![]() |
Bravo Theo! :wink: poza a fost super
S-au terminat meciurile masculine!!! Sa vedem cistigatorii si invinsii... din cei care au pierdut vor fi alesi 12 (sa fie la fel ca la hotest women care vor avea o a doua sansa in al 2-lea meci de 32) |
1. Johnny Deep 6. Antonio Banderas 2. Andy Garcia 7. Mel Gibson 3. Owen Wilson 8. Brad Pitt 4. Orlando Bloom 9. Kevin Spacey 5. Tom Cruise 10. Jude Law 11. Tom Berenger 16. Robert Downey Jr 12. Luke Wilson 17. Edward Norton 13. Daniel Day-Lewis 18. Joaquin Phoenix 14. Nicholas Cage 19. Denzel Washington 15. Sean Penn 20. Richard Gere 21. John Cusack 27. Ewan McGregor 22. John Travolta 28. Robert de Niro 23. Ralph Fiennes 29. Colin Farrell 24. Jet Li 30. Liam Neeson 25. Sean Connery 31. Robin Williams 26. Ethan Hawke 32. William Hurt Acestia sunt cistigatorii... iar acestia sunt invinsii: 1. Russell Crowe 6. Greg Kinnear 2. Val Kilmer 7. Christopher Lambert 3. Brendan Fraser 8. George Clooney 4. Josh Hartnett 9. Bruce Willis 5. Keanu Reeves 10. Matt Damon 11. Timothy Dalton 16. Billy Zane 12. Ben Affleck 17. Matthew Perry 13. Tom Hanks 18. Tobey Maguire 14. Jim Carrey 19. Will Smith 15. Hugh Grant 20. Michael Douglas 21. Hugh Jackman 26. Jack Davenport 22. Pierce Brosnan 27. Mark Wahlberg 23. Patrick Swayze 28. Kevin Costner 24. Jean Claude Van Damme 29. Leonardo DiCaprio 25. Robert Redford 30. Steven Seagal 31. Sylvester Stallone 32. Harrison Ford Pina cind vor fi gata meciurile in optimi va rog sa va exprimati optiunile referitoare la cei 12 care vor primi o a doua sansa. |
Originally Posted by Ilila:
1. Rusell 2. Val K. 3. George Clona 4. Bruce 5. LOGIC CA STIT PE CINE ALEG! :lol: 6. Timothy 7. Hugh Grant 8. Hugh Jackman 9. Harrison Ford 10. Jim Carrey 11. Pierce Brosnan 12. Steven Seagal Astia 12 sa se reincarce! :P |
Originally Posted by TLD:
pe Matt Damon? :P |
Am sa las meciurile cam in ordinea pe care le-am scris cu mici exceptii (de virsta):
1. Johnny Deep vs. Antonio Banderas 2. Andy Garcia vs. Mel Gibson 3. Owen Wilson vs. Brad Pitt 4. Orlando Bloom vs. Jude Law 5. Kevin Spacey vs. Tom Cruise 6. Luke Wilson vs. Edward Norton 7. Daniel Day-Lewis vs. Joaquin Phoenix 8. Nicholas Cage vs. Denzel Washington 9. Sean Penn vs. Richard Gere 10. John Cusack vs. Liam Neeson 11. John Travolta vs. Robert de Niro 12. Ralph Fiennes vs. Robert Downey Jr 13. Colin Farrell vs. Ethan Hawke 14. Jet Li vs. Ewan McGregor 15. Sean Connery vs. Robin Williams 16. Tom Berenger vs. William Hurt Cam acestea sunt urmatoarele confruntari, deocamdata, pina fac rost de poze noi puteti sa alegeti in continuare pe cei 12. |
Si daca tot sunt aici sa-i scriu si pe favoritii mei: Russell Crowe, Greg Kinnear, Val Kilmer, Josh Hartnett, Keanu Reeves, Matt Damon, Matthew Perry, Tom Hanks, Hugh Grant, Hugh Jackman, Bruce Willis, Kevin Costner
Pe curind! |
Eu as mai da o sansa pentru:
1 Russel Crowe 2. Christopher Lambert 3. Bruce Willis 4. Keanu Reeves 5. Billy Zane 6. Tom Hanks 7. Michael Douglas 8. Robert Redford 9. Hugh Jackman Cat despre meciurile dintre castigatori, nu ar fi fost mai bine sa-i grupezi in functie de scorul cu care au castigat meciurile precedente, asa cum a facut TLD? |
...Nu prea am cum, deoarece la primele 10 - 15 meciuri au fost putini cei care au votat asa ca nu este relevant punctajul.
|
Urmatoarea runda, 16 meciuri cu cei pe care i-ati ales!!
1. Johnny Depp - Piratul vs. Antonio Banderas - El Mariachi =>Nu uitati sa-i propuneti si pe cei 12 care vreti sa li se mai acorde o sansa! Statistica: din propuneri de pina acum (14.02) si-au asigurat locul in urmatorul meci de 32: Russel Crowe, Bruce Willis, Keanu Reeves, Hugh Jackman, Val Kilmer si Hugh Grant. |
Johnny Depp pentru POTC!
|
JD! tot pt rolu de pirat! ;)
|
Johnny Depp!
|
Johnny Depp
|
JD!
|
Depp
|
votez cu Johnny Depp pt ca arata mult mai bine decat Banderas si este si un actor super bun...imi place foarte mult de el! si a jucat si in Arizona Dream, ceea ce evident este un punct in plus...si in Don Juan de Marco...si in Chocolat...
mda...revenim...iata si lista celor care eu cred ca ar trebui sa raman in continuare: 1.Russel Crowe 2. Greg Kinnear 3.Val Kilmer 4.Chrisopher Lambert 5.Keanu Reeves 6.Matt Damon 7.Ben Affleck (ca tot e prieten bun cu Matt :D ) 8.Hugh Grant 9.Mark Wahlberg 10.Hugh Jackman 11.Kevin Costner 12.Robert Redford |
Johnny Depp.
|
Johnny Depp - Piratul
|
|
Originally Posted by Ilila:
Cred ca Gibson.....iar printe preferatii mei se mai numara shi Keanu Reeves shi welll tot Keanu..cu el cand e meci??? |
All times are GMT +2. The time now is 21:55. |