Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Star-uri (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=230)
-   -   The hottest women in the coldest month... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=83512)

raptor 09 Jan 2004 16:03

NU!!!!!NU CAND E VORBA DE ASA CEVA!!!!

theo 09 Jan 2004 16:09

Alicia Witt si se pare ca va castiga detasat, asta bineiteles si in functie de ce hotaraste domnul votu_decisiv. Apropo, domnule, nu vrei sa votezi si pe topicul fetelor, poate se mai dinamizeaza putin treaba pe acolo? 8)

emanuel 09 Jan 2004 16:12

Alicia Witt
Urban Legend RULES!

TLD 09 Jan 2004 16:16

5 voturi.. pt WITT!

christi 09 Jan 2004 16:59

Hai sa fiu eu un mic "party pooper"... votez pt Vanessa :)

christi 09 Jan 2004 17:06

Ahhhhh.... acum am observat ceva tragic....... favorita mea Jennifer Love Hewitt lipseste!!!!!! De ce????????? :evil: :cry: :cry: :evil: :cry: :cry: :evil: :evil: :evil: :cry: :evil: :cry: :evil: :cry: :x :cry: :evil:

crydead 09 Jan 2004 17:28

Alicia.

Si da, JLH trebe introdusa in joc.

-----------------------
Viitorul suna ocupat.

Gaandalf 09 Jan 2004 17:38

Alicia ca celalata este boccie cu zilele anului :lol:

TLD 09 Jan 2004 17:44

Originally Posted by Gaandalf:

Alicia ca celalata este boccie cu zilele anului :lol:

7-1 si dak suntem norocosi avem 4 meciuri intr-o singura zi :lol: Si JLH o sa vian al transa 2...

Leonard 09 Jan 2004 18:35

Alicia Witt indiscutabil! Vanessa aia pe imdb nici macar nu scrie ca ar fi "actress". De ce nu propunem si pe Anna Kournikova, care totusi a aparut intr-un film, chiar daca foarte putin?

TLD 09 Jan 2004 18:45

Originally Posted by Leonard:

Alicia Witt indiscutabil! Vanessa aia pe imdb nici macar nu scrie ca ar fi "actress". De ce nu propunem si pe Anna Kournikova, care totusi a aparut intr-un film, chiar daca foarte putin?

De la urmatoarul turneu, ca sa zic asa... Sa terminam cu asta, si dupa mai facem un turneu si se dueleaza castigatoarele in ultimul meci.. Cel mai grandios! :lol:

Leonard 09 Jan 2004 18:49

de acord, dar duelul final sa se dispute la un scor mult mai mare, sa zicem 'cel mai bun din 49', ca sa fie lupta mai apriga

TLD 09 Jan 2004 18:56

de acord, dar duelul final sa se dispute la un scor mult mai mare, sa zicem 'cel mai bun din 49', ca sa fie lupta mai apriga

Pai oricum de la grupe incolo... Adik dupa ce se termina meciurile, urmeaza grupele si de acolo se mareste d ela 9 crestem la 11 la sferturi 13 la semifinal 15 si la finala mica sau finalelel 2 - 25 apoi la marele meci... 49 dak vrei tu, dar nu o sa voteze nimeni.. ITI DAI SEAMA CAT IA SA AJUNGA CAREVA LA 49? si dak e un meci f. tare? si va fi 49-48... Prea mult...

Leonard 09 Jan 2004 19:01

cel mai bun din 49 inseamna cine ajunge primul la 25 (adica un scor limita este 25-24), intr-adevar nu cred ca s-ar gasi sa voteze pana la 97 maxim, cum ai inteles tu.

TLD 09 Jan 2004 19:03

cel mai bun din 49 inseamna cine ajunge primul la 25 (adica un scor limita este 25-24), intr-adevar nu cred ca s-ar gasi sa voteze pana la 97 maxim, cum ai inteles tu.

Mdea.. Mi s-a incins creieru din nou.. Asa pare rezonabil.. Am vazut 49 si gata.. :roll:

votu_decisiv 09 Jan 2004 19:06

fratilor, da nu mai poate omu iesi la o bere cu baietii, ca voi imediat votati. tre' sa fiu tare vigilent. si uite asa, ca sa-i fac placere lui tld, ca vad ca se tot kinuie de ceva vreme cu "hot babes", decid: si acest meci e gata!!! witt.

TLD 09 Jan 2004 19:12

Originally Posted by votu_decisiv:

fratilor, da nu mai poate omu iesi la o bere cu baietii, ca voi imediat votati. tre' sa fiu tare vigilent. si uite asa, ca sa-i fac placere lui tld, ca vad ca se tot kinuie de ceva vreme cu "hot babes", decid: si acest meci e gata!!! witt.

Misto om! Prezent de fiecare data cu ultimul vot! Dar dak-l prindem ca rateaza vreun ultim vot ce-i facem? :lol:

TLD 09 Jan 2004 19:18

Heather Graham vs De la piati pt voi... Keira Knightly

Heather Graham pe imdb.com
Keira pe imdb.com

VOTATI IN CEL DE-AL 4-LEA MECI AL ZILEI! :lol:

Gaandalf 09 Jan 2004 19:38

Originally Posted by TLD:

Keira Knightley toata ziua ... de heather Graham mi-a plakut doar in Killing Me softly!

votu_decisiv 09 Jan 2004 19:50

pentru tld: observ ca ai o placere netarmuita de a ma cita :) , lucru ce ma maguleste peste masura. in legatura cu angoasa ta existentiala, ca ce oare sa-mi faceti daca ma prindeti ca ratez, briz-brizuri de astea. stai tu fara grija, mandea vegheaza si ma voi infatisa viteaz de fiecare data la momentul oportun!
p.s: pentru ceilalti utilizatori: sper sa nu aveti proasta inspiratie sa dati prea des click pe butonul "Trimite" in seara asta, ca are si omu o atmosfera de antren de intretinut.

All times are GMT +2. The time now is 21:02.