![]() |
oksigur voi fi in finala si voi castiga.vreau acest lucru si il doresc cu ardoare!asa ca sa ma votati si va multumesc!eu sunt optimista!speranta moare ultima
|
mai am gresit cu ceva?sau am vorbit aiurea ,v-ati suparat?ca nu prea imi mai vorbiti.cu ce v-am dezamagit?ce-i dret daca am zis ceva ce nu trebuia treceti cu vederea doar am fost si inca mai sunt puntel cu moralul jos sa am o dispozitie mai proastra sau sa vb aiurea.ok tate bune.cat despre carte sa stiti ca odata cu apritia ei mi s-a implinit si un vis ,iar eu daca in acel moment doream atat de tare sa iese,asta e .faza e ca nu ma asteptam sa nu fie citita sau sa nu fie gasita poate in librarie etc.nu stiu voi vedea dar faza e ca pana in revelion au fost 10 in libraria eminescu,si apoi nu prea au mai fost .ma voi duce sa vad eu.dar am inteles ca s-au vandut doar doua.sper sa fie seriozitate.pt daca nu merge cu cartea pe bune e riscul meu dar altfel daca nu se ocupa nimeni de ea si am dat banuti aiurea si nici sa nu fie in librarie e si mai aiurea.dar ma voi mai convinge maine am drum spre facultate si voi intreba personal despre carte.ok nu stiu sper sa ma intelegi ca trec printr-o perioada nu tocmai buna.dar sper ca taote relele sa fi inspre bine.drept sa va spun acum daca numai lucrez ,pe de oparte e bine ca nu ma mai supara copii si personalul acolo,ca sunt cu facultatea si am o groaza de proiecte si lucrare de facut et,ca ma mai duc la cursuri etc.faza proasta este ca imi vor trebui banuti pt mine si taxa.iar daca lucram era timp suparare piersut aiurea caci cat castigam nu era suficient,dat totusi ceva sigur.eh acum numai am nici economi cum eram mai demult sa fiu asigurata cu rezerve.oricum sunt convinsa ca va fi totul ok.si sper sa imi trimita surioara niste banuti,dar si ea le cam are pe ale ei.sau sa imi pice de undeva ceva.oricum sunt convinsa ca va fi totul ok.va zic cand voi rezolva.
|
Originally Posted by irene marlyne monroe:
|
Originally Posted by Carmine Galante:
merci esti dragut,chiar am nevoie de sustinere.uf.si sincer prefer sa fiu normala decat intarita cu riscul de a ma termina putin cate putin si sa trec printre atatea.chiar trebuie sa ne otelim prin bataia nenu,marata a fierului.e atat de aiurea.cand putem sa traim daca se poate normal fara astfel de perioade,de ce avem nevoie daca am mai avea nevoie daca ar fi totul frumos si noi nu ne-am mai face sa suferim.dar poate inca nu e si trebuie sa ne modelam dupa treptele viatii.uf.nu mai vreau sa sufar ,numai vreau sa trec prin situati si situati,nu stiu cat le voi mai face fata.etc vreau sa fiu fericita si sa fiu si eu recompensata cat mai repede prin implinirea viselor si sa am sanatate si sa fie toate bune.nu imi imai place duritatea a acestei lumi,vreau sa ma bucur decat de ceea ce este frumos!sper sa fie posibil.ok AM FOST LA LIBRARIA EMINESC SI AM INTREBAT SI INTR-ADEVAR CARTEA MEA INCA MAI ESTE LA ACOLO,MAI SUNT VREO TREI SI S-AU DAT DOAR DOUA.AU INTRAT DOAR CINCI DAR NICI ASTEA NU S-AU DAT INCA.DAR CINE STIE POATE SE VOR DA IN CURAND.DAR SE PARE CA M-AM INSELAT/.FAZA ESTE CA NU IMI VENEA SA CRED CA DOAR DOUA AU FOST DATE.SI ASTEA LE-A LUAT CINEVA DIN GASCA DE PRIETENI.SPER SA FIE MAI CAUTATA DE ACUM INAINTE SI TOATE SA SE DEA CAT MAI REPEDE. |
Tu printre câte ai trecut?
