Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Ce te Enerveaza Ingrozitor? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96010)

razi3l 04 May 2010 00:41

Banii, societatea si oamenii care vorbesc prea mult.

RomaniaMare 04 May 2010 16:00

Originally Posted by razi3l:

Banii, societatea si oamenii care vorbesc prea mult.

Te enerveaza banii ??? O teorie noua,nu am mai auzit-o pina acum.

Alex Leo Serban 04 May 2010 16:38

(& faptul k, desi respectivul mi-a trimis un mp plin cu amenintari de agresiuni fizice, onor conducerea nu a gasit de cuviinta sa-l 'sanctioneze' decit printr-un 'avertisment' :-O )

kiar: oare dk imi pun avatar cu mutra lui hitler (= prieten ideologic al celui de mai sus) e ok?

rvn 04 May 2010 16:48

pescuitorii in ape tulburi

RomaniaMare 04 May 2010 16:57

Originally Posted by Alex Leo Serban:

(& faptul k, desi respectivul mi-a trimis un mp plin cu amenintari de agresiuni fizice, onor conducerea nu a gasit de cuviinta sa-l 'sanctioneze' decit printr-un 'avertisment' :-O )

kiar: oare dk imi pun avatar cu mutra lui hitler (= prieten ideologic al celui de mai sus) e ok?

ok,tu iti pui avatarul lui Hitler,și eu îmi pun avatarul unui homosexual în timp ce o face. Înțelegi aluzia,nu ? Ori să atașez și pozele din Atac?
În al doilea rînd,nu îl compara pe Corneliu Zelea Codreanu și Mișcarea Legionară cu Hitler,măi incultule.Un pic de istorie și de cultură generală pentru a te lumina un pic:
“DEŞI MIŞCAREA LEGIONARĂ rămâne ultima dintre organizatiile nationaliste ale Europei care prelungeste până la consecintele extreme atitudinea antisovietică, totusi, este singura exonerată de Tribunalul International de la Nürnberg.”
Așa că Zelea-Codreanu și legionarii nu sunt în afara legii în România,UE sau oricare altă țară.
PS:Văd că iarăși te-ai plîns Gloriei. :) Îmi este milă de tine.Apropo,te-ai întors de la Lisabona ?

Windom 04 May 2010 17:12

@RomaniaMare ai un avertisment ce va fi urmat de o noua banare daca mai continui astfel. Hai sa nu terfelim chiar de tot forumul asta.

Alex Leo Serban 04 May 2010 17:15

de unde e citatul ala, din ion coja cumva? (sau gh. buzatu, sau alti apologeti ai legionarismului)

legionarismul este in afara legii, dar asta e mai putin important decit faptul k este produsul unor minti rudimentare care nu poate prinde decit la minti la fel de rudimentare...

rvn 04 May 2010 17:22

minte rudimentara are ala care nu scrie corect in limba materna! k-ul folosit de tine enerveaza nu ingrozitor ,ci de moarte! esti atat de enervant cu asta, incat ti-as da numai k-uri in cap toata ziua!
asta ca sa fiu in topic, ca tot ma gandeam la asta si nu stiam chiar ce ma enerveaza cel mai tare!

RomaniaMare 04 May 2010 17:34

de unde e citatul ala, din ion coja cumva? (sau gh. buzatu, sau alti apologeti ai legionarismului)

legionarismul este in afara legii, dar asta e mai putin important decit faptul k este produsul unor minti rudimentare care nu poate prinde decit la minti la fel de rudimentare...

ok,ca sa nu polemizăm aiurea și fără rost: adă-mi dovada că legionarismul e în afara legii,și eu îmi schimb avatarul și îți și cer și scuze.Aștept dovezile legale,da? Pînă atunci ciocu mic.
Poți și să mă dai în judacată dacă vrei.Dacă te decizi,iți trimit datele mele personale.
Apropo,despre procesul de la Nurnberg,pot să îți împrumut niște cărți....de la autori și istorici străini,recunoscuți în ramura lor.Doar că sunt în engleză.

RomaniaMare 04 May 2010 17:35

Originally Posted by Windom:

@RomaniaMare ai un avertisment ce va fi urmat de o noua banare daca mai continui astfel. Hai sa nu terfelim chiar de tot forumul asta.

