![]() |
am citit la repezeala si cred ca am inteles gresit :D ai zis de myspace si am crezut ca ai vreo piesa p-acolo sau ceva
on: sunt happy ca vine week-endul si se anunta vreme ok pentru plimbat |
Nu e piesa mea, este o piesă ce mi-a fost dedicată... într-un fel cam ciudăţel. :))
Ah şi sunt fericită ca Fabrice mi-a dat şi autograf. [nu sunt înnebunită după autografe, dar gestul în sine îmi place enorm]. :P |
Una rece: În sfârşit am văzut poze cu Simonul "meu". <:-P :x
Una caldă: Pentru ca apoi la scurt timp să aflu că e luat. =)) #-o |
Pentru ca mi-am terminat 'proiectul'. :D
|
pt ca postasul mi-a adus astazi cartea castigatoare :)
|
pt. ca astazi se anunta cea mai calduroasa zi din aceasta asteptata primavara, 18 grade >:D<
|
pt. ca azi am umblat desculta si am stat in curte in tricou!
|
Pentru ca sunt in urma cu numai o saptamana la curs.
Pana acum 10 minute eram in urma cu 5 saptamani. :D |
Originally Posted by MariaMona:
incerc sa uit ca nu pot sa ma plimb desculta ca n-am pe unde :( ca ma apuca depresia |
Pt ca am dat de Melissa! :)
|
C-am mai imbatranit cu-n an.
|
ca nu-mi merge sunetul si vroiam sa vad filme azi :((
|
N-ai incurcat topicele?
|
Odata cu primavara a venit si harul creator al artistilor bacauani. iarna m-am bucurat privind tablourile expuse in incinta filialei UAP Bacau, ale expozitiei B-20. Tablouri pictate de mari artisti bacauani, artisti precum Ilie Boca, Ovidiu Marciuc, Vasile Craita-Mandra, Carmen Poenaru, Gheorghe & Dany Zarnescu, s.a.
Luna aceasta am avut ocazia de a vizita expozitia artistului Dumitru Macovei si a artistei Bianca Rotaru. Miercuri voi vizita, la Galeriile Frunzetti, expozitia artistului Ion Mihalache, intitulata "...pentru Smaranda", expozitie dedicata fiicei lui de 9 ani. |
...ca peste jumatate de ora ploec in parcul Gradina Icoanei unde ma asteapta prietenul meu sa vedem filme la laptop si sa fumam :x
|
Illo, asta imi aminteste de o replica din Friends:
"You look happy and guilty: you smoked." :)) |
L-am facut pe tata sa asculte Serj Tankian. :))
|
Originally Posted by Dragomara:
:) am sa-ti pun cartea mea castigata in colet la posta, se numeste "sex,droguri si ciocolata" de paul martin Pe vremea asta ma face fericita muzica alexandrinei hristov si bomboanele de cioco cu lichior :D..si seara de pian azi.. |
Pentru ca azi dimineata cand m-am trezit cerul era napadit de un gri.....
|
aseara am fost la un Jazz Session .. La plecare m-am oprit afara si m-am zbenghuit un pic , daca dansam inauntru se opreau aia din cantat... Am provocat o criza de ras
|
Ca sunt intr-o perioada cu destul de mult timp liber, astfel am reusit sa vad Cidade de Deus luni la cinema si sper sa ajung pe la Rashomon, Seven Samurai si Red Beard la cinemateca, poate chiar ajung si pe la Antichrist sau Eu cand vreau sa fluier, fluier. A trecut ceva timp de cand n-am mai vazut atatea filme intr-un timp cat de cat scurt, iar acum nici nu le vad pe ecran normal :D
|
chiark e bine... cred ca ma bag la sectia nefericiti pentru ca vreau si eu ceva mai mult timp liber numa bun de lenevit
|
....visez frumos
|
:)
pt ca ne-am facut planuri de mers la munte. el scoate sfinx-ul la bere, eu ies cu babele la un cosmopolitan :))
pt ca ma face sa rad, are imaginatie si imi tine isonul. si vroiam sa vad arat un clip ..on-topic. (cel putin pe mine ma face sa zambesc de fiecare data) http://www.vimeo.com/4256849 |
O idee ar fi, existenta unor astfel de "reportaje" happy, decat cele idioate, cele tragice pe care le tot auzim. Mmm cum ar fi? Daca am iesi pe strada sa rugam romanii sa ne raspunda la astfel de intrebari, ne-ar lua la bataie, s-ar plange sau ne-ar strange in brate? :)) |
Am alergat aseara pe Hipodrom :>
|
Sunt foarte fericit ca azi am facut doar doua ore de mate si apoi am plecat la film.
