![]() |
Sunt nefericit pentru ca inceput sa ninga. :-&
|
Originally Posted by Kramer:
|
Si eu.
|
... desi a trecut vreme buna de cand ne-am despartit si stiu ca nu o mai iubesc ba mai mult am un oarecare dezgust fata de ea, imi pasa prea mult.
|
Pt. ca facui intindere la picioru' stang, deci adio fotbal o saptamana ... :(
|
Au, naspa situatie...sper sa te faci bine si asta repede, Gospine! :)
|
De la geru' ista (care al'fel mi-ar pläcea), am räcit ca curu'.
|
Merci, dar doctoru' zisa ca cel putin o saptamana, si daca joc se va face o luna :|
|
Da' acu' toti aveti cate ceva :)) .
Gospin, o saptamana-mi suna mai convenabil :D. |
Dea, si mie :P
|
Originally Posted by Pitbull:
|
M-am trezit cu un herpes pe buza inferioara. Probabil micul herpes a vrut sa iasa de vineri, de cand eu cu colegii mei, oameni iubitori, am baut din acelasi bidon. Era o licoare magica in el, cum nu? Eu tot ii iubesc. Vorba lui Ovidiu : "iubiti-va ca-ntr-o familie!" Aoleu, asta inseamna sa-l iubim si pe el, si pe el :"> .
|
Da' ce-ai Dragomara draga cu oltenii?
Suntem pasnici si saritori! |
Oltenii, ardelenii...Care urmeaza, Dragomara? ;) :))
|
Simt ca fac implozie daca mai scriu un cuvant in rusa, si mai am de scris un eseu intreg. Imi vine sa ies in gradina blocului sa urlu la luna.
|
Pt. ca am fumat o gramada de ani si alte persoane de genul meu nu.>:)
Sunt nefericit fiindca am dat bani pe fum.:-/ |
Cam triste vestile astea.
|
Originally Posted by bremen1980:
Deci, de-asta se câcâie cu cei 2.000 de euros pe care mi-i datoreazä, si nu i-au transferat nici acum... Ce sä fac? Sä le doresc baftä, în interesul datoriei (de care am nevoie ca de roata carului), sau sä filosofez: "'Dumnezeu nu bate cu parul!", în contul mânäriei incalificabile pe care mi-au fäcut-o acu' cinspe ani trecute fix? |
@ Gospin & Paul
Am mutat mesajele legate de playere si codecuri aici: http://www.cinemagia.ro/forum/showth...t=96100&page=2 |
Originally Posted by Pitbull:
By the way Pit, cam cite carti de Stephen King ai tradus pentru Nemira? Care dintre ele a reprezentat o placere, care bataie de cap? Esti (ai fost) fan King ori a fost pure business? Dintre King, Barker, Koonz, Brussolo, pentru care ai opta? |
All times are GMT +2. The time now is 01:40. |