![]() |
este Manastirea Maxineni de langa Braila. am scris de prima data.
nicio problema, sis! |
Originally Posted by Mistah J:
-- Okay..stai linistit, am exagerat. Am vazut oameni cu adevarat urati, nu...ok, glumesc in continuare. :) Eu cam stiam cum arati, mai vazusem franturi cu starul din tine..o spranceana, un ochi, un gat, le mai puneai tu la avatar pe CineMagia acum cativa ani. ADEVARUL: Esti un tip banal, pe care il uiti repede, o freza f aiurea, de intelectual din secolul XVII..cam palid, probabil esti total iesit din conditia fizica, mai mult sport iti recomand! Si pari cam psycho, dar eu asta o vad o calitate, asa ca stai linistit. Hai ca acum iti fac reclama: pt. toate fetitele de pe site, arunc pastila: Mistah J seamana cu actorul Jim Sturgess!;) |
pipes: Am văzut ce ai scris, dar la asta mă dusese cu gândul. :)
Îmi amintiseşi de anul trecut, în iulie, când am făcut "turul turnurilor din Sibiu" cu un prieten drag. |
Originally Posted by Mistah J:
Oricum, cu Pitbull m-am intalnit personal, la o bere, in Gara de Nord, pe 26.12.2009, la fix 5 ani de cand scrisesem primul scenariu. A fost onoarea vietii mele de pana acum, n-am mai vb. cu alt regizor face to face. Pt. mine Pitbull reprezinta (acum) insasi cinematografia, Pitbull e Hollywood-ul. In fine, ar fi urmat si cu illotempora in mod normal dar acum e maritata. Probabil am sa sosesc la un forumiting pe viitor. Poate ne vedem acolo... |
Originally Posted by Neuptolem:
@pipes Mi-am aratat si eu fata (sau fetele) pe aici candva. |
si ce te retine sa revii la gandurile mai bune, Corinka?
Neuptolem, faci curent degeaba. lasa omul in pace! |
Originally Posted by corinka:
Pai inseamna ca seamana!:) |
Originally Posted by pipes:
Cum sa revin la ganduri bune? Cum adica, par a avea ganduri rele?!:-O |
banuiesc ca si in viziunea ta intre bun si rau, mai exista si un neutru. corect? :))
|
Rectific: par a nu avea ganduri bune?
|
Ma gandesc si rad cand ma prind.
Nu pot spune ca semeni cu James Sturgess, dar totusi te apropii mai mult de el decat m-as apropia eu de Uma. De fapt, eu nu seman deloc cu Uma. Sotului meu i se pare ca seman cu Natasha McElhone. |
..
|
Hehe .. cam asa aveam si eu freza cand eram baiet mic.Si aveam parul atat de galben incat primisem porecla Maturica.
|
Pai redmen tre sa pui si tu atunci !
Vorba aia, m-am indurat eu care am fost facut in toate felurile ba ca o fac pe misteriosu ba ca astept sa fiu rugat ba cate si mai cate insulte. :)) La urma urmei numai tie ti-a zis corinka ca n-ai pus pt ca esti prea finutz sau numaistiu cum a zis mai nainte. |
Originally Posted by redmen:
Spune-mi unde ai facut gradinita si o sa-ti spun cine esti :) Glumesc, desigur, poate liceul, dar cine stie, poate te recunosc si dintr-o poza de la gradinita ;) |
@anaemona, vorba multa, saracia omului.
Vrem fapte!!! Una micuta, micuta... :D |
Originally Posted by Chambord:
Va trebui sa caut printre cd`uri/dvd`uri ca nu am pozele in calculator.
Originally Posted by anaemona:
Numai daca am facut impreuna gradinita/liceul.In Ramnicu Valcea. |
Originally Posted by redmen:
Daca am scris ce-am scris, tu ce crezi? :) Orasul copilariei mele :x SoX, nu-inteleg ce fapte vrei tu :)) |
Originally Posted by anaemona:
O p...! Era sa zic ceva frumos :)) O poza cu tine in prim-plan. :D |
Originally Posted by SoX:
Rabdare :) Sa ne mai cunoastem, sa mai treaca ceva apa pe Olt :P Rabdare si tutun :D |
| All times are GMT +2. The time now is 18:37. |