![]() |
Nu, e o prostie mult mai mare: http://www.imdb.com/title/tt0452625/
|
Am vazut in urma cu cativa ani un film ceva in genu Battle Royale/The Hunger Games. Vanatorul era lord, sau ceva de genu. Era doar o singura persoana vanata (parca) si din cate imi amintesc trebuia sa supravietuiasca 24 de ore. Imi amintesc cateva scene intro jungla, o cascada parca. E filmat undeva intre anii 30-50 din cate mi-am dat eu seama.
|
Am o intrebare, stie cineva cum se numeste filmul cu un tip ce avea o sotie care murise si il bantuia mereu cand iesea cu alta femeie (gen COMEDIE este filmul) dar nu stiu numele.Ma poate ajuta cineva?Multumesc
|
Originally Posted by Sorin87:
Over Her Dead Body (2008) http://www.cinemagia.ro/filme/over-h...vrul-ei-23731/ |
Buna ! Caut un film pe care l-am vazut acum3-4 ani in urma . Era vorba despre un barbat care facea pe baby-sitterul la un hotel. Cat timp reuseste sa ii tina pe cei doi copii in liniste si reuseste(cred)sa ii adoarma , el se plimba prin hotel. Stiu ca filmul era plin de perversiuni si imagini obscente . Singurul exemplu de acest gen pe care mi-l amintesc este : o fantana mare arteziana din camera unde se aflau mai multe femei partial goale si in care statea doar una si il chema pe barbatul infierbantat (cred ca ea era goala de-a binelea ). Stiti cumva numele ''minunatului'' film ?
|
Suna a Four Rooms.
|
salut
caut si eu un film nu mai stiu actorii din film.este vrb despre o drama cu final fericit.un copil de catva anisori pica intr-un put si se formeaza o adevarata echipa de salvare....toata america era atenta si nu mai era nimic pe posturi decat stiri despre cum decurge salvarea.ma poate ajuta cineva cu titlul filmului.multumesc
|
Salut. Caut o comedie cu o limuzina care trebuia transportata de o persoana care nu stia ca rotile sunt umplute cu bijuterii , aripile sunt pline cu droguri ,iar sub claxon se afla un diamant pe care incet le pierde pe traseu .Mentionez ca este din anii 80"
|
Originally Posted by maria-angelika38:
Everybody's Baby - The Rescue of Jessica McClure (1989) http://www.imdb.com/title/tt0097303/ |
Originally Posted by White1:
Multumesc , acesta e filmul ! |
Caut Film
Salutare tuturor. Caut un film si nu stiu cum se numeste.Este vb despre niste africani care participa la jocurile olimpice de iarna la bob daca nu ma insel sau sanie . Antrenorul loe este un actor grasut (la fel nu stiu cum il cheama) Filmul are :comedie sport si din ce imi aduc aminte este facut dupa un fapt real. Va rog daca ma poate ajuta cineva. Multumesc anticipat.
|
|
multam
Multumesc mult Acesta este filmul. Multam mult.
|
Buna tuturor!:)
Acum cativa ani, cand eram mai mica, am vazut la tv un film despre o poveste de dragoste in timpul celui de.al doilea razboi mondial si nu stiu stiu cum se numeste... Era vorba despre o femeie bogata din anglia sau franta careia ii pleaca sotul in razboi. Dupa un timp ii asediaza nemtii casa si o transforma in "cartierul lor general" sau ceva de genul. Femeia incepe un fel de poveste de dragoste cu unul din germani dar apoi se intoarce sotul ei pe care il credea mort... Nu mai stiu exact ce se intampla si as vrea sa vad din nou filmul... mi-ati fi de mare ajutor :) |
Caut un film in care era vorba de un tip care era deosebit de norocs sau invers deosebit de ghinionist.Si acesta era angajat intr-un cazino in Las Vegas de propietar.Pana ce l-a concediat ca purta prea mult noroc la clienti.:-/
|
@DarkNight00: S-ar putea sa fie asta: http://www.imdb.com/title/tt0318374/
|
Da asta e.Multumesc
|
vezi kriss... asa se poate pune bazele unei suete! :D
so pe ea!:D |
Originally Posted by iiii:
|
Buna ! Cand eram mai mica am vazut pe Fox Kids sau pe Jetix un film . Nu era animat , era un fel de parodie pe baza extraterestrilor . Tin minte ca era vorba despre doi gunoieri sau ceva de genul acesta care au fost dusi pe o nava . Erau mai multi oameni mutanti . Si mai stiu ca era vorba si de Casa Alba si de presedintele Americii . Cum se numeste filmul ? Multumesc mult!
|
All times are GMT +2. The time now is 06:11. |