Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Vreau sa stiu (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)
-   -   Vreau sa fiu actrita (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85519)

crisstina 31 Aug 2005 14:35

yup am obervat dar sa stii k prima oara nu mi-a facut impresie proasta .Chiar mi-a placut de ea cum a inceput " vreau sa fiu actrita ..etc". Mie imi plac oamenii kre au la ce visa si nu sunt resemnati k altii. Insa ....pe parcurs ce am citit mai mult ... :shock: .....

Pitbull 31 Aug 2005 14:51

Da, are o personalitate epousstoufflantä - fix ca un montagne russe. Lasä cä dacä aderi bine la forum, vii la urmätoarea întâlnire CineMagicä si-ti promit c-o pun sä-ti recite Shakespeare! (Mda... ok... nu va fi nevoie s-o punä nimeni, oferta de recital va fi al treilea lucru pe care-l va spune dupä "bine v-am gäsit!") Iar dacä nu esti cuminte, îi dau voie sä se ducä la tine si sä-ti recite zilnic - în fata blocului!

fitzcarraldo 31 Aug 2005 15:10

Originally Posted by Pitbull:

Care cum o vede prima oarä pe I.M.M., simte asa, o nevoie, sä-i tragä un sut... douä... trei...

N-o mai aburi, e varza.

Pitbull 31 Aug 2005 15:17

Päi varza fäcutä la aburi... mmm, delicious! :P

crisstina 31 Aug 2005 21:51

Pot sa va intreb ceva ? De ce nu mai scrie Irene ?! :? Chiar ma mir k nu mi-a zis nimic pana acum

Pitbull 01 Sep 2005 00:01

I.M.M. e o fiintä foarte sincronicä.
Pe de o parte, conexiunea ei la net functioneazä doar câteva zile pe lunä, sincron cu o anumitä functie biologicä.
Pe de altä parte, undeva pe o paginä anterioarä e explicatä sincronicitatea între I.M.M. si comete: cum vine, cum nu mai vine, cum iaräsi vine - când...? Nu stie nime'...
Oricum, în seara asta dupä repetitie i-am spus cä noi valuri argintate de blânda lunä îi leagänä topicul, si-a zis cä va face cumva sä vinä cât de curând, sä-si îmbucure iar inimioara. Si cum de-o vreme-ncoace, gura-atâta-i tace, vä dati seama cât o sä aibä de povestit! Särim peste 20-30 de pagini, lejer de tot...!

crisstina 01 Sep 2005 11:25

:lol: :lol:

crisstina 05 Sep 2005 00:41

ce nerabdatori sunteti sa se intoarca Irene :D

Bulumulu 07 Sep 2005 13:01

da vad k si-a facut fenclab IMM, nu gluma. ma intreb cand ii veti face un altar sa va jertfiti///

Pitbull 08 Sep 2005 01:01

Dar, Bulumulule, altarul e gata fäcut, undeva pe-o paginä anterioarä, inclusiv rugäciunea "Bucurä-te I.M.M.!"
Si-apoi, nu ti-a povestit Nae cu câtä abnegatie ne jertfim, îngäduindu-i sä ni-i recite pe Romeo si Julieta? (Da, pe ambii doi.)

Bulumulu 08 Sep 2005 11:18

e un nou sergiu N.? totul c'est moi?? in cazul asta ajuta doar sa ne rugam :)

irene marlyne monroe 24 Feb 2006 19:06

:o ma dezamagiti asa urat vorbiti?m-am intors.dar numai am net ,va vizitez mai des pe forum din momentul in care imi reinstalez.pupici.si vedeti ca vorbiti asa sa nu adormiti.oricum sunteti si uni care ma apreciaza pe forum si ma indragesc.asa ca ignor prostioarele voastre eu sunt si fac cea ce cred eu cai mai bine si ce vreau doar exista libertate nu?

films4all 24 Feb 2006 20:20

Originally Posted by irene marlyne monroe:

Originally Posted by nume:

Hei Keyser , mersi , la asta nu ma gandisem. :lol:

Ana Maria Marylin Monroe , da ce zici , ai vrea sa joci intr-un snuff ?

sa ne dam in barci?-se traduce snuff? 8) frumos din partea voastra sa ma luati la misto,dar in acelas timp sunteti foarte amuzanti si ma faceti sa rad chiar daca exagerati cu glumele proaste!

Draga....cum iti zici...acum e timpul sa te dai in barci..vrei sa faci ceva..arata ca esti desteapta..ca meriti sa fi o diva a cinematografiei romane ca ...visul tau este cu adevarat sa joci in filme artistice nu (nu alt gen de filme) !! Acum e timpul!!! Huuuuuuuu!! Vantul iti bate in pletel-ti zvapaiate!!
succes!!