Profele astea.... |
My wife is pregnant!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eu vreau sa-i zic Amalia. http://www.youtube.com/watch?v=yAycagB9Tf8 Dar astept sugestii. ;) |
Felicitari! Amalia e un nume frumos, dar stiti deja ca va fi fata? Mie tot timpul mi-a placut Iulia.
|
Da, sunt sigur ca e fetita!
Desi D vrea baietel. Amalia - cea iubita. :P |
Multumesc, Drago!
|
Sunt fericit ca am luat vacanta.
|
Baieti eu astazi sunt fericit ca nu am dat test la mate.Cand am aflat ne - am luat toti baietii din clasa de gat si am strigat:Campionii,campionii ole ole ole(parca am fi fost pe terenul de fotbal).Oricum super tare faza!:D
|
Originally Posted by vlad4s:
Nu-ti imaginezi baiete ce te asteapta!:| |
Si cati neuroni distrusi pentru un 5...
|
Chiar asa? Eu nicioada n-am invatat pentru un 5 oricat de greu ar fi fost examenul. Iar de acum ar fi si stupid sa o fac avand in vedere ca vorbesc de viitorul meu, notele nici nu mai conteaza, ci sa stiu materia cum trebuie pentru cand profesez si de aici si aproape imposibilitatea de a lua note mici. Cand vrei se poate. Asta daca nu ai profesori de aia aiurea pentru care nota maxima e 5, dar eu n-am intalnit inca, una e sa dai 10 greu si alta e sa dai 5.
|
...dra D mi s-a adresat intr-o engleza admirabila: you're a fuckin' genius! B-)
Sincer, nu stiu daca se referea la un text de-al meu pe care-l citise sau la actul in sine. :-? |
Pentru ca am intalnit o persoana care e pe aceeasi ''lungime de unda'' cu mine.
P.S. Toti avem ''piticii nostri'', unii sunt mai tineri, altii mai batrani, unii sunt mai vioi altii mai adormiti, depinde de cat de liberi ii lasam sa se manifeste sau ii tinem inchisi si cu lumina stinsa. ;) |
Sunt fericit pentru ca am gasit un zbor ieftinache spre Viena-mi. ;)
|
Am facut o baie meseriasa! :D
|
Sunt fericit pentru ca nu am motive sa fiu nefericit (momentan) :D:D:D
|
Am ajuns „bët'rân”! Respect vă rog! ;)
|
Ce viata frumoasa , acolo, la tine, in sera. |
Mi-am luat Gazeta cu DVD Lacatus! <:-P
|
Originally Posted by Judex:
Oare ţi-am povestit că atunci când eram mică [asta însemnând undeva pe la cinci ani] îmi plăcea enorm de el şi îi spuneam... Călătuş? :"> |
Eu ii spuneam Lakatos, ca asa pronuntau cei de la televiziunea maghiara. :D
Fugi pana la chiosc si ia-ti DVD-ul. :) |
Originally Posted by Judex:
|
Is fericit,is foarte fericit pentru de azi mi s-a marit salariul cu 25 %.100 E in plus nu strica la nimeni,mai ales pe criza asta!
|
... pentru că, după trei luni de când l-am cumpărat, în sfârşit le-am pus bunicilor în funcţiune cuptorul cu microunde. <:-P
|
Originally Posted by vave:
|
All times are GMT +2. The time now is 17:56. |