Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Ce te Enerveaza Ingrozitor? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96010)

danonino 20 Apr 2011 06:26

In plus, pe durata zilei vei fi parfumat/a cu "Natural de Barbat/Femeie"

Trebuie parcari, multe, si nu 2 dungi obosite pe asfalt ca sa faca bani toti smenarii. Trebuie un transport in comun mult, mult mai bun. Ne trebuiesc multe, dar acum, principala noastra preocupare o reprezinta o fata din bacau sau o mahalagioaca cuplata cu un refuzat la videochat, ocazional, se intampla ca subiectele sa apara la tv simultan.

Ne meritam soarta.

Gebeleizis 20 Apr 2011 15:33

Pesimismul romanilor.

Cristina_ 21 Apr 2011 01:13

Ma enerveaza cei care conduc Romania acum.Nu ii mai suport si as vrea sa ii vad pe toti schimbati.

bremen1980 21 Apr 2011 10:29

Ma enerveaza vecinii astia care-si darima casa la 2-3 ani.Pe palierul meu stateau doi tineri ''corporatisti '' care s-au mutat recent .Desi aveau un apartament misto aranjat ,cei care s-au mutat in locul lor au si inceput deja sa-l demoleze.Este o obsesie la toti astia cu bani :hai sa darimam tot ceea ce a fost vechi si sa ne facem noi kitschul nostru.Urmeaza un an de dat gauri (si pe la miezul noptii ) ,murdarie de la moloz ,ciment .In sfirsit noi proprietari se muta in cuibusorul renovat .Ii vezi la 2-3 luni timp de 2-3 ani dupa care vind apartamentul altor agarici care incep si ei sa demoleze.Am vazut lucrul asta de zeci de ori numai pe scara mea in ultimiii 6-7 ani.
Romania -acest vesnic santier.
:-&

iiii 21 Apr 2011 11:00

chit ca ma repet dar incep sa nu mai suport userii noi care trimit cereri de prietenie.
Arnoldroland e ultimul care nu are ce face cred

arnoldroland 21 Apr 2011 11:03

Incerc sa fac puncte,in caz ca nu ti-ai dat seama sau nu ai citit Regulamentul!!!!!!!!!X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
Si apropo,sunt mult mai vechi decat tine pe site-ul asta!!!!!!!!!!! X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(

copila_satanista 21 Apr 2011 11:11

ca tot veni vorba :p ma enerveaza userii care streseaza comunitatea cinemagia incercand sa faca puncte si medalii, ne-am descurca mult mai frumos fara ei ;)
ps. X(

klaudya_e 21 Apr 2011 11:17

Originally Posted by arnoldroland:

Incerc sa fac puncte,in caz ca nu ti-ai dat seama sau nu ai citit Regulamentul!!!!!!!!!X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
Si apropo,sunt mult mai vechi decat tine pe site-ul asta!!!!!!!!!!! X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(

si ce faci cu punctele?:-/

iiii 21 Apr 2011 11:19

daca ai citit regulamentul, punctele care le faci ca adaugi useri ca nebunu, nu conteaza daca vrei dvd-uri.
oricum pari retard deci nu avem nimic in comun, asa ca nu vad de ce s ane avem la friends.

arnoldroland 21 Apr 2011 11:23

tu pari singurul retardat imputit de pe aici,asa ca,nu meriti nici sa vorbesti,nici sa existi,apropo,asta este ce ma enerveaza cel mai ingrozitor: sa ma sfideze niste gunoaie ,adunaturile satului,vorba ceea.........X( X( X(

iiii 21 Apr 2011 11:25

tu pari singurul retardat imputit de pe aici,asa ca,nu meriti nici sa vorbesti,nici sa existi,apropo,asta este ce ma enerveaza cel mai ingrozitor: sa ma sfideze niste gunoaie ,adunaturile satului,vorba ceea.........X( X( X(

acum m-am convins... chiar esti retard. mai e cineva de acord cu mine?

arnoldroland 21 Apr 2011 11:27

bai,tu cuvantul asta l-ai invatat inca de cand erai in burta,ca vad stii sa-l folosesti in orice conjunctura :)))):)) , Odiosule :)) asa am sa-ti spun de acum , Odiosul :)) :)) :))

arnoldroland 21 Apr 2011 11:28

Originally Posted by klaudya_e:

si ce faci cu punctele?:-/

Le mananc >:)

iiii 21 Apr 2011 11:29

nu te poti exprima fara smileuri?

arnoldroland 21 Apr 2011 11:30

Originally Posted by copila_satanista:

ca tot veni vorba :p ma enerveaza userii care streseaza comunitatea cinemagia incercand sa faca puncte si medalii, ne-am descurca mult mai frumos fara ei ;)
ps. X(

