![]() |
am vorbit de ieri, se rezolva
|
La faza cu blankul m-am ars de vreo 2 ori pana m-am invatat sa dau copy/paste la ce scriu inainte de a baga submit
|
mie de ieri nu mi s-a mai intamplat
voua? |
Azi-noapte, vreo orä, blanku' m-a împiedicat sä intru oriUNDE si oriCUM.
|
am observat ca blanku intra mai ales pe IE
Pe Firefox mult mai rar |
Am observat ca nu mai exista acel defect.Nici ieri nu am sesizat ceva.Cred ca s-a rezolvat.:)
|
am unit 2 tpicuri la Iconoclast, cele dedicate lui antichrist si as vrea sa modificam titlul topicului, ca eu am incecat si nu merge.
sa-l redenumim dupa topicul initial, Anticristu'lui von Trier sau oricum preferati voi, numai sa se inteleaga. Mersi. |
Illo, ca sä schimbi titlul topicului, inträ în "Edit topic"; atunci, modificarea titlului se va aplica TOPICULUI, nu doar primului mesaj.
|
rezolvat
|
"Butonul" de new posts nu îmi funcţionează corect. Sau nu ştiu de fapt de unde-i baiul.
Când îmi verific posturile noi, se presupune că sunt cele pe care nu le-am citit, nu? Când folosesc opţiunea respectivă îmi arată şi posturi pe care le-am mai citit de vreo două ori şi unde nu s-a mai postat nimic. Întrebarea mea e: baiul e la mine sau la voi? :)) |
Eu am un singur pitic care-mi sta pe site, si-anume butonul "forum" care a alunecat jos, (cel putin pe OSX, Linux - Safari si Firefox), cred ca se poate umbla un pic in CSS. (imagine atasata) / (poate s-a mai spus, nu stiu)
![]() |
Originally Posted by vave:
|
Originally Posted by Gospin:
Să înţeleg că nu există un răspuns? :-? |
mmm, nu, la noi merge totul bine :D
|
Originally Posted by StefanDo:
mananci cacat cu gura plina:)) la voi se zice ca merge totul bine ; nu mai minti ca un nerusinat ce esti! |
Cremaxx, bann.
|
sper că de data asta umblaţi şi la IP.
|
Originally Posted by cremaxx:
Ce idiot. Topicul " Daneliuc " de pe cin. ro. are bug, sau buba, nu merge mereu, iar ultimul post apare ca fiind al lui Danny, din 2003. Asta se intampla la mai multe subiecte. In plus softu' asta e de handel de cand e forumul, degeaba bifez "tine-ma minte" dupa ce bag userul si parola, chestia asta nu a mers niciodata aici. |
Originally Posted by nume:
Care dintre cei doi?! :-O
Originally Posted by nume:
|
Originally Posted by Dragomara:
|
All times are GMT +2. The time now is 00:09. |