![]() |
Pit, sa nu cazi in capcana lui ;) e passiv-agresiv contrafacut.
|
Originally Posted by Pitbull:
Imi cer mii si mii de scuze! Consider, totodata, ca remarcele drei illotempore ("passiv (sic!) agresiv contrafacut") sunt de natura a -mi aduce prejudicii - acestea, impreuna cu unele aluzii la un mesaj privat al carui asa-zis continut dra illo a socotit de (ne)cuviinta sa-l faca public... Ma intreb: oare continutul mp-urilor nu ar trebui sa fie confidential? Si, daca acel continut - facut public de cineva - este fals, acel lucru nu se numeste, oare, calomnie?... |
Originally Posted by illotempore2002:
|
Scuzati-ma, dar cred ca intrebarile pe care le-am pus mai sus sunt mai importante decat ce a scris dra illotempore asa-zis despre mine...
Nu erau intrebari retorice sa stiti! |
=))
|
a, si apropo, draga hyde, si tu ai zis mai sus ca eu ti-am zis, intr-un pm, ca nu mai scriu pe acest forum....ia verifica tu sa vezi ce-ai scris
|
Informatia la care va referiti, stimata dra (aceea cum ca va veti retrage de pe forumul Cinemagia), nu este de natura a va aduce prejudicii (nici noua); aceea pe care mi-o atribuiti (legata de site-ul Liternet, unde scrie - profesionist, insa! - si dl Pitbull), da.
(Eu nici macar nu cunosc pe vreunul dintre cei de acolo, asa ca...) Dvs, in schimb, se pare ca suferiti de o nehotarare cronica: in aceeasi fraza ne informati cum ca ati putea scrie in continuare, pe Liternet, sub pseudonim, dar si ca vreti sa renuntati a mai scrie. Probabil ca aceeasi confuzie prezideaza mesajele private pe care le trimiteti unora si altora si ca ati amestecat ceea ce mi-ati scris mie cu ce vroiati sa scrieti altcuiva. Scuze, dar asta este impresia mea de novice pe acest forum! |
vai, ce discutii futile angajati!
dar eu nu am spus ca tu m-ai amenintzat ca nu voi mai scrie pe liternet.....te-am intrebat doar daca stii cine a facut asta. esti nou (noua? by the way esti baiat sau fata?) pe forum dar se pare ca stii foarte multe despre toata lumea. de aia intrebam. scuza-ma daca te-am jignit cu ceva! |
Consider ca s-a facut un abuz prin stergerea tuturor comentariilor ulterioare postarii de catre dra illotempore a asa-zisei "cronici".
Imi pare rau, dar se pare ca forumul acesta practica o cenzura care nu are nicio legatura cu valoarea postarilor, ci cu bunul plac al adminstratorilor. Recomand tuturor celor nemultumiti de aceasta stare de lucruri alte forumuri, unde asemenea abuzuri nu se intampla. |
Da, pe bune, Stefan, puteai muta offtopicurile macar in alta parte. Atunci si "cronica" ei e offtopic.
Daca ar fi fost comentariile favorabile asa-i ca nu stergeai nici un offtopic? Nimic nou,Rlhyde, comme d'habitude. So... |
Ce-i drept, mesajele erau off-topic - dar nu erau nici atât de ofensive, încât sä fie sterse...
Stefane, sunt de pärere sä le recuperezi, apoi sä le splitezi (fie într-un topic de sine stätätor, fie la Offtopic Asylum). Sorry, autoexilul nu e niciodatä o solutie. Experienta a dovedit-o: toate forumurile separatiste mor, iar userii tot acasä se întorc - mai devreme sau si mai devreme. |
Hm... Stefan, te-ai dus cam prea departe cu stergerea de off-topicuri. Reprosurile unora erau intemeiate, la obiect, iar comentariile altora (eu si pit, paregzamplu) cred ca erau cat se poate de pertinente, cel putin la nivel, sa-i spunem, tehnic. In fine...
|
... nici in 'cronik' illotemporista nu se zicea nik dspr film - erau doar niste bazaconii labartate & auto-rasfatate :-&
dk exemplu personal are vreo valoare, declar aici k m-am retras pe acel alt forum, unde nu ne dorim sa fim 'multi': ne dorim sa fim selecti B-) |
<:-P
how cool is that? marfaaaa! :-bd |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
:( |
Originally Posted by illotempore2002:
nu, k nu e vba dspr tine tu n-ai putea intra acolo nici sub pseudonim, pt k okiu meu de laser recunoaste valoarea - & U ain't got any! :)) |
mai tu nu intelegi ce zic?
ziceam ce cool ca pleci tu de aici. hm, probleme de IQ? |
s pare k devii zi ce trece tot mai mult k dragomara: ai o probl cu 'iq'-urile, probabil k t framinta k nu esti asa d desteapta precum crezi... :D
era CIT S POATE D CLAR c ai vrut sa zici, doar k eu am preferat sa trec cu vederea obraznicia & sa t avertizez k nu ai c cauta acolo sper k ai retinut & k nu e nevoie sa-ti fac o skema |
deci: cand pleci de aici?
parca asa ai anuntzat oficial.... |
o sa de-sterg si mut si restul postarilor sterse din Il y a longtemps
|
All times are GMT +2. The time now is 14:13. |