Odatä, când bäteam fierul, am încercat sä-i nu,mär bätaia, si n-am putut - cä era doar una, iar eu stiu sä nu,mär doar din doi în doi pân-la trei. Asa cä de-atunci, când mai bat pe cineva, nu mai nu,mär bätaia, ci o da,pär, o poate,prun, o uneori,cais si o eventual,corcodus - de la caz la caz.
Cum sä fac, ca sä trec si eu prin situati si situati? :? |
Originally Posted by Pitbull:
|
|
GATA MI-AM PLATIT TAXA LA FACULTATE!OF CE BINE ACUM SUNT MAI LINISTITA!100 SURIOARA SI 200 O ALTA PERSOANA DIN ITALIA!ACUM IMI MAI TREBUIE BANUTI PT MICILE TAXE /DATORI PT SUPRAVIETIURE SI INTRETINERE.DAR SPER SA FIE TOTUL BINE TERMIN CU SUDIILE ASTEA LA FACULTATE,SI APOI Sa vad ce pot face.si mai minunat ar fi ca pana atunci pe 2 aprilie sa fiu in finala la concurs si sa castig ,sa am contracte de munca in televiziune ,filmetc.si sa obtin acel contract si sa ma si plimb in excursie.ca e mai ok cand e totul organizat.adica sa nu suport eu cheltuielile pe vacanta si toate cele de cazare etc.vom vedea.si sper sa fiu eu cea fericita.
|
draga irene, cum reusesti tu sa fii tot timpul optimista si sa nu te lasi doborata de greutatile vietii?
admiratia mea fata de atitudinea asta a ta nu mai are nici o limita. nu vrei sa organizezi niste seminarii sau conferinte, sa mai dai si la altii? eu m-as inscrie. |
Originally Posted by alessandra:
DAR DE SUFERIT SUFAR,mi se raneste uneori inimioara si apoi imi trece,se reface putin.cand am una calda cand una rece.si aseara m-am suparat de ceva dar asta e voi incerca sa tratez sa nu ma mai afeceze daca se poae asa tare.sau sa ma descarc intr-un fel etc.nu stiu.descarcandu-te verbal sau in jurnal se zice ca te debarasezi de trecut si e un capiol incheiat.sau sa fim efectivi optimisti si uneori ne influentam in bine viitorul,iar speranta moare ultima ,poate chiar atunci cand esti la limita se intampla in asa fel sa fie bine primim ajutor.nu stiu nici eu.dar de ce sa ne fac niste greutati ale vietii care suntnimicuri pe langa importanta noastra ca oameni.suntem prea importanti sa dam atentie la toate nimicurile,desi ne afecteaza .nu stiu poate meritam sa fim mai fericiti.si un trai mai decent.la oa adica ar trbui sa se asigure niste bani pt fiecare,salariu etc nu stiu dar toata lumea sa aive bani atat pt intretinere-sanatate taxe ,mancare ,rasfat -un trai decent si ba sa mai ramana pt calatori adica sa fie o suma care sa le includa pe astea toate asA AR fi normal.de ce sa ne epuizam fizic psihic pt lucruri care pot fi mediat in spre bine.etc habar nu am dar sper sa fie bine.eu inca mai am nevoie de banui dar suntsigura ca se va intampla in asa fel incat sa fie totul bine si voi avea. e bine cel putin ca am reusit sa imi platesc taxa la facultate.acum sper sa vina acel ceva,o activitate ceva o ofrta un ajutor banesc etc sa ma descurc si cu facultatea si ev sa am si o activitate banoasa care nu imi necesita mult timp.ok sa fie bine va pup.si sper sa fim bine! |
Mäi Irinucä, tu le zici ASA DE BINE, c-ar merge sä te punem ministru, mäi fatä - cä uite, tocmai schimbä Puliceanu guvernu'!
