineva care ar fi fost in stare sa lipsească omenirea de un Oscar Wilde, Tennessee Williams, Francis Bacon, Pasolini, Ceaikovski sau de o mare parte din filosofii Greciei antice. Plus de asta nici tu nu cred ca ai vrea sa polemizezi cu un evreu gay care mai e nascut si-n Sinteşti... Orvoar tuturor. |
PS: Mulți dintre cei enumerați de tine nu au fost homo.Se bănuiește că au fost.Două lucruri diferite.Dar închid oricum discuția aici. |
RomaniaMare, din nou declaratii extremiste pe forum, desi te-am rugat sa nu le mai faci. Ai vrea sa impusti persoanele gay? Esti banat.
|
2. De cand e sociologul mai tare ca regizorul? 3. De cand e sociologul mai tare ca juristul? 4. De cand e istoricul un etalon sau istoria o stiinta? 5. Ce pula mea ti-a casunat? - te stiam baiat ok. ;) |
Ma enerveaza Romania, tara mea de cacat. Ma enerveaza RomaniaMare, si ca toti prostii il vad pe asta ca pe un mare patriot. Ma enerveaza ca romanii sunt mari patrioti in a spune poezii, dar cand e de facut ceva, tot camasa de pe spate e mai aproape, tot furam unii de la altii, tot ne pupam sefii, premierii, presedintii in cur. Ma pis pe toti patriotii.
Ma enerveaza ca in ultimii ani romanii nu se mai revolta, ca nu mai tipam, ca stam si inghitim. Ma enerveaza toata clasa politica, il urasc pe Basescu, il urasc pe Boc, o urasc pe curva de Udrea, si pe vaca de EBA. Ma enerveaza pupincuristii basescieni, care nici acum, cand am intrat in cacat pana la gat, cand se va face TVA-ul 25%, nici acum nu vad nimic rau in cum e condusa Romania. 6 ani. SASE ANI! Nu stim sa cerem socoteala, nu intelegem ce inseamna responsabilitate, nu intelegem ca daca ai puterea, nu poti veni cu scuze. Nici acum nu e vina lor. Nu, acum e de vina FMI... cine gatu' ma-sii a facut imprumut la FMI? SASE ANI, in pizda ma-sii, si nici un cacat, ne trece tineretea, ne trec anii, ne trece viata pe langa noi, si tot in acelasi cacat traim. Am ajuns sa nu-mi mai doresc nici autostrazi, nici justitie, nici spitale, nici reforma clasei politice (poate doar daca ii pune pe toti in avion si-i trimitem la Katyn). Nu ma mai rog decat pentru indurarea Guvernului sa nu mai mareasca impozite, tva-uri, sa nu mai inventeze taxe, sa ma lase pe mine sa-mi castig banii, si sa ma pot bucura de munca mea, fara sa dau jumatate pe case din mihaileni, pe pentreceri bambmuiste, pe blonde de la Cotroceni, pe vile, pe amante, pe notari, pe judecatori, pe mortii ma-sii. Ma enervez cand deschid televizorul, cand citesc presa... numai stiri naspa. Bineinteles, tot mogulii, comunistii si Iliescu sunt de vina. Doamne fereste sa aiba vreo responsabilitatea ala care are puterea de SASE ANI. E ca in Spiderman, odata cu puterea, vine si... nimic, nu vine nimic, faci ce vrea pula ta, ca e plina tara de prosti care sa te voteze. |
romania (si mai si mai) mare - si mai si mai verde
ma vad nevoit sa dau cu nitica deratizare p-acilea: deci ba baiete (ba astilalti care bateti cimpii prostiei legionarizante), la nurenberg s-au judecat doar crimele DE RAZBOI (ale axei - holocaustu' etc.), nu crimele pur si simplu. da? or miscarea voastra de cacat:D n-a mai prins razboiu' - ca a lichidat-o antonescu sustinut de padre hitler (care n-avea ce face cu degringolada voastra bezmetica - ce teapa v-ati luat!:)) ) inainte s-apuce sa devina criminala (si) de razboi. deci n-a fost "exonerata" de nimic (aia aveau cu totul alta treaba acolo, la nurenberg, decit sa se ocupe de basinile voastre - care nu inceteaza prin aceasta sa fie mai putin CRIMINALE. si idiotice.)
pa. |
Originally Posted by iantonescu:
NU cer suspendarea imediata a unui asemenea jeg, ci cer identitatea lui si/sau aducerea in justitie, pentru crima impotriva neamului meu. |
Originally Posted by Judex:
ce-are sula cu prefectura, frate?!?:-O si familia mea a avut probleme cu comunistii. si? care e legatura?:-/ cred ca te-ai uitat prea mult la "svasticile" alea icr-iste si nu ti-ai revenit inca...:D |
Bai imbecilitas, tu ai vazut ce am scris eu acolo sau vreo alta interventie de-a mea?
Daca te prind, iti omor familia asa cum aia pe care-i proslavesti tu mi-au omorat-o pe-a mea! |
All times are GMT +2. The time now is 07:08. |