Imii pare rau,dar aceia sunt majoritari,asa ca,>:)

t0nka 21 Apr 2011 11:47

amice nu cred ca te'a jignit cineva ca sa o faci si tu. din cate vezi, lumea e destul de prietenoasa pe aici. daca esti dinaintea lui pe acest forum, inseamna ca esti plin de puncte si ce mai vrei tu. nu mai stresa oamenii degeaba.

iiii 21 Apr 2011 11:49

Originally Posted by t0nka:

amice nu cred ca te'a jignit cineva ca sa o faci si tu. din cate vezi, lumea e destul de prietenoasa pe aici. daca esti dinaintea lui pe acest forum, inseamna ca esti plin de puncte si ce mai vrei tu. nu mai stresa oamenii degeaba.

ms tonka , bine argumentat

AndreiStefan 21 Apr 2011 11:59

chiar daca esti la o varsta mai frageda, eu vreau sa cred ca poti mai mult decat a insirui emoticoane la o constatare cat se poate de normala si decenta a lui iiii...la care puteai sa raspunzi mult mai inteligent, fara a parea frustrat sau deranjat de afirmatia lui.

Fi mai calm...mai echilibrat...ai sa vezi nimeni nu are nimic cu tine...si odata cu asta o sa vina si punctele mult ravnite, desi cum a spus si klaudia punctele adunate din prieteni,postari etc nu conteaza in acel top pt DVD-uri.

Bafta!

arnoldroland 21 Apr 2011 12:12

Originally Posted by t0nka:

Deci,acest user "iii" a spus asa prima oara:" incep sa nu mai suport userii noi care trimit cereri de prietenie.
Arnoldroland e ultimul care nu are ce face cred" Apoi,eu am venit si am spus ca sunt mai nou ca el,tocmai deoarece ,acesta afirmase ca eu fac parte din acei useri noi si buni de nimic (excluzandu-se total pe el)
Dupa aceea,acest user impertinent mi-a adresat asa:"oricum pari retard deci nu avem nimic in comun" Ei bie, dragi Cinemagisti,de aceea l-am jignit si eu, dar,bineinteles,acum realizez ca,trebuia sa fiu mai calm si sa ma abtin de la oric comentariu!!! Acum sper sa ma intelegeti cu totii, multumesc celor care citesc! ;)

arnoldroland 21 Apr 2011 12:13

Originally Posted by AndreiStefan:

chiar daca esti la o varsta mai frageda, eu vreau sa cred ca poti mai mult decat a insirui emoticoane la o constatare cat se poate de normala si decenta a lui iiii...la care puteai sa raspunzi mult mai inteligent, fara a parea frustrat sau deranjat de afirmatia lui.

Fi mai calm...mai echilibrat...ai sa vezi nimeni nu are nimic cu tine...si odata cu asta o sa vina si punctele mult ravnite, desi cum a spus si klaudia punctele adunate din prieteni,postari etc nu conteaza in acel top pt DVD-uri.

Bafta!

merci frumos!

chuckyfan 21 Apr 2011 12:16

radiourile si posturile de muzica din Romania ( se exclude Rock Fm si National Fm, unde mai baga ceva de calitate )

danonino 21 Apr 2011 19:51

De unde ati rasarit, ma? (Pentru userii noi).

chuckyfan 21 Apr 2011 22:46

Batranii care astepta sa le prestezi munca gratis.

arnoldroland 22 Apr 2011 09:16

Originally Posted by danonino:

De unde ati rasarit, ma? (Pentru userii noi).

Daca prin redecere la absurd,cumva,te referi SI la persoana mea, sa stii ca eu unul sunt de aproximativ 8 luni pe aici:)

marllenn 22 Apr 2011 09:25

Originally Posted by chuckyfan:

Batranii care astepta sa le prestezi munca gratis.

Ai patit-o?;)) :))

chuckyfan 22 Apr 2011 09:38

Am patit-o de mai multe ori, dar daca era dupa mine ii dadeam dracu' si-i lasam acolo.

marllenn 22 Apr 2011 09:40

o sa ajungi si u :)

chuckyfan 22 Apr 2011 09:44

Lasa ca pana ajung eu mai dureaza.

Ma enerveaza cei care se cred destepti si iti spun ce sa faci chiar daca n-au dreptate.

marllenn 22 Apr 2011 10:48

Ma enerveaza doctorii din Romania mori cu zilele la noi X( X( X(

arnoldroland 23 Apr 2011 10:41

Pe mne ma enerveaza profesorii care se cred buni, doar datorita faptului ca dau note mici (indiferent ca elevul invata).X(

Cristina_ 23 Apr 2011 10:55

Originally Posted by marllenn:

Ma enerveaza doctorii din Romania mori cu zilele la noi X( X( X(

Nu te supara dar vorbesti prostii.Nu este vina noastra ca "mori cu zilele la noi ".In primul rand se datoreaza ministrului Sanatatii care in loc sa modernizeze spitale le inchide definitiv.In al doilea rand vorbim de niste salarii de mizerie din sistem , eu dupa ce termin facultatea o sa primesc in mana aprox 760 lei.Ti se pare normal dupa 6 ani de facultate sa ai un salariu asa de mic? Deci nu exista nici macar o stimulare cat de cat.

