![]() |
ce faci ma pitbulle?...conspirezi cu zi enamy?
|
Te referei cumva la mascota... joffra... savarina noasträ?
La dulceata asta micä, distribuitä deja în "Casa Creatorilor"? Ascult-o vorbä de la mine: cine n-are imemeu, sä-si cumpere! |
si daca isi cumpara, sa fie pregatit pt urmari....
|
Numai sä nu-si cumpere la negru. Altfel, imemeurile din comertul autorizat se vând cu prospect si instructiuni de folosire - "Wannabe An Actress", Copyright @ CineMagia 2005, print version.
|
.proasta zice lucruri traznite. :oops: all cummbest.
"The days flow ever on The weeks pass by in vain Time never will return Nor our loves burn again Below the Pont Mirabeau Slow flows the Seine" |
asta e citatul cui?...
|
.dintr-un cantec frumos.
"Must I recall again Joy would always follow After pain" |
May irene dar esti ..varza mama . La inceput , ...nu am crezut asta ...k nu ai zis nimic altceva decat k vrei sa devii actrita . Ok mi se pare misto si mult noroc ..dar sa vii in fiecare zi aici si sa povestesti ce ai facut tu de dimineata pana seara ...sry esti penala . ....Si..mai bine nu apareai in ziarul ala ....pt ca nu esti deloc asa de frumoasa precum pretinzi ...iar comportamentul te face si mai urata decat esti ....Fuck termina-te :sick:
|
Originally Posted by crisstina:
...si desigur citatul Viseaza la ceea ce vrei sa visezi , fii ceea ce vrei sa fii din profilul tau e un act de ipocrizie... |
Originally Posted by Cinemania:
Nu, ipocrizie e sa acuzi pe cineva de prostie atunci cand posezi scriitura domnisoarei cristina. |
Originally Posted by Essor Nougier:
|
de ce crezi k este un act de ipocrizie ?
|
Fatä, ia aminte bine:
Dacä dai în cea Marlyne, Va sä zicä: dai în mine! Dai în mine - dai în tine, Dai în fabrici si uzine! :x |
a.ha
|
v.ezi c.ä s.tii? ;)
|
esti ..." foarte sociabil "
|
De fapt, chiar SUNT. Nu te repezi, uitä-te si tu-n general prin forum... Integreazä-te binisor... si-ti promit c-o sä fie bine.
Un prim sfat: pentru început, nu ataca pe nimeni - nici chiar pe cine pare s-o caute cu lumânarea, ca Irene. Bufnitele nu sunt ceea ce par a fi! ;) |
Originally Posted by Pitbull:
|
Ok Pitbull cred k ai dreptate , nu ar fi trebuit k primul meu comentariu sa fie asa "dragastos " , insa m-a enervat Irene prea mult . Eu apreciez k are un vis pe care vrea sa si-l implineasca dar ....totusi cred k a cam intrecut masura . Asa mi se pare mie , dak te supara parerea mea imi pare sincer rau
|
Originally Posted by herbert:
Lume, luati aminte bine: Dacä dati în cea Marlyne, Va sä zicä: dati în noi! Dati în noi - dati si în voi, Dati în tubä si oboi! :x Deci fiti marfä, nu fiti boi! 8) @Crissssstina: Toti am trecut prin asta. Care cum o vede prima oarä pe I.M.M., simte asa, o nevoie, sä-i tragä un sut... douä... trei... A luat fata asta la bobârnace si scatoalce pe-aici, de ziceai cä vrea ea sä le ia pe toate! Altfel, cum ar fi ajuns eroina, Maica Precistä, mascota, pet-ul forumului, si ce alte înalte ordine si distinctii i s-au mai acordat în cele pagini cât are topicul ästa? |
All times are GMT +2. The time now is 20:42. |