![]() |
Nope. Nici epoca (de glorie) nu e chiar cea buna. A fost prietenul unui mare regizor american si un alt regizor, de data asta european (dar mai mare, chiar, ca primul - potrivit gusturilor mele), l-a omagiat cu un cameo in capodopera sa absoluta (again, me dixit).
|
Scatman Crothers?
|
Nu, dar e ciudat... IMi s-a intamplat sa-i confund de vreo doua ori... Hm...
|
E actor cult (intre cinefilii aprigi) si la origine a fost atlet.
|
Paul Robeson?
|
Nu, dar inca un indiciu.
Cameo-ul de care vorbeam mai jos e in a doua scena (unii o caonsidera pe prima un soi de coperta, ceea ce face ca a doua sa devina opening scene) a capodoperei absolute. Omul a jucat la Lewis Milestone, DeMille, Kubrick si Coppola (plus la priteneul sau mare regizor american, posesor a 4 Oscaruri). |
Woody Strode#:-S
|
1 Attachment(s)
|
Straw Dogs' Susan George.
|
Yep
|
![]() |
Jodorowsky
|
1 Attachment(s)
|
Miss Veronica Lake, I presume... (nu presupun, stiu sigur, dar eram in the mood for Livingstone jokes)
|
![]() Pentru una simpla, alta simpla la schimb. |
E unul dintre cei mai importanti character actors ai televiziunii americane si actorul favorit al unuia dintre cei mai grozavi regizori de serie B.
|
A jucat in unul dintre cele mai bune seriale politiste ale anilor 90 (totodata, unul dintre serialele cu cele mai multe spin off-uri).
|
Originally Posted by Im.Kino:
hmm....parca-mi aduc aminte de serial....titlul sau nu era chiar numele personajului principal? |
Sa fie Michael Moriarty din Law & Order?:-?
|
As fi vrut sa zici Michael Moriarty din filmele lui Larry Cohen, but I'll settle for Law & Order...
|
Pai venise vorba de acel serial politist al anilor '90 asa ca am continuat si eu in aceeasi ordine de idei.. Dar desigur, cu totii il iubim pe Larry Cohen, there's no doubt about that...;)
Vine si poza imediat... |
1 Attachment(s)
|
Of course he is. Cind e sigura treaba nu mai trebuie asteptata confirmarea. Postezi si gata.;)
|
Pai intram si pe teritoriul asta acum?:-/
Parca era vorba doar de personaje flesh & blood... |
Robert Smith nu e cantaret ci geniu.
|
Si pentru ca am vorbit de genii, iata unul de recunoscut in secunda doi.
![]() |
Ma asteptam sa fie ghicit ... :(
E unul dintre marii sustinatori europeni ai muzicii raggae, chiar daca stilul lui e nitel mai dur (come to think of it, cele doua stiluri au cate ceva in comun...) |
Am intrat pe domeniul muzical acum.....:-<
|
Da, in principiu. Doar ca spre deosebire de Robert Smith, asta a jucat in cateva filme, dintre care doua cult. Plus cateva cameouri, dintre care unul e asa simpatic, incat daca clipesti, nu-l vezi.
|
Este protagonistul unui impresionant/tusant documentar.
|
A fost liderul unei importantissime trupe punk.
|
Asta e tipul ala din trupa NIN aka Nine Inch Nails... sau asa cred... acu' verific care e numele lui exact :D
|
Trent Reznor ? Eu cred ca el e...
|
|
The Ugly.Eli.Next.
|
Originally Posted by Lili1982:
Nu e Trent Reznor! :-O :-O :-O Altcineva? He was in love with rock'n roll... |
Sa recapitulam:
1. E unul dintre marii sustinatori europeni ai muzicii raggae, chiar daca stilul lui e nitel mai dur (come to think of it, cele doua stiluri au cate ceva in comun...) 2. A jucat in cateva filme, dintre care doua cult. Plus cateva cameouri, dintre care unul e asa simpatic, incat daca clipesti, nu-l vezi - ceea ce-l scoate din discutie pe Reznor, care a juca tintr-un singur film (indiciile sunt date pentru a fi citite :P ) 3. Este protagonistul unui impresionant/tusant documentar. 4. A fost liderul unei importantissime trupe punk. 5. He was in love with rock'n roll... Indiciu nou (really, nu e vreun ins obscur!) - a jucat la Alex Cox si la Jarmusch. |
No yo, I think he's Joe Strummer...
|
In fine! <:-P Better late, than...
|
1 Attachment(s)
|
Originally Posted by Windom:
Chiar nu stiam cum mai arata Joe Strummer zilele astea. Se tine binisor. |
Iisuse Hristoase! A murit acum cativa ani, de inima...
|
In alta ordine de idei, e Maggie Gyllenhaal, dar n-am timp sa pun poza.
|
Originally Posted by Im.Kino:
Atunci chiar ca se tine bine...:P Un pic de umor negru nu strica from time to time...;) |
Desigur, daca e voit si nu involuntar. Si daca (ideal) nu atinge ceva ce-ti place mult.
|
Tot cinema (si alive and kicking, pe de-asupra!)
![]() |
Roger Corman.
|
1 Attachment(s)
|
Delphine Seyrig
Cedez randul... |
![]() |
All times are GMT +2. The time now is 21:44. |