![]() |
|
Ashes of time, un Kar-Wai numa' bun de screenshotuit wallpaper-uri. In afara de cromatica superba, ramane un almost mindfuck movie...pe mine m-a cam zapacit (de fapt, nici nu aveam mari asteptari din partea mea avand in vedere ca nu eram in the mood la o ora asa de matinala). Vizual e mindblowing.
![]() ![]() ![]() |
super wongu, pepper. tre' să pun şi eu ochiu pe el.
![]() ştie cineva de unde-i asta cu mîţa? prea tare :)) ![]() ![]() ![]() ![]() credit mubi. plus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
haha, fain clipul. nu ştiu cum naiba, dar aveau un curaj turbat.
una din primele 'bond girls' - emilie sannom http://www.youtube.com/watch?feature...&v=eAUS3RgkRpw cascadorie în fustă şi pe tocuri. numa nu am înţeles cum a nimerit din submarin pe moară. |
Jules et Jim
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Woyzeck
![]() ![]() ![]() ![]() |
Originally Posted by Malombra:
Cary Grant VS cat in “The Awful Truth” 1937. Times and Winds ![]() ![]() ![]() My Only Sunshine ![]() ![]() ![]() 170 HZ ![]() ![]() ![]() P.S. ![]() |
Waltz with Bashir
![]() ![]() ![]() Three Monkeys ![]() ![]() ![]() Pierrot Le Fou ![]() Solyaris ![]() 2001 ![]() |
Satantango
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Barry Lyndon
![]() ![]() ![]() La notte ![]() ![]() ![]() Il Gattopardo ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Btw, Windom (& omu) :D
![]() |
![]() ![]() ![]() Din Magnolia. Il revedeam duminica trecuta (tot cam pe la ora asta ). Mi se pare scena asta de-o autenticitate, de-un adevar estetic, zdrobitor, zdrelitor si schingiuitor... (si pentru asta) de frumos. Ma simteam atat de recunoscator lui PTA ca-i un artist atat adevarat incat imi doream sa stau fata-n fata cu el in momentul ala si sa-i execut o serie lunga de matanii. |
All times are GMT +2. The time now is 04:31. |