![]() |
adică soacra angajează doi tipi să-i împuşte nora, nimereşte la zdup şi se înhaită cu ăia doi?
curat film psihologic vreau şi eu să-l văd. |
Originally Posted by Malombra:
The disease is getting worse,we need the antidote now before it's too late!:)) O soacra cam usuratica daca face menage a trois cu infractorii. |
Salutare.
Va rog , daca ma puteti ajuta...caut un film despre un jaf la o banca...Ideea era ca hotul s-a ascuns in banca, prin construirea unui perete fals si a stat acolo cam 5 zile (parca)...si apoi a iesit fara probleme.... Va multumesc anticipat |
Originally Posted by cipriansebi:
Inside Man (2006) ? |
Originally Posted by margott:
Multumesc mult. Ai dreptate. Si felicitari comunitatii Cinemagia :-bd |
Salut!
Caut un film aparut de vreo 8-10 ani. Un cuplu era in pragul divortului,insa sotia dorea sa castige ceva bani de pe urma sotului. Intr un hotel da de o hoata blonda care ii fura bratara,insa nu o da pe mana politie, ci ii propune sa lucreze ca menajera si sa il seduca pe sot ca sa l acuze de adulter in timpul divortul . Prima incercare esueaza si fata blonda e concediata. A doua oara fata se deghizeaza in baiat si si se angajeaza ca soferul sotului.dupa un timp sotul si baiatul(fata deghizata) se indragostesc ,dar sotul nu stia ca e defapt fata. in film tot apare un avocatul care e de partea sotiei si care asculta inca de mama lui. Atat fata,cat si sotul erau pasionati de astronomie . Fata avea o sora cu 2 copii,iar sotul avea un majordom. filmul a fost difuzat pe TVR 2. |
Caut un film din care pot sa-mi amintesc un fragment din poveste.
Un batran care lucra pe campul de trestie de zahar,le da copiilor sai niste bani pentru mancare (parca).Copiii se duc si ii cheltuiesc pe toti la un jukebox. |
Originally Posted by marcusARCUS:
I am Cuba? |
Da,multumesc!
|
caut un film
un film romanesc , inainte de 1989 , o drama/ poveste de dragoste. Un medic ( neurochirurg) ajunge sa-si opereze iubita ( o tumora cerebrala)
Pe tot parcursul filmului exista o serie de imagini cu rochii de mireasa .....ca obsesie a tinerei in cauza. Nu reusesc sa-mi amintesc titlul filmului. |
1 Attachment(s)
|
Originally Posted by bndragos:
Da, era cu Burt Reinolds si a fost distribuit de Glob Com Media pe video si la TV. Eu am lucrat la subtitrarea lui. Cauta pe imdb dupa actor. |
Originally Posted by viss:
Cred ca e vorba de productia 1991 Man In The Moon, debutul Reese Witherspoon |
Originally Posted by Vortex:
Indianul ala e Peter Sellers iar filmul din care este desprins clip-ul este: The Party (1968) |
Originally Posted by dragonfly_drk:
Slugs 1987 |
Originally Posted by Allan324:
Love potion nr. 9 cu Sandra Bullock |
Buna ziua,
As dori daca se poate ajutorul vostru in a identifica cateva filme, unele vazute pe VHS in a doua jumatate a anilor 80, iar altele mai recente, fie la TV, fie pe marile ecrane. Sa-i dam drumul: 1. VHS vazut in 1988, era tradus "Oras sub arme". Intr-un oras, din cauza criminalitatii ridicate, primarul da liber la arme pentru toata lumea... Ajung sa se impuste intre ei pana la urma... 2. Secventa dintr-un film vazut la TV pe jumatatea anilor 90. Sub pretextul ca vin sa bea si sa petreaca intr-o vila a unui si cu un bogat excentric (care statea in chiloti si cu un halat alb de baie fiind pletos avand parul dezordonat), 3-4 tineri planuiec de fapt sa-l jefuiasca. Lucrurile iau o turnura tragica, cand excentricul bogatas ii impusca cu o pusca pe cativa dintre ei. Un tanar parca reuseste sa scape... Nu-mi este prea clara secventa din pacate... 3. Film anii 80 gen teenage formula. Un grup de smecherasi dintr-o clasa a unui liceu american de prin nord, planuiesc sa plece de "spring-break" in Florida, parca cu masina. Concomitent, un tocilar isi manifesta si el dorinta de veni cu ei fiind acceptat de acestia cu, conditia de a le face temele sau niste lucrari de vacanta, iar o profesoara care nu ii avea la suflet pe smecherasi pleaca si ea sa-i urmareasca ca sa-i prinda in fapt la distractie. Vazut prin '94 la tele7abc. 4. Combinatie de film gen Bone Collector si Hannibal, pe la finalul anilor 90, vazut pe marile ecrane, din care retin o secventa, in care una din victime se afla intr-o incapere mica, cu o lumina difuza, la o masa, imobilizata intr-un scaun. Cand este descoperita de oamenii legii, (sau doar de un politist), criminalul le/ii arata ca victima inca traieste, desi era lobotomizata. In speta, criminalul ii ridica partea superioara din calota craniana, sectionata circular chirurgical, lasand sa se vada creierul. Momentan cam atat, va multumesc anticipat. Alex |
Originally Posted by sabynush:
Ar putea fi un episod din serialul Frica,difuzat de axn.Eu tin minte ca la sfarsit barbatul era in scaun cu rotile |
caut si eu un film pe care l`am vazut acum vreo 2 ani...era vb de un grup de prieteni care se jucau sticluta sau ceva de genu ca intrau intr`o camara si trebuiau sa se sarute...si actorul principal a picat cu una ca o vrajitoare asa si nu a vrut sa se sarute si aia la blestemat sa nu mai fie cu nici o fata...au trecut anii si s`a facut doctor parca si nu putea sa fie cu niciuna si s`a intors in orasul de unde a plecat sa o caute p`aia sa ii ridice blestemul....stie cineva ? :D :(
|
Originally Posted by sunshines:
13 Going on 30 (2004) ??? http://www.cinemagia.ro/filme/13-goi...0-de-ani-7494/ |
All times are GMT +2. The time now is 20:13. |