![]() |
Elina Lowensohn!
Poza se vedea... lapsusul insa... Danke! |
![]() simplu de tot... zic |
Originally Posted by Im.Kino:
ha, imi recunosc motanul!:-O |
Si unchiul nouvelle vague-ului, desigur!
|
Ce bine seamana cu Emeric Imre! Sau, ma rog, seamana Imi cu el. Da' seamana bine de tot! :-O |
Celine
Cedez... |
ia si pune o poza, nu te mai alinta atat. |
Daca ma rogi atat de frumos :"> ...
![]() |
Ed Begley?
|
Nu... Dar poza in sine e un indiciu si ca epoca esti pe aproape... Doar ca e britanic.
|
Indiciu 2 (ca are dreptate RR, trebuie marit stroke-ul la postari) - faimos worldwide pentru un film din 77 (Jesus, cat l-a amarat rolul si celebritatea ce i-a adus), omul nostru a inceput sa joace prin anii 40...
|
Si indiciul 3 (gata, vreau nume!) - in istoria cinema-ului, dintr-un anumit punct de vedere, ocupa un loc de frunte intre Lon Chaney si Peter Sellers
|
Filmul din '77 de care ai amintit sa fie Jesus of Nazareth? Cyril Cusack?:-?
|
Ei bine nu! (Desi unii ar zice ca intre JN si referinta data de mine exista legaturi stranse, jeez!)
E bigger than Jesus of Nazareth! The biggest of the year, actually. Zau, vreau nume d-acum, ca e tot ce n-am zis! |
Only THE FORCE is bigger than JESUS soooooooo....Peter Cushing?
|
The Force be with you... Dar nu-i Cushing. Chaney and Sellers man, Chaney and Sellers!
|
Alec Fucking Guinness as Fagin<:-P
|
Aleluia!
|
1 Attachment(s)
|
Wajda!
Da' cedez randul, ca plec vreo doua zile... |
|
Un indiciu?
|
hint 1: actrita de origine franceza
hint 2: a jucat cu Mélanie Laurent aka Shosanna Dreyfus in Inglourious Basterds :) acum e simplu... |
Julie Dreyfus?
|
Shit, no! Daca asta-i Julie Dreyfus, mananc ceasca din care beau cafeaua!
|
Doamna din imagine e Valerie Benguigui, o ilustra necunoscuta in economia cinema-ului mondial.
Si nu, n-a jucat in Inglourious Basterds, asa cum lasa sa se inteleaga indiciul incorect formulat - corect e DIN IB, nu IN IB sau, daca preferi, merge si o virgula dupa Melanie Laurent, ca sa marchezi apozitia. Fiind vorba de o ghicire pe dibuite, cedez locul. |
![]() |
Minka Kelly (doar ce-am vazut filmul).
![]() Out of character(s)... |
Am facut precizarea ca ma enervezi ? :P |
Da... Dar nu e cu intentie...
Indiciu - Britanic get-beget, era primul creditat in inimitabilul anturaj din care facea parte. He'll be forever missed. PS - Indiciul e mai putin abscons decat pare la prima vedre. |
Graham Chapman
Sa puna altcineva please... |
Imi pare rau pentru greseala facuta... Asa se intampla cand faci lucrurile pe fuga ! :) |
Atunci nu te mai grabi :) Doar nu suntem in gara, nu? ;)
|
Intr-un fel sunt... in special cand scriu de la munca :)) |
|
Deneuve?:-?
|
Nu, draga! Anne Bancroft!!!
Dar nu am timp de poza, asa ca cedez |
|
Pare a fi Emile Hirsch...
|
Chiar el e :) ...
Next please ! |
Altcineva ca eu mi's in pana de idei.
|
Cine-o fi?
![]() |
Eric Idle
|
1 Attachment(s)
|
Corect, dar eu nu pot vizualiza imagina postata de tine. :(
|
Se vede daca salvezi imaginea in computer. Scotem palaria (pe care n-o avem) in fata unui very young Christopher Lee...
imediat poza |
![]() Cum Sir Christopher mi-a dat elan (l-am ghicit intr-o secunda, that's a first) ziceam sa pun ceva mai greu (discutabil, evident). Nu ma refer nici la cutu nici la bizon! |
@Im.Kino
Nu pot nici sa o salvez. |
Cu click dreapta, imi da optiunea "save target as" - in calculator se duce cum trebuie
|
Gerry Black?
|
All times are GMT +2. The time now is 17:34. |