Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Arta gătitului (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96837)

rvn 22 Apr 2011 10:50

jansic si the fairy,
sunteti pe "gustul" meu,amandoua!
felicitari!
@chucky,
modelul farfuriei face toti banii.altfel,supita ta ar fi avut cel mai banal look!

princess_peach 22 Apr 2011 20:57

Nu m-am apucat de gatit, pentru ca nu cred ca am vreo sansa sa imi si iasa bine [:-S], dar am facut o tarta cu fructe:x la care ma ajutat putin mama...:-" [ E bine ca ea m-a ajutat pe mine...si nu invers! ]....

P.S. O sa pun o poza si dupa ce o sa o tai!:))

mvpsebi 22 Apr 2011 21:15

Tot is o saliva =P~ arata foarte bine =D> hai ca nu ti'e chiar teren minat bucataria :)) ;)

rvn 22 Apr 2011 21:16

cand ai folosit degetelele la prepararea acestui minunat tortulet,aveai unghiutele bleu?

princess_peach 22 Apr 2011 21:31

Nu, de ce?:))

rvn 22 Apr 2011 21:32

pentru o "pata de culoare" misto.
oh...de-atatea ori am mancat sarmale cu oja....

princess_peach 22 Apr 2011 21:57

=)))....Nu aveam unghiutele facute!:))....si oricum, ma spal de 100 de ori pe maini cat stau in bucatarie...

princess_peach 22 Apr 2011 21:58

Originally Posted by mvpsebi:

Tot is o saliva =P~ arata foarte bine =D> hai ca nu ti'e chiar teren minat bucataria :)) ;)

He he...:)) de data asta!:))

rvn 22 Apr 2011 21:59

haide mai, nu te-ai prins...
prajitura e la fel de frumoasa ca tine!

princess_peach 22 Apr 2011 22:40

Oh...mersi...:D
...Ai lasat-o interpretabil!

zgubi 02 May 2011 22:30

azi am gatit rizoto cu ciuperci :)

copila_satanista 15 May 2011 15:49

Supa-crema de mazare si brocoli :

am facut si o mancarica de ficatei cu sos de rosii, usturoi si un pic de vin cu salata de varza si morcovi, dar am uitat sa mai fac poza, eram cam obosita crek :))

zgubi 16 May 2011 13:28

mai bine ca n-ai pus poza cu ficateii ca as fi murit de pofta :P

paul_aramis 21 May 2011 14:44

din ciclul "Iată ce pot face două mâini dibace"

măi rumânilor, tot băgaţi poze cu mâncăruri fel de fel, care mai de care mai savante şi mai meşteşugite. da' cu ce le mâncaţi vere? cu mămăligă? iote, ca să vă alunece mai lesne pe gât la vale, v-am adus ceva de îmbucat; de abia scoşi din cuptor, făcuţi ca "acasă":

din păcate fotografiile nu pot transmite şi aroma de copt care-mi parfumează living-ul.

acu' să văd cine mă bate la asta?

rvn 21 May 2011 17:36

excelent,paul!
te inteleg,dorul de casa e crunt.
am un coleg de serviciu,al carui frate e stabilit de mai multi ani in State,undeva prin Florida.
de cate ori parintii il viziteaza,ii duce neaparat MALAI.si mereu ma mira chestia asta,fiindca stiu ca America e tara de origine a porumbului.si-mi intreb colegul daca rafturile supermarketurilor americane nu sunt populate cu vestitul produs...
niciodata n-o sa gasesti sarmale cu mamaliguta pe-acolo,asa-i?

paul_aramis 21 May 2011 21:24

nu e dorul de casă, mâine avem un parastas şi parastas fără colaci nu se poate. aşa că mi-am pus mintea la contribuţie şi acum mă laud şi eu cu ce-am făcut.

mălai se găseşte. depinde însă unde stai. colo-n sud s-ar putea să nu fie bun pentru mămăliga aia de o facem noi. acilea la nord eu am găsit mălai românesc. prin unele magazine am găsit şi mămăligă la "maţ", da' nu ştiu cum e.

sarmale se pot face. mai ales că aici carenea de vită şi de porc e pe "grade": 90% lean, 80% lean, 70% lean etc. ce nu găseşti e râncezeală. că sarmaua fără un pic de răncezeală (nu prea, aşa, o slăninuţă veche de 2 ani ţinută în pod) nu-i sarma.

rvn 23 May 2011 12:12

o dedicatie pentru cei carora le este foame si se pregatesc de pranz!
@iiii,
m-am razgandit in legatura cu locul meu de munca.chiar lucrez intr-un restaurant,la compartimentul contabilitate: eu gatesc,iar buca(tarul) calculeaza costurile si profitul!
diviziunea muncii pe "INVERSE".ha ha ha
@paul,
oricata imaginatie as avea in domeniul culinar, nu-mi pot inchipui cum arata mamaliga la sul!
poate-mi pui o poza. a sulului sau a mamaligii, vezi tu, te descurci!

Cristina_ 23 May 2011 12:35

Ce pofta mi-ai facut @rvn!=P~ Si mie imi place sa fac mancare mai ales specifica Ardealului ,poate am sa pun si eu poze.

rvn 23 May 2011 12:37

Originally Posted by Cristina_:

Ce pofta mi-ai facut @rvn!=P~ Si mie imi place sa fac mancare mai ales specifica Ardealului ,poate am sa pun si eu poze.

abia astept sa le vad!
si poate pui una si cu tine,imbracata doar cu sortuletul de bucatarie.nu de alta,dar va fi deliciul complet!

Sorin87 23 May 2011 14:24

Ardealu e la putere cand vine vorba de mancare :D

All times are GMT +2. The time now is 02:46.