Ariel6 23 Apr 2011 10:59

Hey, sunt noua pe forum. :D Pe mine ma enerveaza vecinii bagaciosi care te urmaresc non stop pe vizor sa vada ce mai faci, cand pleci, cand vii acasa ..etc..

AndreiStefan 23 Apr 2011 13:34

Originally Posted by Ariel6:

Hey, sunt noua pe forum. :D Pe mine ma enerveaza vecinii bagaciosi care te urmaresc non stop pe vizor sa vada ce mai faci, cand pleci, cand vii acasa ..etc..

Ia un pistol, pune-l pe vizor si asteapta sa puna ochiu pe teava...problema rezolvata:D

Cand eram mic si stateam cu ai mei, le dadeam cu gem pe vizor din cand in cand...sa vezi ce se dezobisnuiesc;)

capodecina 23 Apr 2011 13:48

Originally Posted by Cristina_:

Nu te supara dar vorbesti prostii.Nu este vina noastra ca "mori cu zilele la noi ".In primul rand se datoreaza ministrului Sanatatii care in loc sa modernizeze spitale le inchide definitiv.In al doilea rand vorbim de niste salarii de mizerie din sistem , eu dupa ce termin facultatea o sa primesc in mana aprox 760 lei.Ti se pare normal dupa 6 ani de facultate sa ai un salariu asa de mic? Deci nu exista nici macar o stimulare cat de cat.

Ce sa-ti povestesc... Hai sa dam vina pe minister ca unii ajung pe masa de operatie cu problema de apendicita si sunt operati la inima. Si sunt sute de cazuri. In al doilea rand, nu te obliga nimeni sa stai ca medic pe un salariu mizer, e alegerea ta.

Trei la mana, nu inseamna ca daca ai salariu mic ca medic eu ca pacient sunt vinovat ca statu` vi-o trage. Sa fim seriosi...

Sunt multi medici care... vai de steaua lor. Dar toti au pretentii.

Cristina_ 23 Apr 2011 13:57

Originally Posted by capodecina:

Ce sa-ti povestesc... Hai sa dam vina pe minister ca unii ajung pe masa de operatie cu problema de apendicita si sunt operati la inima. Si sunt sute de cazuri. In al doilea rand, nu te obliga nimeni sa stai ca medic pe un salariu mizer, e alegerea ta.

Trei la mana, nu inseamna ca daca ai salariu mic ca medic eu ca pacient sunt vinovat ca statu` vi-o trage. Sa fim seriosi...

Vezi tocmai datorita oamenilor ca tine Romania merge asa de rau. Recunosc ca sunt si cazuri descrise de tine mai sus cu diagnostice incorecte dar astfel se petrec peste tot pe glob si nu sunt sute cum spui tu sunt niste cazuri izolate.Cel mai usor este unuia ca tine care isi da cu parerea cand habar nu are ce se petrece in sistemul medical.

danonino 23 Apr 2011 14:07

Trei la mana, nu inseamna ca daca ai salariu mic ca medic] eu ca pacient sunt vinovat ca statu` vi-o trage. Sa fim seriosi...

Ce profund a fost neuronul tau, solitar si alcoolic.

Cand o sa fii bolnav si o sa ai nevoie de o operatie, de exemplu, pentru a nu ramane paralizat sau a nu muri, o operatie care trebuie executata de niste medici pe care, din pacate sau din fericire, nu ii vei mai avea, vreau sa iti aduci aminte de cuvintele tale: "nu te obliga nimeni sa stai ca medic pe un salariu mizer, e alegerea ta. "

Ca la tine, in cap, se afla un neuron pe jumatate mort care la problema salariilor medicilor, raspunde studentilor de la medicina, cat si medicilor, cu: "Ce-s cu figurile astea, ma? Nu va convine, duceti-va dracu'!"

capodecina 23 Apr 2011 14:12

Vezi tocmai datorita oamenilor ca tine Romania merge asa de rau. Recunosc ca sunt si cazuri descrise de tine mai sus cu diagnostice incorecte dar astfel se petrec peste tot pe glob si nu sunt sute cum spui tu sunt niste cazuri izolate.Cel mai usor este unuia ca tine care isi da cu parerea cand habar nu are ce se petrece in sistemul medical.

