![]() |
i-am transmis in mod expres lui stefan SA MA SCOATA DE PESTE TOT K MODERATOR!
nu am de gind sa mai intru pe ac forum decit pt a verifica dk ac lucru s-a rezolvat |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
no, de data asta ce-ai mai păţit?! :-O ţi-ai găsit un nou subiect de tortură pe un alt site/ forum/ blog?! sau te pomeneşti că te-oi fi hotărât să-mi urmezi sfatul! ;) ăăă... şi cu clona ce se va întâmpla? |
Foarte bine. Avem un topic despre Bubble, filmul lui de debut parca, poate-l alipim aici, sau il ducem pe Cronenberg la Iconoclast?
In orice caz nu-l vad la Star-uri, care e prin sine ceva foarte comercial, Cronenberg nefiind comercial. |
Nu cred ca David Cronenberg este un subiect potrivit la Iconoclasm.
|
Haha, si ce sari asa, ca nu ti-am luat castronu' cu mancare? :))
In alta sectiune atunci, regizorii nu sunt "staruri", nu au expunere atat de mare, nu-i vede lumea, ei sunt creierul.....dar nevermind, nu facem acum din asta un debate. Ar fi bine sa mearga totusi intr-o sectiune de film. |
Originally Posted by illotempore2002:
Mda, sectiunea Star-uri (actori, regizori, scenaristi) o fi de gastronomie... /:) |
Hai nici colo, nici colo.
La mine, la S.F. - e cel mai la fix! |
Sectiunea Staruri e de staruri, de vedete, marketingul actorilor si etc......daca dai pe google cautare cu star / staruri, nu iti vor aparea regizori ci actori.....ce anume nu intelegi ca nu stiu cum sa mai explic.
|
Sa luam o definitie la prima cautare:
A movie star (cine star or film star) is a celebrity who is well-known, or famous, for his or her starring, or leading, roles in motion pictures. The term may also apply to an actor or actress who is recognized as a marketable commodity and whose name is used to promote a movie in trailers and posters. The most widely known, prominent or successful actors are sometimes called “superstars” by writers and journalists Acum s-a inteles? Multumesc. |
Da si nu - eu prefer o anume elasticitate de interpretare.
Da' ca sä nu ne certäm, hai nici ca tine, nici ca tine: la S.F.! |
@illotempore2002
Nu ti-a cerut nimeni nicio explicatie, asa ca nu mai posta tampenii offtopic. |
Pai daca nu pricepi din prima, o sa apelez la desene data viitoare.
Plicticoaso! |
Originally Posted by illotempore2002:
Mai, am observat ca "plicticos/plicticoasa" a devenit un epitet la moda atunci cand vrei sa te legi de cineva. Mai exista si "frustrat/frustrata". (:| |
Da, ce, te identifici si tu cu termenii?
:)) |
Ar merita o sectiune mare, eventual si cu un banner urias pe prima pagina a forumului:
Cinemagia aduce inzecite laude userilor Ambra Blu, Pauline Kael si Raptor, glorie lor!. Moderatorii vor avea la semnatura fotografiile celor trei si un citat la alegere. Paul Aramis va recunoaste ca pirateaza filme iar lui Judex ii veti schimba nick-ul in Munchausen. illotempore, desigur, isi va gasi sfarsitul pe roata. Asta pentru inceput, spre a desfata domniile noastre. |
Originally Posted by keepwalking:
uite de-aia imi place mie cinemagia. |
Corinka şi Judex
:) :) :) :)
tnx |
Halebardule, in ce organ anatomic te mananca mai exact?
|
in creier. acolo ma excit cel mai tare, dupa care vin celelalte. incearca si tu: e misto.
vroiam doar sa zic ca e tare aici la voi. Atmosfera de taverna cu doar 2-3 neuroni activi. Meserie! Simt uneori nevoia sa fac baie de prostime, e foarte reconfortant. Trebuie sa recunosc ca aveti ceva ce noi nu avem. Sa inoti printre prosti, ce bucurie... Si ce relaxant!!! |
Originally Posted by halebardul:
|
All times are GMT +2. The time now is 12:47. |