Ai putea lua trei portofolii - toate în acelasi timp: - Ministrul de Finante - Ministrul Muncii si al Asistentei Sociale - Ministrul Culturii. Ia du-te tu la Cäcälin si zi-i cä - nu cä te-am trimis eu, c-atunci nu te mai pune. Zi c-ai vorbit cu Geoanä, si cä te sustine si Patriciu. Si se rezolvä. |
a dar cum e si ministerul muncii si asistentei sociale?este exact pe profilul meu eu sunt cu asistenta sociala.chiar pe bune au nevoie de persoane?as fi si calificata.un job bun mai merge daca nu este cel din tv/film atunci cel social dar saq fie cel mai bun cum de ex.minist muncii si asistentei sociale.ia dati-mi mai multe detali si numere de contact etc sau daca au nevoie de personal acolo.ca ma bag. |
De fapt, e Ministerul Muncii si PROTECTIEI Sociale (am avut un lapsus).
Da' nu-i nimic. Dacä vrei detali, singurul detal pe care ti-l pot da, este: ACOLO E DE TINE! Imediat ce te angajeazä, trimitem la "Atac" numärul din "Libertatea" cu pozele tale în costumasu' de nastere. Il compromitem pe Puliceanu', cade guvernu', Bäsi bagä alegeri anticipate, câstigä PD-u' si PLD-u', inträ prim ministru Stolojan sau Boc, vine Monica Macovei înapoi la Justitie, îi leagä pe toti cäcänarii si-i bagä-n puscärie, facem reforma justitiei, legea lustratiei, ridicäm nivelul economic, ajungem cea mai mare putere în Europa, reformäm U.E. dupä model mioritic, ne-mpäcäm cu arabii, trimitem înapoi toti imigrantii musulmani din vest da-i ajutäm si economic sä nu le parä räu, retragem trupele din Irak, asteptäm sä dea Ahmadinejad cu atomicele de sä radä Tel Avivu', pe urmä Bush sä fie reales pentru al III-lea mandat, model Iliescu, si sä radä Teheranu', teroristii au sä radä Washingtonu', japonezii au sä radä Phenianu', chinezii au sä-i radä pe japonezi, Putin (si el la al III-lea mandat) o sä-i radä pe chinezi, Uniunea Carpato-Europeano-Ponticä îl rade pe Putin, si-ncepe o mie de ani de pace. Deci, Irinucä: fuga-mars la Ministerul Muncii si Protectiei Sociale! Viitorul omenirii depinde de tonul pe care-i vei zice lu' dom' ministru "ok pupici merci"! |
|
MAI TU VORBESTI SERIOS SAU FACI GLUME?cum sa o iau?ok dar cum procedez daca e pe bune?cautati pe net un numar de contact pt resurse umane sau acolo unde trebuie sa imi depun cv etc.si pasi urmatori. eu oricum sunt convinsa ca voi intelege pe toata lumea,pt ca am trecut prin atatea atat in lumea oamenilor cu probleme cat a celor insariti,adiuca am trait pe pielea mea cum e cand ai bani si cand nu poate deabia pt a supravietui deci sigur ca inteleg nevoile tuturora ca stiu cum e.desi mi-ar placea sa am numai momente bune si frumoase cu toate cele,fara acele momente de nevoi.si as spera sa se adopte masuri pt mediarea problemelor.dar cine stie.depine de noi toti cum interactionam si ne acceptam lucrurile noastre.oricum sa speram ca va fi bine sau cel putin noi insine fara a ne mai face rau fara a mai suferi .cine stie sa fie totul ok |
|
|
Asa este...
