![]() |
apă bag și eu cartoafe. lucrez cu nesimțiți zi de zi, cu tot felul de ”jmecheri” înțepeniți mai mult în prostie decât în rele. prefer ca atunci când vin acasă să nu-i mai văd și pe ecran. și așa majoritatea cu care lucrez, la fiecare majorare cu 10 lei a salarului se întreabă cu care dintre personajele văzute la mall ar putea să se identifice.:-&
și nu-s ciudățenii, e film mai mult european, de prin vecini, unde iarba nu e neapărat mai verde, poate doar mai tare. |
1. the shawshank redemtion
2. titanic 3. lord of the rings 4. pearl harbor 5. forrest gump 6. saving private ryan 7. serendipity 8. the pianist 9. unforgiven 10. the patriot .... si nu numai ... mai sunt de spus multe !!! |
1.Citizen Kane
2.Metropolis 3.The Conversation 4.La Dolce Vita 5.Drive |
poc
|
ăsta e nume de cod pentru probă de microfon, de mircea daneliuc? :))
pic |
Originally Posted by Malombra:
L-am vazut si eu cu citeva luni in urma . Misto bataia pe peste . |
Rafinamente cinefile din partea ultimei intelectuale care mai lumineaza stupida lume hollywoodiana :
http://www.rottentomatoes.com/m/frie...ith_megan_fox/ |
pooooooooooooc :))
|
...
|
The Lord of the Rings
Inception The Dark Knight Donnie Darko Mullholand Drive The Shining The Da Vinci Code Apollo 13 The Skeleton Key |
The Gladiator
Saw The Notebook The Illusiont K-Pax Mulholland Drive Memento The Usuall Suspect The Lost Highway iar locul 10 nu-l pot determina deoarece sunt cateva filme dintre care nu pot alege... |
Idi i Smotri (Elem Klimov)
Stalker (Andrey Tarkovskiy) Diabel (Andrzej Zulawski) Viridiana (Luis Buñuel) Ugetsu Monogatari (Kenji Mizoguchi) Werckmeister harmonies (Béla Tarr) Dom za vesanje (Emir Kusturica) Aguirre, der Zorn Gottes (Werner Herzog) Cries and Whispers (Ingmar Bergman) Wild Strawberries (Ingmar Bergman) Eyes Wide Shut (Stanley Kubrick) Izo (Takashi Miike) A Torinói ló (Béla Tarr) Le Trou (Jacques Becker) Harakiri (Masaki Kobayashi) Onibaba (Kaneto Shindô) |
All times are GMT +2. The time now is 21:28. |