![]() |
Mi s-a măăărit.<:-P
Cu două puncte, ce-i drept, dar sunt bune şi alea. <:-P |
pentru ca am reusit sa fac ce mi-m propus
|
E soare, frumos si cald afara. Primavaratic.
|
Pentru ca aseara am facut shopping si mai fac si diseara. Pt ca merg la 3 conferinte de terapie cu cei mai tari terapeuti din state si din europa. si pt ca merg la cate un party in fiecare seara weekendul asta, si vineri, si sambata si duminica.
|
Ma duc la teatruuuuuuuuu :D
|
it's friday :x
|
Era o melodie..Friday I m in loved..
|
Azi am fost o paranoica. De obicei cand merg in legea mea, vizitand tot felu' de galerii, sunt o paranoica :">. Cu pasi mari si repezi, plimbandu-ma aproape 3 ore, chiulind de la ore; chiar am avut nevoie de o pauza, toata presiunea asta ma omoara . Unde vroiam sa ajung cu asta? aaa, da, Dumnezeu ma iubeste :">; in drumul spre statie, N., I. si A. fugeau si tipau ca disperatii: "Andreea, Andreea! Sa nu te duci la scoala! Am chiulit in masa. Nu te intoarce la scoala, nici macar nu ti-a pus absente."
|
Yupy... my* Simon is back! :-*
____________ * aş vreau eu! :"> |
Nu credeam ca voi apuca ziua asta. Dupa concert voi putea muri linistit. :)
http://www.evz.ro/articole/detalii-a...ta-in-Romania/ |
E luni; zilele de luni sunt pline de extaz..:">
|
pentru ca mi-am luat o carte frumoasa
|
Am trecut printr-o probă de foc cu bine: le-am făcut bunicilor pizza. Bunica nu a fost foarte impresionată pe motiv că oricum nu îi place genul ăsta de mâncare, dar bunicu* mi-a dat nota zece. :D
Urmează să îi impresionez cu prăjitura mea de mere. :)) _____________ * cel mai mofturos om pe care l-am cunoscut vreodată, care de când îl ştiu eu, mereu găseşte ceva ce nu îi convine când vine vorba de mâncare |
(Nu stiu daca am tratat vreodata serios topicul asta, pur si simplu nu i-am vazut rostul pe site. Asta nu inseamna ca acum il vad.)
Sunt fericit pentru ca am descoperit masina timpului, cumva, ma pot intoarce inapoi in 2004 cand lucrurile mergeau struna la mine. Adica sa am iar atitudinea de atunci. Atitudinea e tot ce conteaza: asa poti fi fericit sau nu, asa poti atinge succesul sau nu; cu atitudinea potrivita poti invinge si reusi. |
Originally Posted by Dragomara:
Originally Posted by Dragomara:
Nu atitudinea e problema, mentinerea ei e cam dificila. |
busuiocul
|
nu, sunt f. multumit de pastele mele in sos de roşii, jumătăţi de roşii cherry, parmezan, mozzarella, mult busuioc proaspăt şi un "pinch" de oregano, cimbru şi rozmarin ;)
|
pentru ca mi-au sosit Testamentul de ciocolata si Parfumul:x
|
Originally Posted by StefanDo:
|
nimeni nu-i rezistă, toată lumea mai cere o porţie :P
|
Atunci am sa scriu reteta pe spatele cartii mele de vizita. ;)
|
dacă scenariul ăla la terminator 16 nu mai impresionează pe nimeni...
acum on-topic |
Originally Posted by StefanDo:
|
Dudes, the butter really works miracles ! Teoretic am aflat-o cand a trebuit sa ma uit cu nevasta la "Julie & Julia" :D Practic, din viteza cu care musafirii devorau clatitele cu branza tavalite in unt (la cuptor) :P
|
Sunt fericit ca tocmai i-am dat uneia Ignore pe mess ca nu a vrut sa se vada cu mine. :)
|
Sunt fericita ca maine ies la Karaoke cu gagicile de 8 Martie!:)
|
sunt fericita pentru ca in curand imi voi schimba nuanta parului:)
|
Sunt fericita ca am avut toate nuantele si marimile de par atunci cand trebuia (desi nu sunt fericita ca acum incep sa am fara sa vreau alta nuanta)
Sunt fericita ca nu am fost singura care am salivat la Julie & Julia |
Sunt fericit pentru ca tocmai ce mi-am cumparat Danone mare de caise. :)
|
Sunt fericit pentru ca...
...nu mai sunt dependent de forum.:) |
Sunt fericita ca am cantat la Karaoke Sinatra si am fost aplaudata!:">
|
Pentru ca am devenit Veteran :P Cat mai e pana la Guru?:)
|
pentru ca mi-a sosit coletul:)
|
Am avut prima lectie de condus cu un instructor... Am rulat strazile...
|
Sunt fericita ca tocmai mi-am facut cazierul si pe 1 aprilie incep scoala de soferi:X
|
dragi viitori soferi:
asta http://pantacruel.blogspot.com/2009/...ost-scris.html e o lectura obligatorie pentru voi :)) |
Originally Posted by EgOisM:
|
Originally Posted by Judex:
Pun pariu ca o sa fiu mai responsabila in trafic ca dvs,dle Judex! |
Nu la responsabilitate ma refeream, ci la inca un sofer si-o masina in plus in Bucuresti. ;)
VERDE PENTRU BICICLETE!!! http://www.pedaleaza.ro/ |
Originally Posted by Judex:
Daca pedalezi tu ,pedalez si eu! |
Printr-un singur drum la Cluj am rezolvat plăţile, actele şi alte şele.
P.S. Hai cu on-topicul! :D |
Originally Posted by EgOisM:
|
Insist: on-topiculeţ. :D
|
pentru ca mi-a trecut durerea de cap
|
pentru ca am reusit si eu, intr-un final fericit, sa imi pun semnatura. :))
si pentru ca nu mai avem teste maine. |
pentru ca in curand voi pleca din tara:)
|
Originally Posted by movie4:
unde ? |
Mi-am primit CD-ul din Elveţia! Pot să îmi ascult piesa încontinuu... yupy!!! <:-P
Mi s-a confirmat astfel că myspace-ul are un rost. :D |
pai poate dai un link :D
|
La ce?
|
All times are GMT +2. The time now is 00:09. |