Oops :oops: I mean: ASA E |
Originally Posted by Carmine Galante:
pai uite ce zice pitb."Imediat ce te angajeazä, trimitem la "Atac" numärul din "Libertatea" cu pozele tale în costumasu' de nastere. Il compromitem pe Puliceanu', cade guvernu', Bäsi bagä alegeri ..........."pai e de bine sau de rau?de unde nu stiu ca ma ataca cu pozele la atac sa ma compromita?oricum nici nu vreau sa ma gandesc la asa ceva doar voi sunteti cu mine si tineti cu mine :D .pai acum ce sa zic habar nu am cum sa procedez dar astept sa sun luni la vreun numar de contact poate iese ceva.desi mie mi-ar fi placut sa fiu un star in lumea show-bizzului,etc,dar si asa suna interesant si frumos .dar cine stie.oricum mie imi trebuie o activitate,caci am scapat de taxa dar imi trebuie bannuti pt mine sa supravietuiesc cu taxe cu tot si sper si cu mici distracti rasfaturi etc.daca se poate si calatori etc.dar sa fiu in finala pe 2in libertatea si apoi sa castig si sper ca se va schiba in bine ceva,cine sie.ok acum astept cu multa nerabdare sa vina 2 aprilie si sa vedem ce si cum. |
Gata, asa facem! Pe bune! ok pupici merci |
[quote="Pitbull"]
Gata, asa facem! Pe bune! ok pupici merci[/quot adica ai fi instare sa ma ataci?din amicul meu sa devi contrar?adica ai fi impotriva mea?desi nu imi vine sa cred.sau cel putin ar trebui pe viitor sa nu prea am incredere in nimeni si sa imi apar spatele. sunt convinsa ca vei fi mana mea de sustinere si nici decum ce am spus mai sus.sunt convinsa ca ai vrut sa zici ceva in spre binele meu si al tuturora nu a a ma sapa.e adevarat?deci fa-mA sa inteleg mai bine. |
"Atac" se cheamä REVISTA, nu actiunea mea la adresa ta. Noi vom fi complici, parteneri, asociati, camarazi, dhragi tovahräsi si phretini, în actiunea de împlinire a Apocalipsei spre instaurarea Mileniului de Pace. Deci nu voi fi numai mâna ta de sustinere, ci si piciorul täu de jostinere, pelvisul täu de lamijloctinere, stomacul täu de înfatätinere, fesa ta dreaptä (si cea stângä) de înspatetinere, amigdalele tale ambele douä de îngâttinere, podoaba ta capilarä de celmaisustinere - si tot ce va mai fi nevoie pentru petoatepärtiletinerea ta. Deci nu te sap, nu te lopat, nu te cazm, nu te säpälig. Te zidesc, te clädesc, te construiesc, te buildesc, te tencuiesc, te zugrävesc, îti pun termopane, instalatii, cablu pentru net, si te închiriez pe-o mie de euroi luna. Ei, te-aM fäcut sä întelegi mai bine? |
:D pupici stiam eu ca esti adevarat si dotat cu inteligenta,poate nimic nu-i intamplator si faptul ca ne-am cunoscut pe acest forum ,.
pitb.ce ai baut?sau din prea multe carti citite ,traduse dai in fictiune si aberare?auzi tu"Noi vom fi complici, parteneri, asociati, camarazi, dhragi tovahräsi si phretini, în actiunea de împlinire a Apocalipsei spre instaurarea Mileniului de Pace.." ce-o mai insemnand frate e de bine sau de rau?oricum numai orbi prosti vrei sa dai in nebuneala?mai bine zi-mi doar mie ca eu pot sa ascult si sa vorbesc si cu nebuni si cu normali. :shock: acum fiecare are mostenit gramul sau de ciripele. |
hai ca doar ti-am zis ca stai bine la capitolul de scenarist,dar mie imi place sa ascult povesti asa ca chiar daca par fictive aberante,poti sa mai bagi sa imi spalacesc si eu ochi cu povestioare asa din curiozitate.oricum stiu ca mintea te duce la asa ceva.deci?sa ascultam la ceea ce ne mai povestesti.filme pe hartie :P .deci sa ii dam drumul...........
