![]() |
"Carrie", "It", "The Talisman".
Cele mai dragi traduceri ale mele. Pläcere, pasiune, iubire. Eram fan King. As mai fi si acum (nu m-a supärat cu nimic) dar, din 1991, n-am mai citit nimic de el. Ierarhia mea: King, Brussolo, Koonz, Barker, Campbell, James Herbert |
sunt nefericita ca ma munceste maica-mea ca pe robi cu toata treaba asta cu sarbatorile desi a avut pana acum o armata de oameni care i-au facut curatzenie, mancare, cumparaturi etc... :((
|
Sunt extrem de nefericit ca nu-mi pot petrece Craciunul alaturi de doamna de care m-am indragostit in mai...
|
Sunt nefericita ca am aflat de existenta unui viitor film al lui Cronenberg in care vor juca Christoph Waltz si Michael Fassbender alaturi de piloasa de Keira Knightley. Insuportabila actrita si toti actorii care imi plac ajung sa faca filme cu ea, parca ii ia la rand.
Si mai sunt nefercita ca un serial englez destul de drag mie pe nume Skins o sa fie refacut de americani si difuzat pe MTV. Boo. |
Nefericire mare pe capu' lu' batrinu'... Iar voi petrece Craciunul si Anul Nou de unul singur.:(( :(( :(( Are si singuratatea lirismul ei, dar ce-i prea de tot strica...
Oh, the horror... the horror...:-< :-< |
Win, de ce nu chemi niste prieteni la tine ? In felul asta "home alone" devine un atu pt party ;)
|
Pai daca i-as avea, i-as chema.;) Sint foarte nesociabil de felul meu. Un adevarat Norman Bates carpatin. Si de nenorocitele astea de sarbatori e cel mai greu...
Asa ca voi cei care va treceti aici "nefericirile" cintariti bine inainte de a delibera - sint sau nu cu adevarat nefericit...;) |
Ca bine graiesti - Fuck that. Fuck the so called Chrismas spirit. Fuck the New Year's Eve. It's all bullshit... Deja ma simt mai bine...<:-P
|
Iau si o camera cu mine, ca tot e la moda...B-)
|
si baga niste filme horror cat mai indie, low budget...o sa te faca sa te simti mai bine cu siguranta :D
|
nu e neaparat o nefericire, ci doar o mica ingrijorare...
constat ca au disparut filmele pe teme biblice, fiind inlocuite masiv de cele avand drept tema pe mos craciun. nu se mai vorbeste deloc de nasterea lui Iisus, ci de mos craciun. principala preocupare e sa cumparam cadouri din mall si nu sa daruim o vorba buna cuiva. |
Originally Posted by keepwalking:
eu sunt de acord ca sa fie educatzi copiii in spiritul creshtin si al iubirii de aproape. sa fie un echilibru intre emisiuni pentru copii despre nashterea domnului, educatzia tzine de parintzi si de shcoala si divertisment cu mosh craciun si cadouri si bucuriile iernii. nici macar legenda lui mosh craciun nu se shtie. |
Sunt nefericita pentru ca am reusit sa ma enervez tocmai azi.
|
Atat bunicul meu cat si iubitul meu au ajuns astazi la urgente, unul si-a spart un vas de sange in ochi, celalalt are probleme cu coloana si i-au amortit picioarele :(
|
Omg, are they alright new illo ?
On: mancai prea mult si ma cam doare stomacu' acum .. :( |
I-am trimis urari folosind mijloace care implica discretie, imperios necesara in cazul asta. N-am primit nici un raspuns, nici macar un mail amarat, un SMS laconic sau un offline cu prescurtari specifice. S-a supt mai urat decat credeam.
|
Pentru unii si unele, trädarea e imuabilä.
Chiar si de Cräciun. Chiar si când Doamna îsi ascute coasa. Mä rog sä fie iertatä. |
Originally Posted by Gospin:
Da, acum sunt ok, li s-au dat tratamente etc, totul va fi bine. |
Sunt nefericit ,de data asta ,fiindca : un anume album audio se vinde la pret de 50-60-100 lei......
Caut pe net si observ ca e ...compilatie de la o formatie bulgareasca Deep forest .:| (:| am 2 casete audio de la acea formatie,un ritm calm care imi place /.Dar.ce sa faci cu djoii sparge tot,fura tot. Si mai pun si timbru.Deci stai calm autorule ,furaciosule.(:| |
Pt. ca vremea e oribila afara si iar cred ca o sa stau azi in casa :|
|
All times are GMT +2. The time now is 07:50. |