Pitbull 24 Feb 2006 22:59

Yay, äla eee, s-a-ntors I.M.M.-ul!!! :D
Renäscut-a inefabilul CineMagicianistic, ca o päsäricä Phoenix din propriu-i scrum de Marlboro!
Acu' sä vezi!
Imemeule, mintenas sä-ti pui Internet la laptop, cä färä tine, CineMagia nu meritä träitä!
Pânä una-alta, hai - prezentärile:

Imeme, el e Films4all.
Films4all, ea e Imeme.

Gata, acum cä vä cunoasteti, stati frumos aici si mai o bere, mai vorbiti, mai vä-mprieteniti... (Imeme, am fäcut comanda, vin si micii cu cartofi präjiti au gratin, acusica!) Cât despre datu-n bärci, mai aveti si voi putinticä räbdare, cä ninge-afarä si Lacu Morii-i înghetat. Incercati mai bine cu patinele, sau cu säniutele (säniute d-alea de 30 grade, evident!)

Nae 25 Feb 2006 02:06

chiar eram curios sa vad ce mai face imm, pe unde a mai ajuns, daca a inceput deja o cariera la plaiboi sau daca s-a apucat de-o telenovela ceva, ca tare mai era potrivita penrtu un personaj d-acolo.....

sa ne povestesti, da, imm? si incearca sa fi linistita.... nu mai scrie cu atea puncte, ca ne doare.

films4all 26 Feb 2006 00:31

Fatusca asta stie sa dispara... merita(past) un rol in "Fantomas"-varianta "cum i-o zice fatuscai" ! Hello... o vedeta nu-si intoarce spatele fanilor! Iesi in lumina felinarelor iar dragostea noastra o vei simti in "chect'(am citat un prieten) ! Iesi afara tu diva ...ne e dor de tine!! :((

Pitbull 26 Feb 2006 01:56

Acest imprevizibil stil de a apärea/dispärea face parte din inefabilul imemistic.

irene marlyne monroe 28 Feb 2006 17:59

Renäscut-a inefabilul CineMagicianistic, ca o päsäricä Phoenix din propriu-i scrum de Marlboro!
Acu' sä vezi!
Imemeule, mintenas sä-ti pui Internet la laptop, cä färä tine, CineMagia nu meritä träitä!

Imeme, el e Films4all.
Films4all, ea e Imeme.

Gata, acum cä vä cunoasteti, stati frumos aici si mai o bere, mai vorbiti, mai vä-mprieteniti... (Imeme, am fäcut comanda, vin si micii cu cartofi präjiti au gratin, acusica!) Cât despre datu-n bärci, mai aveti si voi putinticä räbdare, cä ninge-afarä si Lacu Morii-i înghetat. Incercati mai bine cu patinele, sau cu säniutele (säniute d-alea de 30 grade, evident!)

pitburg iti multumesc ca ai avut asemenea replici tari si ai baricadat cuvintele urate mie adresate.apreciez f.mult.chiar am ras de discutia de mai sus.beton.

irene marlyne monroe 28 Feb 2006 18:00

Acu' sä vezi!

Imeme, el e Films4all.
Films4all, ea e Imeme.

pitburg iti multumesc ca ai avut asemenea replici tari si ai baricadat cuvintele urate mie adresate.apreciez f.mult.chiar am ras de discutia de mai sus.beton.

irene marlyne monroe 05 Mar 2006 03:12

s
Originally Posted by irene marlyne monroe:

Acu' sä vezi!

Imeme, el e Films4all.
Films4all, ea e Imeme.

salutere,ce se mai intampla?nu ia fost dor la nimeni de mine?
acum voi fi mai libera mi-am dat cele dou examene cu brio si le-am luat desi nu am invatat ci citit doar.8,50 si 8.
ok Astazi a fost o zi incarcata,si am fost cenusareasa si am plecat la bal.mi-am zis sa incerc sa ajung si eu la balul de la opera sa v
ad cum pot intra
pana la urma am dat un milion si am intrat,nu am reusit gratis,dar m-am distrat cat de cat am fost si fotografiata si filmata si distrata,dar mi-am uitat aparatul e poze in taxi asa ca am ramas fara 200 de euro cat costa.sper sa il recuperez,dar sa nu mai fiu aeriana cu capul in nori.a prezentatradulesca si a fost si licitatie de minge,abonament de gimnastica pt mentinerea in forma si toate cele,obiecte de arta,rochie si frigider negru cu cristale.etc.a fos ok dar si obositor,dar ce am observat ca e mai mare distractia in afara ca aici .la noi nu ai partener stsai pe tusa,nu e lumea unita sa se organizeze in asa maniera sa participe toti fara concursuri chiar de sa fie dansurile acelea care schimbi partenerul prin rotatie etc.e asta e.aici fiecare cu ale lui.si birocratia.oktrebuie sa doarma cenusareasa ca deja se face de a binelea dimineata.pupici

All times are GMT +2. The time now is 14:20.