![]() |
am vz si eu adineaori, cind am deskis laptopul :-O now THIS is really shocking!!
la farrah, saraca, toata lumea se astepta, dar moartea lui 'the king of pop' intra cu siguranta in categoria 'marilor morti socante' - vezi marilyn, elvis, lady di, james dean, jimmi hendrix, heath... l-am vz in primu concert de la buc, la-nceputu anilor 90. a fost truly awsome r.i.p. |
Dumnezeu sa-l ierte...:(
|
RIP :(
i-am ascultat si inca ii ascult muzica |
Acum am aflat, de la voi. Socant! Dumnezeu sa il odihneasca in pace! :(
|
Am aflat azi-noapte si imediat mi-au venit in minte cuvintele lui Michel Tournier:
" Celebritatea e o masca care iti devoreaza incet fata" RIP http://www.youtube.com/watch?v=1zpTQ...eature=related RIP si pt. Matei Calinescu |
Nu imi vine sa cred.
|
Nici nu m'am trezit bine ca am auzit stirea , am inceput bn ziua:(
R.I.P , he was a god for me |
well, chestia e că a murit biologic. pentru că de fapt MJ a "murit" de mult ...
|
Originally Posted by paul_aramis:
Fals. Starurile ca Michael nu mor niciodata. Mai stii ceva de membrii ABBA? cu toate acestea, ABBA n-a murit, asa cum n-au murit nici Beatles. |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
So true. |
Originally Posted by corinka:
care a fost ultimul cântec lansat de MJ? |
Nu stiu, nu sunt fan, dar el traieste prin Thriller, Black or White, Billy Jean, Who is it etc.
|
ok, uite care e punctul meu de vedere: ca om, poţi trăi la/din umbra fostei glorii.
ca artist însă, niciodată. da, MJ va rămâne în istoria muzicii (poate) pentru/prin multe din melodiile sale. artistul MJ a murit însă demult. e ca la filme. una e să te retragi atunci când simţi că ţi-ai atins potenţialul maxim şi ai dat tot ce se putea (vezi serialul ăla de-mi place mie) şi alta e să continui să faci partea a V-a, VI-a, a n-şpea trăgând de subiecte şi sperând că publicul va continua să vină la film în virtutea succesului avut cu prima parte (vezi la noi Supravieţuitorul) |
pai, dk se vor cinta in continuare piesele sale - & se vor vedea extraordinarele clipuri ale pieselor respective - va fi celebrat, implicit, artistul m.j.!
nu vad unde e problema... :-/ |
M. J., aceleasi initiale ... de aia :-S ?
:D |
![]() You're playin' with your life / This ain't no truth or dare / They'll kick you, then they beat you / Then they'll tell you it's fair / So, beat It! |
"Michael Jackson va fi plastifiat de «Dr Moarte»"
http://www.ziua.net/display.php?data...ichael+Jackson |
omg... the freak show must go on :-O
|
iote că murii (complet pe neaşteptate) Billy Mays. se duse omu' să se culce şi s-a trezitără ... mort.
cum, nu ştiţi cine a fost Billy Mays? :-/ OMG, cum se poate una ca asta? :-/ să nu îl ştii pe Billy Mays!?!#-o |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
Aia e o aberatie.Vor sa isi vanda ziarul cu stiri de genu` ala. |
All times are GMT +2. The time now is 04:54. |