![]() |
Franka Potente
|
Alerg si eu cu Franka Potente... :)
|
Vot
Nici nu stiti ce surpriza placuta mi-ati facut votand alaturi de mine contra lui NK. Acum votez cu Franka, desigur.
|
Kristin
|
Franka Potenta :)
|
5-1 pt imPOTENTE! :lol:
|
kristin nu-shtiu-cum.
------------------------ Viitorul suna ocupat. |
Franka Potente
|
Franka! mi-a placut in Lola Rennt dar si in recentul film romantic Try Seventeen.
|
7-2 si inca vreo 2 voate :roll:
|
Franka.
|
Am deosebita placere sa va anuntz ca eu, tot eu, mereu eu, acelasi eu, termin si acest meci. Asta ca sa arat "potential" TLd-ului care m-a rugat sa fiu eu, acelasi eu, mereu eu, cel care voteza decisiv. Asadar Franka!
|
P.S. la meciul trecut.
Uite cum fetele primesc inca o confirmare a faptului ca noi barbatii ne incalzim functie de partea pe care flurura. Azi intr-una, maine-n alta…… Dan Gerose la inceputul topicului a dat rezultatele lui, iar la acest meci era trecuta NK. La vot insa a dat CR. Poate peste o saptamana ar vota din nou NK….. S-a spus despre CR : - este fresh. Gaina batrana face ciorba buna - este deranjata. Daca asta ajuta la pat rog confirmati, imi pierd timpul cu normale. - seamana cu cineva cunoscut. De obicei fanteziile sunt invers, o vrei pe aia care seamana cu CR, NK,LT,etc - este adevarata. Yes, that’s it. Are o frumusete comuna nu una iesita din comuna ca NK Dar in definitiv nu trebuie sa alegi pentru restul vietii, e doar one cold night stand. In care vorbele nu au rost. |
Originally Posted by votu_decisiv:
|
Originally Posted by Ping:
NK nu e ieshita din comun, e falsa! E ca o Barbie doll iar Barbie dolls sunt "usual", le gaseshti peste tot. CR este unsuaul! De aceea a cashtigat! |
Vanessa Carlton vs Alicia Witt
Vanessa pe imdb.com Alicia Witt pe imdb.com Acum votati!... E al 3-lea meci pe ziua de azi... Un record absolut! :roll: |
Kristin pentru ultima "batalie" shi Alicia pentru batalia actuala! :)
|
Bai TLD,ma enervezi!!! Ce ti-am zis eu sa faci acu' vo 3 paghini.ma faci sa ma intorc:
Alicia Witt!!!!!!!!!!!!!Si uite un plus de motiv k sa votati roscata. http://www.aclasscelebs.com/aliciaw/gallery1.htm |
Mda...witt si eu.
|
Originally Posted by raptor:
|
All times are GMT +2. The time now is 18:32. |