Avertisment pentru ce anume? Am folosit un ton similar folosit de als...Unde am greșit mai exact?

Windom 04 May 2010 17:48

Originally Posted by RomaniaMare:

ok,tu iti pui avatarul lui Hitler,și eu îmi pun avatarul unui homosexual în timp ce o face. Înțelegi aluzia,nu ? Ori să atașez și pozele din Atac?
În al doilea rînd,nu îl compara pe Corneliu Zelea Codreanu și Mișcarea Legionară cu Hitler,măi incultule.

Pentru afirmatiile de mai sus.

RomaniaMare 04 May 2010 17:56

Originally Posted by Windom:

Originally Posted by RomaniaMare:

În al doilea rînd,nu îl compara pe Corneliu Zelea Codreanu și Mișcarea Legionară cu Hitler,măi incultule.

Pentru afirmatiile de mai sus.

Bun,și ce-am greșit aici?
1.Că i-am replicat în același ton acid? Pentru că nu am spus nimic care nu este adevărat.
2.Pentru tine o persoana care afirma ceva despre care nu are habar,nu este un incult ?
Încerc din răsputeri să termin confruntarea asta (eu-als) pe un ton civilizat.Chiar mă stărui.Dar nu pot să nu îi răspund atunci cînd văd că debitează prostii,de fapt nu prostii - afirmații care mă jignesc în mod personal.

Alex Leo Serban 04 May 2010 18:09

apropo de incultura: 'Unde am greșit m-ai exact' (= romaniamare)
@rvn: kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :D

RomaniaMare 04 May 2010 18:23

apropo de incultura: 'Unde am greșit m-ai exact' (= romaniamare)
@rvn: kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :D

Văd că ai căutat o greșeală cu lupa.Oricum,este mare diferența între o greșeală gramaticală(făcută din grabă) și afirmații în necunoștință de cauză.
Aștept dovezile juridice.Pînă atunci tu rămîi fazanul în problema în cauză.
PS: am folosit incultule pentru că e un termen nu atît de grav.De acum înainte o să folosesc prostule - pentru că asta este caracteristica cuiva care tot repetă ceva la nesfîrșit.

rvn 04 May 2010 18:33

subscriu! ce-ar fi sa propunem bannarea acestui individ de cate ori deschide gura?
nu de alta, dar polueaza aerul de la atatea kkkkkkk-turi care ies de acolo...

Alex Leo Serban 04 May 2010 18:43

pt mine, oricine simpatizeaza cu miscarea legionara (sau cu simpatizantii acesteia) este din principiu o fiinta inferioara, k atare parerile lor dspr mine valoreaza fix cit un kkt uscat :D

RomaniaMare 04 May 2010 18:47

pt mine, oricine simpatizeaza cu miscarea legionara (sau cu simpatizantii acesteia) este din principiu o fiinta inferioara, k atare parerile lor dspr mine valoreaza fix cit un kkt uscat :D

Pentru mine,oricine este homosexual(cu toate implicațiile de rigoare) sau este simpatizantul acestui curent nici nu îl consider ca persoană.Pe ăștia eu i-aș împușca,dacă aș avea puterea de decizie.

Alex Leo Serban 04 May 2010 18:58

loooooooooooooooooool
cik homosexualitatea e un 'curent'!!!
probabil k a lasat cineva usa deskisa =))

ps intre un gay spalat & parfumat si un legionar mirosind a sudoare & a stina de oi, il aleg oricind pe primul!

Gloria 04 May 2010 19:04

Eu incep sa sterg mesajele; rvn ai un avertisment; Romania Mare, de data aceasta chiar ai exagerat, ALS - te-ai incadra la unul dintre amendamentele din forum care prevede banarea celor ce creeaza disensiuni pe forum. Oricum, oricine mai continua discutia de mai sus va fi banat.

Dragomara 04 May 2010 19:31

Cei care sunt plătiţi degeaba. Şi acum mă refer strict la moderatorii angajaţi CineMagia.

@Gloria - În afară de tine se mai face şi altcineva că lucrează pe acest site?! :-O :-/ :-?
Mai exact mă interesează dacă Ştefan a dat colţul - şi după cum vb singură, şi pe forum şi-n privat s-ar părea că aşa este - deci, în absenţa lui se mai ocupă cineva de secţiunea Foto?!

All times are GMT +2. The time now is 07:01.