![]() |
Ce sa alegi dintre doi urati? Pe cel care macar e actor (a dovedit-o in multe filme, mie mi-a placut in The Fisher King). Sa fie Robin Williams.
|
4-3 meci echilibrat... :roll: Mie imi place Robin mult, mult de tot! As vrea sa am toate filmele sale pentru colectie (chiar daca nu toate sunt nemaipomenite). Asa ca plus un vot, Robin conduce cu 5 la 3.
Silverster, in schimb este un tip bine :wink: |
Vot
Votez cu Stallone, desi il urasc, dar iar ati alcatuit un meci cu "castigator anuntat". Chiar va e atat de teama ca nu vom vota preferatii vostri intr-un meci echilibrat ? :oops:
|
Cum adica cistigator anuntat? scorul e 5-4 cred eu destul de echilibrat...
Singurul criteriu de alcatuire a meciurilor a fost sa fie comparabili ca virsta... si sa fie amindoi aratosi si actori recunoscuti. |
Ipocrizie
De ce esti ipocrita ? Stii bine ca am dreptate si exemple stau meciurile de pana acum ! :evil:
|
Williams
|
Definatelly Robin Williams...Stallone sucks lilla dudette! Sucks big time!
|
In fine ultimul meci: William Hurt vs. Harrison Ford (catelul nu intra la vot :D)
In urmatoarea runda va fi aceeasi modalitate de grupare a cistigatorilor dupa virsta ( dar de data aceasta si dupa box office - cei mai bine cotati se vor "bate" intre ei ca sa nu mai fie discutii ca sunt meciuri inegale) :) |
Harrison Ford
|
Harrison Ford
|
hurt me with yr best william anytime! :wink:
|
Harrison Ford pentru "Bladerunner" si "Apocalypse now"
|
Pentru Harrison Ford - excelent in unele roluri. Harrison e bun prieten shi cu Nadia Comaneci. Asta nu conteaza, doar asha, pentru a va informa pe cei curioshi.
|
William Hurt, pentru Smoke....
|
William ca pe Ford nu prea il suport... A am uitat de star wars... da tot nu il suport! :P
|
william hurt...
|
William Hurt, pentru Loved si Dark City
|
5-4 pentru William Hurt strins meci...
|
William Hurt, in primul rand pentru ca este actorul meu preferat, in al doilea pentru ca este un actor talentat, in al treilea ca arata mult mai bine decat Harrison Ford si in ultimul pentru ca oricum pe Ford nu-l puteam suferi. Norocul meu ca nu eu am organizat meciurile, ca as fi fost acuzata ca special i-am grupat asa, ca sa nu am mustrari de constiinta :)
Sa spun si pentru ce filme? Body Heat, Gorki Park, Broadcast News, The Accidental Tourist, Smoke, Jane Eyre, Dark City... |
Vot
Hurt, ca sa nu mai fie atat de echilibrat.
|
All times are GMT +2. The time now is 05:23. |