Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Offtopic Asylum (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95483)

Alex Leo Serban 09 Jul 2009 08:22

i-am transmis in mod expres lui stefan SA MA SCOATA DE PESTE TOT K MODERATOR!

nu am de gind sa mai intru pe ac forum decit pt a verifica dk ac lucru s-a rezolvat

Dragomara 09 Jul 2009 08:56

Originally Posted by Alex Leo Serban:

i-am transmis in mod expres lui stefan SA MA SCOATA DE PESTE TOT K MODERATOR!

nu am de gind sa mai intru pe ac forum decit pt a verifica dk ac lucru s-a rezolvat

no, de data asta ce-ai mai păţit?! :-O
ţi-ai găsit un nou subiect de tortură pe un alt site/ forum/ blog?! sau te pomeneşti că te-oi fi hotărât să-mi urmezi sfatul! ;)
ăăă... şi cu clona ce se va întâmpla?

illotempore2002 16 Aug 2009 23:49

Foarte bine. Avem un topic despre Bubble, filmul lui de debut parca, poate-l alipim aici, sau il ducem pe Cronenberg la Iconoclast?
In orice caz nu-l vad la Star-uri, care e prin sine ceva foarte comercial, Cronenberg nefiind comercial.

corinka 16 Aug 2009 23:58

Nu cred ca David Cronenberg este un subiect potrivit la Iconoclasm.

illotempore2002 17 Aug 2009 00:03

Haha, si ce sari asa, ca nu ti-am luat castronu' cu mancare? :))

In alta sectiune atunci, regizorii nu sunt "staruri", nu au expunere atat de mare, nu-i vede lumea, ei sunt creierul.....dar nevermind, nu facem acum din asta un debate. Ar fi bine sa mearga totusi intr-o sectiune de film.

corinka 17 Aug 2009 00:13

Originally Posted by illotempore2002:

Ar fi bine sa mearga totusi intr-o sectiune de film.

Mda, sectiunea Star-uri (actori, regizori, scenaristi) o fi de gastronomie... /:)

Pitbull 17 Aug 2009 00:24

Hai nici colo, nici colo.
La mine, la S.F. - e cel mai la fix!

illotempore2002 17 Aug 2009 10:33

Sectiunea Staruri e de staruri, de vedete, marketingul actorilor si etc......daca dai pe google cautare cu star / staruri, nu iti vor aparea regizori ci actori.....ce anume nu intelegi ca nu stiu cum sa mai explic.

illotempore2002 17 Aug 2009 10:34

Sa luam o definitie la prima cautare:

A movie star (cine star or film star) is a celebrity who is well-known, or famous, for his or her starring, or leading, roles in motion pictures. The term may also apply to an actor or actress who is recognized as a marketable commodity and whose name is used to promote a movie in trailers and posters. The most widely known, prominent or successful actors are sometimes called “superstars” by writers and journalists

Acum s-a inteles?

Multumesc.

Pitbull 17 Aug 2009 10:51

Da si nu - eu prefer o anume elasticitate de interpretare.
Da' ca sä nu ne certäm, hai nici ca tine, nici ca tine: la S.F.!

corinka 17 Aug 2009 12:53

@illotempore2002
Nu ti-a cerut nimeni nicio explicatie, asa ca nu mai posta tampenii offtopic.

illotempore2002 17 Aug 2009 13:21

Pai daca nu pricepi din prima, o sa apelez la desene data viitoare.
Plicticoaso!

keepwalking 17 Aug 2009 13:24

Originally Posted by illotempore2002:

Pai daca nu pricepi din prima, o sa apelez la desene data viitoare.
Plicticoaso!

Mai, am observat ca "plicticos/plicticoasa" a devenit un epitet la moda atunci cand vrei sa te legi de cineva. Mai exista si "frustrat/frustrata". (:|

illotempore2002 17 Aug 2009 13:25

Da, ce, te identifici si tu cu termenii?

:))

raptor 02 Sep 2009 21:24

Ar merita o sectiune mare, eventual si cu un banner urias pe prima pagina a forumului:
Cinemagia aduce inzecite laude userilor Ambra Blu, Pauline Kael si Raptor, glorie lor!.
Moderatorii vor avea la semnatura fotografiile celor trei si un citat la alegere.
Paul Aramis va recunoaste ca pirateaza filme iar lui Judex ii veti schimba nick-ul in Munchausen. illotempore, desigur, isi va gasi sfarsitul pe roata.
Asta pentru inceput, spre a desfata domniile noastre.

halebardul 08 Oct 2009 21:03

Originally Posted by keepwalking:

Carmen?
sau Don Quijote:)

uite de-aia imi place mie cinemagia.

Deleted 08 Oct 2009 21:05

Corinka şi Judex

:) :) :) :)

tnx

illotempore2002 08 Oct 2009 21:34

Halebardule, in ce organ anatomic te mananca mai exact?

halebardul 08 Oct 2009 21:51

in creier. acolo ma excit cel mai tare, dupa care vin celelalte. incearca si tu: e misto.

vroiam doar sa zic ca e tare aici la voi. Atmosfera de taverna cu doar 2-3 neuroni activi. Meserie!
Simt uneori nevoia sa fac baie de prostime, e foarte reconfortant. Trebuie sa recunosc ca aveti ceva ce noi nu avem. Sa inoti printre prosti, ce bucurie... Si ce relaxant!!!

Judex 08 Oct 2009 21:56

Originally Posted by halebardul:

in creier. acolo ma excit cel mai tare, dupa care vin celelalte. incearca si tu: e misto.

vroiam doar sa zic ca e tare aici la voi. Atmosfera de taverna cu doar 2-3 neuroni activi. Meserie!
Simt uneori nevoia sa fac baie de prostime, e foarte reconfortant. Trebuie sa recunosc ca aveti ceva ce noi nu avem. Sa inoti printre prosti, ce bucurie... Si ce relaxant!!!

Cu Leo? =))

All times are GMT +2. The time now is 12:47.