|
Cui? :?
|
mie ,noua cui ii vrei,mie imi place sa ascult povesti indiferent de inteles snatura.daca ai si tu chef de povestit ca altfel ma duc la culcare |
|
|
Originally Posted by Night\/\/ane:
se vede,ca parca ar vorbi ca venind din alta lume,.s-o fi intalnit cu vre-un extratesrestru? ia sa mai zica ce mai e cu milenium de pace,ce e cu apocalipticul acela ce reprezinta?sau numai are chef de povestit?ii fuge gandirea de atata bautura?si eu am baut un vinulet aseara :D cat un pic nu strica,dar dupaia vedem stelute stelute. |
Ba pardon, eu väd gäläxiute gäläxiute.
Uneori, si nebulosici nebulosici, mici si dulcici, de-ti vine sä le pupici. |
|
|
ce aiurea e in casa singurica,ma plictisesc ca nu am mai iesit .si ma obisnuisem sa imi fac weekendul mai divers cu o mica distractie sau din contra intamplari si experiente.dar voi recupera soi ,ma voi distra in alta zi./seara |
|
Irene draga, ce ai mai face pe cinemagia daca s-ar inchide acest topic? :shock:
|
:lol: asfintit/ rasarit |
stiti cumva cum pot vedea filme pe net?online? |
poti vedea diverse filmulete pe www.youtube.com (scrii un plot word si gasesti o gramada) Filme intregi nu cred ca ai unde, daca ar fi asa, nu ar mai trebui sa le descarce (unii dintre noi) |
Originally Posted by aayana:
nu va fi asa ceva cat timp mai suntem noi in viata.este o legatura si un mod de relationare descarcare un contact ce mie una imi da un echilibru.deci nici sa nu se vorbeasca asa ceva,cinemagia e si amic si prieten si jurnal si sutinator si stimulator si uneori si dojanitor dar te simti ok,iti da un alt tonus si un inlaturator al singuratati |
Intrebarea era in alt sens... ;) |
pai tocmai nu poate fi pusa intrebaREA in felul acela. :P |
ok, intrebarea era mai dura dar m-am abtinut.
Hai sa te intreb totusi, nu cred ca o sa te superi, pari fata dezghetata 8) Cele "cinci-sute-nu-stiu-cate-mesaje" postate de tine pe acest forum sunt doar la "vreau sa fiu actrita"? Daca e asa, chiar si in proportie de 95 % inseamna ca e pe acolo pe undeva o mica urma de egocentrism? De fapt, tu singura ai spus ca vrei sa ajungi sub lumina reflectoarelor, de ce ma mai mir? |
sper sa nu ma interpretezi gresit,nu sunt avida de afirmare,putere uneori imi place sa fiu apreciata alteori ma lasa rece nu ma intereseaza.doar ca am efectiv dorinta respectiva intr-adevar de a fi in lumina reflectoarelor intr-un mod placut.dar tot odata ,ca orice om care se simte mai bine avand locusorull sau ei bine eu am avut pagina mea unde m-am descarcat,am trecut peste momente in acele perioade dificile,deci a fost si este o unde de sustinere de mentinere a echilibrul meu.ce faceam daca nu aveam cu cine vorbi a ma descarca, si mai ales in acea perioada de singuratate cand nu doream sa mai ies din casa si stam mai mult in casa.etc.oricum ti-am raspuns la intrebare prin cuvintele respective.de ex si acum ca mi-am revenit din acea stare de demult acum imi place sa ma mai distrez sa ies etc,iar azi nu am mai putut iesi.ei bine mi se pare atat de aiurea.singurica in casa,fara tv acum ca am facut comanda la dgtv si dolce care vine prima(de fapt m-au sunat vineri sa vina pt