![]() |
de acum inainte sterg tot ce nu e on-topic
|
Era si cazul.
Eu nu m-am bägat, ca sä nu fi acuzat de "subiectivism". Merg sä mä culc un pic, revin mai pe searä. OK pupici merci. |
Gata.
(Incuiat provizoriu.) |
pauline, bannata pana marti
|
Originally Posted by StefanDo:
|
moamaaaaa ce pofta de cola cu gheatza mi-ai facut, pufffffffffffffffffff, simt ca mor :((
|
auzi
Originally Posted by StefanDo:
frate, sunteţi VARZĂ. AMÂN2. :mad: deci chiar nu pot să cred că existaţi cu adevătrat şi în afara forumului! :confused: |
Originally Posted by illotempore2002:
|
pai de ce nu e obiectiv?
spunandu-i ca nu e obiectiv, il acuzi de subiectivism. explica! |
Originally Posted by Suspect de bizar:
taci! am mancat ceva sarat si acuma nimic nu ar fi fost mai potrivit decat cola cu gheata! gata, taci! |
|
dar ma voi salva printr-o limonada cu miere si cu lamaie sau o bere Guiness :) de care uitasem
:p |
draga mea
oricum, în seara asta m-am rerererereconvins că DE FAPT nimic nu s-a schimbat aci. :mad: păcat de risipa aia de declaraţii. |
Nu ştiu unde să scriu da' văd că fetele de pe forum încep să aibă dorinţe sinucigaşe.De ce?
|
nu, nu e evident deloc. si chiar daca ar fi evident, este normal sa iti sustii afirmatiile pt ca interlocutorul sa poata sa raspunda.
daca eu iti zic "Dragomara, tu esti vinovata" tu ai sa vrei sa stii intai de ce consider eu ca tu esti vinovata ca sa imi poti raspunde! logic, nu? iata cum m-ai pus tu sa explic niste chestii banale care se inteleg! de ce ai autosuficienta asta de te tot repeti ca totul este mai mult decat evident, si totul e clar si se subintelege! nu am nimic cu tine, dar pe bune, acuzi un om de ceva (si nu vbesc neaparat de stefan, pe el nici nu cred ca il intereseaza de ce anume il acuzi tu) dar nu ii spui de ce. |
scuze
dar acum chiar mă confunzi.
foarte pe scurt: prostia nu tb explicată, ea se impune de a sine. şi acum nu vb DOAR de a mea. oamenii inteligenţi înţeleg ceea ce este mai mult decât evident. nu am timp, chef, răbdare să explic de ce pe X sau Y nu-l duce capul, sau nu are caracter. dacă am fi în faţa instanţei poate că mi-aş face ceva timp. etc. etc. îmi este mult mai mult decât suficient că Ştefan ştie ce şi de ce spun. pa. m-am plictisit. |
Bannati şi până după Paşti şi pe sinucigaşa asta.Să fie linişte macar câteva zile.
|
sa stii ca ma bate gandul
da' poate chiar s-a plictisit si soarbe vinishor lansandu-ne in pace stim foarte bine cum sta dragomara cu promisiunile, din pacate ultima oara cat a durat, vreo 10 ore? |
Să te bată mai tare gându' ăla.Se poate relaxa şi ea până marţi,şi chiar dacă nu se relaxează,adună nervi şi Marţi când vine Pauline mai se pune de un show.
|
bun!
noapte buna daca toti suntem niste prosti distrusi si daca totul iti pute. nu ai decat sa-ti gasesti locul unde te simti bine, cine te tine aici legata? noi nu vrem sa-ti provocam suferinta dar nici sa ne futi tu la icre la fiecare post jignindu-ne nu ne arde. mai ia o pauza si reflecta: nu-ti place forumul asta then leave it! e usor sa stai sa critici pe altii de dimineata pana seara, ce te costa sa postezi niste fete din alea albastre plangacioase? sau sa te lamentezi devenind lamentabila toata ziua? |
All times are GMT +2. The time now is 21:04. |