Stai asa. Nu ma intelege gresit ca iau aparare statului. Dar multi se lamenteaza ca e greu ca bla-bla, ca nu e corect. OK. Dar eu ca pacient am pretentia sa fiu tratat cum trebuie. Pentru ca nu e ca si cum mergi intr-un magazin si te trateaza vanzatorul cu indiferenta ca nu are salariu mare, e spital, e viata unora in joc. Cazuri izolate? :)) Se vede ca tu nu prea esti la curent cu sistemul medical din Romania.

Din pacate chiar am o prietena care din cauza a 3 medici idioti trebuie sa stea 2 luni in carje. E corect, nu? Sa-ti spun unde s-a dus apoi sa-si faca operatie (cu toate ca nu trebuia operatie, daca era diagnosticul corect)? In Ungaria, unde serviciile sunt servicii, unde medicii sunt medici s.a.m.d.

Nu am nimic cu tine, personal, dar de aici pana sa imi spui ca eu nu am dreptul la parere, scuza-ma.

Cristina_ 23 Apr 2011 14:30

"In Ungaria, unde serviciile sunt servicii, unde medicii sunt medici s.a.m.d."

Cand in Romania or sa fie salariile si aparatura performanta la fel ca in Ungaria atunci ai dreptul sa iti dai cu parerea ce se petrece in spitalele romanesti.Pana atunci orice zici nu arata decat ca esti un simpatizant al guvernului actual sau te bagi singur in seama.

klaudya_e 23 Apr 2011 14:53

si eu am intalnit doctori care se cred dumnezeu dar cand e vb sa puna un diagnostic corect dau din umeri(chestii simple, gen: apendicita, hepatita C)

arnoldroland 23 Apr 2011 15:02

Ma enerveaza ca unele persoane,atunci cand se vad "sus" (ma refer la actori,cantareti etc),uita de oamenii de care,candva au avut nevoie,dar roata s-a intors.

capodecina 23 Apr 2011 15:05

Originally Posted by klaudya_e:

si eu am intalnit doctori care se cred dumnezeu dar cand e vb sa puna un diagnostic corect dau din umeri(chestii simple, gen: apendicita, hepatita C)

Salariul e de vina, nu stiai? :)

Ariel6 23 Apr 2011 15:08

Originally Posted by AndreiStefan:

Originally Posted by Ariel6:

Ia un pistol, pune-l pe vizor si asteapta sa puna ochiu pe teava...problema rezolvata:D

Cand eram mic si stateam cu ai mei, le dadeam cu gem pe vizor din cand in cand...sa vezi ce se dezobisnuiesc;)

Hahah, buna idee ! :))

klaudya_e 23 Apr 2011 15:08

Salariul e de vina, nu stiai? :)

:)) pana cand o sa se imbunatateasca situatia in romania cred ca, cel mai potrivit lucru ar fi sa ne facem datoria. Am intalnit si doctori excelenti care nu cereau bani si tratau pacientii la fel, indiferent din ce clasa sociala proveneau

ghost90 23 Apr 2011 15:51

In Ungaria, unde serviciile sunt servicii, unde medicii sunt medici s.a.m.d.

Zi sa mori tu...de aia pleaca toti medicii romani in strainataturi,pentru ca-s prosti asa-i?Du-te intr-o seara si stai la urgente sa vezi cu ce se-ntampla acolo si dupa aia vorbeste semidoctule.Doctorii sunt de vina,ca nu au nici macar manusi chirurgicale,tifon in caz de urgenta s-asa mai departe...Din cauza mentalitatii oamenilor de genu tau se duce tara asta pe....

capodecina 23 Apr 2011 15:57

@ghost90 esti pe langa subiect.

danonino 23 Apr 2011 16:03

Nu e pe langa.

ghost90 23 Apr 2011 16:07

ai dreptate...imi place ca i-ai zis Cristinei ca nu e la curent cu sistemul medical din Romania,ea fiind studenta la Medicina...nu tu ai zis ca medicii din Ungaria sunt medici(totusi foarte ciudat,credeam ca sunt capre)...de fapt esti total pe langa orice e legat de medicina.Dar am uitat ca in ziua de azi in Romania sunt numai experti...plm

arnoldroland 24 Apr 2011 20:46

Toate ca toate, dar, cel mai enervant lucru este ca unii oameni nu isi respecta promisiunile, nu au CUVANT!!! X(

marllenn 24 Apr 2011 20:59

In legatura cu medicii era chestia tatal meu a murit din cauza ca la noi in bacau analizele lui aratau f bine si de fapt erau rau :(. Am fost la Iasi am facut alte analize i-au iesit rele ficatul era distrus din cauza ca doctorii din bacau i-au prescris un medicament gresit ( Uralit pt a distruge piatra de la fiere dar a topit ficatul :( )

capodecina 24 Apr 2011 21:17

@marllenn

Imi pare rau pentru pierderea suferita. :|

Iar pentru voi, restul... poftim inca un exemplu, imprastiatilor.

All times are GMT +2. The time now is 18:11.