instalare si eu eram la biblioteca si le-am zis sa revina cu tel si nu au mai revenit),iar la cablu am renuntat,mai urmaream cateva canale ,dar s-a stricat astazi antena cred ca nu se mai vad acele programe.ei bine sursa de a umple aceste goluri este cinemagia ca vb cu voi etc si imi mentin starea de echilibru ,relativ bine etc ca ma plictisesc.de acea vroiam sa urmaresc un film daca stiatri cum sau daca se poate sa imi trimiteti sze poate prin mesenger?deci sunt alte conotati care sunt mult mai imp decat cele de care vb tu,pt uni acelea sunt mai primordiale ,dar pt mine nu stiu cu limita.e mai importanta fiinta umana etc. |
ok, ok
Prea multe detalii, asa s-a si facut de altfel acest "lantul slabiciunilor". Te-ai gandit vreodata sa mergi la Big Brother? Cred ca iesind de acolo (printre primii sau ultima) ai sti mai bine ce reactie are publicul vizavi de tine. |
:lol: :shock: :(( :shock: esti prea noua dar ai intuitate.poate eu am trait pe pielea mea big brotherul dar lasa gluma.pai une mai?se mai face?as putea zice ca as detesta,sau as zice ca obinuinta imi va face mai usoara aparitia acolo.eh.numai conteaza.. dar totusi ce zici ?vrei sa zici ca ma expun etc?dar la inceput nu ne cunoasteam si totul era sub prorecla.iar mie mi-a prin bine acest lucru de a ma descarca.crede-ma.mai ales ca am avut momente si momente si totusi sunt sensibila ,dar am incercat sa supravietuiesc,asta cand/daca nu imi faceam singura rau/.adica dupa ce am avut momente si momente mai eram si eu dura cu mine.dar acum incerc sa supravietuiesc si sa am mai multa grija de mine fara sau a evita suferinta.eu ma suparam si mai tare si eram in asa stare incat nu ma mai interesa nici de mine.dar numai fara a mai suferi sau cel putin sa nu ma mai fac singura sa sufar pe langa suferinta facuta de celalti.w etc |
In schimb, compenseazä fiind contrarecla. ("Recla", adicä "reclame" pe scurt, nu?) |
gata imi merge si pt dvd si am eu niste dvd ma pun sa ma uit.caci fimele pe care le aveam erau cam vechi sau le vazusem dar dvd-urile nu caci nu aveam programul si nu se puteau sa se vada ,pupici |
ok,acum am si instalat odc-ul asa ca urmeaza sa imi recomandati voi ceva filme interesante sa le caut sau comedie.ok merci pupici si astept ce credeti voi ca merita vazut.
|
"Stalker", "Andrei Rubliov", "Persona", "The Seventh Seal", "Popiol i diamento", "Brzezyna", "Hori, ma panenko"! (aka "The Firemen's Ball"), "One Flew Over the Cuckoo's Nest", "Citizen Kane", "The Trial", "City Lights", "The Gold Rush", "Some Like It Hot", "Front Page", "Blowup", "L'Avventura", "Fellini Satyricon", "8 1/2", "All That Jazz", "Cabaret", "Zorba the Greek", "Battleship Potemkin", "Ivan Groznîi", «Les 400 Coups», «La Nuit Américaine», "Die Niebelungen", "M", "Die Blechtrommel", "Die verlorene Ehre der Katharina Blum", "Rashomon", "Kagemusha", "The World of Apu", "Nanook", «Un chien andalou», "Los Olvidados", si încä vreo câteva sute. Incepe cu astea, vezi-le pe toate, conspecteazä-le, posteazä aici, discutäm - si pe urmä mai vedem.
|
...si "Burebista".
De Vitanidis. ok, pupici, merci |
| All times are GMT +2. The time now is 19:44. |