![]() |
vreau cotonageala, da' cu cine? Mistah nu-i, Halebardul nu-i, Djindjis nu-i....Neupto, nu-i.....
:( haideti mai baieti, ce naiba..... |
Originally Posted by illotempore2002:
|
@corinka
da, am dat navala. :) dar tu de ce urmaresti acest topic? :D |
Sa se mire prostii care-ntreaba:D :-q ;;)
Dispari,nu-mi trezesti interes nici cat un sughitz. |
Originally Posted by illotempore2002:
Am dat clic pe New posts si a aparut. |
pai si daca a aparut, era obligatoriu sa si intri?
stii bine care e nivelul acestui topic, ai liber arbitru.... |
illotemp...filosoafa lu' peste.N-ai nici macar sani.:-&
|
Pauline, te rog, inceteaza!
|
Mah,dar tu ce te bagi intre fete?:P
E o panarama ,nah. |
Ba nu e deloc! E o fata superba si serios ma deranjeaza ca-i zici asa. Ce-aveti de impartit? Potoliti-va!
|
E o fata superba pt tine,e ok.Pt mine e o handicapata care jigneste pe toata lumea ,o tarfulitza isterica si fara multa scoala ,umbra lui marx,etc.Sunt on topic sau nu?:D
...fatzaul ei,pardon son visage, provoaca repulsie,ca si pitbull,o repulsie care vine din interiorul ei. |
Mie nu-mi provoaca repulsie, mi se pare minunata!
Iar discutia asta nu mai are nici o noima. |
Tu ai venit sa intrebi de ea.Stii,pe cine nu suport de pe forum il injur de-l ia mama naibii:D
|
Pitbul nu vine e plecat la timisoara.
fixistule :)) |
fufuruza martzafoaica ,tarfa perversa cu cinci fete proasta ca noaptea si inculta,sugi p. la toti marcshii amarati.fire-ai a dreaq de zdreanta pitzi.
* se recunoaste singura in descriere. |
chizdbul a scris:
Quote:
")! Cele mai cumplite orori precum nazismul.Stiu pe cineva care crede cu naivitate ca nazismul era un fel de euthanasiere de catzei comunitari. Hai sa nu bulibashim subiectele din crampeie de cultura generala mai mult sau mai putin vasta
Quote:
auzi-l Doamne si pe acest pimp batran si rascakt in izmene: FILO-NAZIST DECLARAT!!!!huuuoooo.l cacanar cu o cacanareasa.nu v-ar mai tine lumea si pamantul.
Originally Posted by Pauline Kael:
Bun,cand ma uit in oglinda,ma simt asa de bine si de frumusica si inteligenta fata de astia doi...e o placere sa arunc cu rosii moi in ei.>:) |
Nu stiu, dar numarati-l mai des pe Pitbull, sa nu-i sune ceasu intre timp.:!!
|
Originally Posted by Neuptolem:
Originally Posted by Pitbull:
Doar nu credeati ca lucrurile s-au terminat.:) Specificare: va fi ultimul meu razboi pe CineMagia. O sa vedeti si de ce. :| Eu zic sa nu-l ratati si sa va luati bilete inca de pe-acum.;) ---- I'll be back!!!! |
Da-i ma omule un telefon!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pe mine ma respinge, pe tine cred ca te-ar accepta. Shit happens.
|
Neuptolem,
ce ai draga de gand? o sa postezi si tu mesajele private, sau ce? e o moda lately, hai, intra si tu in rand, nu fi fraier.... Cu alte cuvinte, esti fixist si nu stii sa gestionezi un conflict minor, ii dai proportiile unei calamitati. nu ai decat sa faci ce te taie mintea, daca iti scapa insignifiantul detaliu ca nu sunt enemy-ul tau. p.s. orice ai face, o sa ma lase rece. De la unul ca tine ma astept la atat de multe incat nimic nu m-ar mira si lua prin surprindere. Hai, mult succes! |
All times are GMT +2. The time now is 17:05. |