Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Probleme ale forumului nou (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95210)

StefanDo 12 Jan 2010 10:00

am vorbit de ieri, se rezolva

Chambord 12 Jan 2010 12:04

La faza cu blankul m-am ars de vreo 2 ori pana m-am invatat sa dau copy/paste la ce scriu inainte de a baga submit

StefanDo 12 Jan 2010 13:32

mie de ieri nu mi s-a mai intamplat

voua?

Pitbull 12 Jan 2010 14:27

Azi-noapte, vreo orä, blanku' m-a împiedicat sä intru oriUNDE si oriCUM.

Chambord 12 Jan 2010 15:17

am observat ca blanku intra mai ales pe IE
Pe Firefox mult mai rar

cremaxx 12 Jan 2010 16:04

Am observat ca nu mai exista acel defect.Nici ieri nu am sesizat ceva.Cred ca s-a rezolvat.:)

illotempore2002 03 Feb 2010 14:33

am unit 2 tpicuri la Iconoclast, cele dedicate lui antichrist si as vrea sa modificam titlul topicului, ca eu am incecat si nu merge.
sa-l redenumim dupa topicul initial, Anticristu'lui von Trier sau oricum preferati voi, numai sa se inteleaga.

Mersi.

Pitbull 03 Feb 2010 16:06

Illo, ca sä schimbi titlul topicului, inträ în "Edit topic"; atunci, modificarea titlului se va aplica TOPICULUI, nu doar primului mesaj.

StefanDo 03 Feb 2010 16:18

rezolvat

vave 04 Feb 2010 18:44

"Butonul" de new posts nu îmi funcţionează corect. Sau nu ştiu de fapt de unde-i baiul.

Când îmi verific posturile noi, se presupune că sunt cele pe care nu le-am citit, nu? Când folosesc opţiunea respectivă îmi arată şi posturi pe care le-am mai citit de vreo două ori şi unde nu s-a mai postat nimic.

Întrebarea mea e: baiul e la mine sau la voi? :))

Lecart 04 Feb 2010 18:52

Eu am un singur pitic care-mi sta pe site, si-anume butonul "forum" care a alunecat jos, (cel putin pe OSX, Linux - Safari si Firefox), cred ca se poate umbla un pic in CSS. (imagine atasata) / (poate s-a mai spus, nu stiu)

Gospin 04 Feb 2010 22:22

Originally Posted by vave:

"Butonul" de new posts nu îmi funcţionează corect. Sau nu ştiu de fapt de unde-i baiul.

Când îmi verific posturile noi, se presupune că sunt cele pe care nu le-am citit, nu? Când folosesc opţiunea respectivă îmi arată şi posturi pe care le-am mai citit de vreo două ori şi unde nu s-a mai postat nimic.

Ohoo, la mine asa a fost dintotdeauna, nu m-am gandit sa raportez aici :). M-am obisnuit.

vave 05 Feb 2010 14:44

Originally Posted by Gospin:

Originally Posted by vave:

Ohoo, la mine asa a fost dintotdeauna, nu m-am gandit sa raportez aici :). M-am obisnuit.

Să înţeleg că nu există un răspuns? :-?

StefanDo 05 Feb 2010 16:47

mmm, nu, la noi merge totul bine :D

cremaxx 09 Feb 2010 19:15

Originally Posted by StefanDo:

mmm, nu, la noi merge totul bine :D

mananci cacat cu gura plina:))

la voi se zice ca merge totul bine ; nu mai minti ca un nerusinat ce esti!

Gloria 09 Feb 2010 19:42

Cremaxx, bann.

paul_aramis 09 Feb 2010 22:08

sper că de data asta umblaţi şi la IP.

nume 09 Feb 2010 22:23

Originally Posted by cremaxx:

mananci cacat cu gura plina:))

la voi se zice ca merge totul bine ; nu mai minti ca un nerusinat ce esti!

Ce idiot.

Topicul " Daneliuc " de pe cin. ro. are bug, sau buba, nu merge mereu, iar ultimul post apare ca fiind al lui Danny, din 2003. Asta se intampla la mai multe subiecte. In plus softu' asta e de handel de cand e forumul, degeaba bifez "tine-ma minte" dupa ce bag userul si parola, chestia asta nu a mers niciodata aici.

Dragomara 09 Feb 2010 22:30

Originally Posted by nume:

Ce idiot!

Care dintre cei doi?! :-O

Originally Posted by nume:

Topicul " Daneliuc " de pe cin. ro. are bug, sau buba, nu merge mereu, iar ultimul post apare ca fiind al lui Danny, din 2003. Asta se intampla la mai multe subiecte. In plus softu' asta e de handel de cand e forumul, degeaba bifez "tine-ma minte" dupa ce bag userul si parola, chestia asta nu a mers niciodata aici.

Am observat şi eu asta.:( Carevasăzică bannatul avea dreptate. :D

Pitbull 09 Feb 2010 23:21

Originally Posted by Dragomara:

bannatul avea dreptate. :D

Tät bannatu-i fruncea!

All times are GMT +2. The time now is 00:09.