![]() |
Originally Posted by Memeito:
:-? Tu de fapt vrei sa ne spui ca ai vazut Idiocracy si ti-a placut asa de mult ca vrei sa-ti faci si tu unul. |
Un negru la Casa Alba + Idiocracy
|
"Printre altele legalizeaza si iarba iar majoritatea productiei agricole romanesti ajunge sa fie axata pe cannabis." - Sunt curios daca acest lucru ar ajuta Romania sau ar distruge-o. Partea buna ar fi ca se dezvolta agricultura. Partea rea ar fi ca la chefurile tinerilor pe langa bauturile alcoolice ar aparea si droguri, care creaza dependenta mult mai repede decat alcoolul. Acesti tineri vor ajunge sa se drogheze toata ziua, s-ar lasa de scoala, nu ar mai putea sa-si gaseasca un servici si ar ajunge sa-si dea-n cap pentru bani de droguri. Iar in cazul in care Romania ar exporta drogurile s-ar putea trezi cu trupele americane pe cap, la fel ca si tarile din America de sud. :)
|
Originally Posted by AndreiPopescu87AB:
E doar o comedie...Nu stiu ce s-ar intampla in viata reala, dar in film numai prin chestia asta Romania prospera si ajunge pe culmi nebanuite...Toata lumea e uimita cum un tigan in cativa ani reuseste sa faca mai mult decat a facut restul clasei politice in 20 de ani. |
Ce ai scris pana acum e doar o idee. Scrie scenariul si publica-l sa vedem ce iese, poate cine stie, se face un film dupa el. :)
|
Originally Posted by buticut:
Nu are cum eu l-am scris in 2009 iar "The Wolf-man" a aparut abia in 2010. Poti verifica daca nu crezi. :) |
Ti`au furat ideea din calculator.Nu ai anti-virus si firewall pe el?
|
Originally Posted by redmen:
La cati oameni sunt pe planeta asta, se poate intampla sa aiba doi aceeasi idee. Oricum din cate stiu "The Wolfman" este despre un varcolac adevarat, nu despre niste tarani de la munte care sunt atacati de un salbatic, imbracat in blana de lup, despre care cred ca este defapt o creatura cu puteri supranaturale. |
Originally Posted by dragonfly_drk:
Eu sunt curiosw cum arata oligofrenul. Muiemito, pune si tu o poza la Cafenea / Cum aratam noi, userii cinemagia. |
Originally Posted by Pitbull:
|
Hmm ce ciudat...pe carcasa DVD-ului meu scrie 1941 :D
Quote:
Vezi ca am zis si de The Village ;) |
[quote=buticut][quote=buticut]
Hmm ce ciudat...pe carcasa DVD-ului meu scrie 1941 :D
Quote:
De ala din 1941 nu stiam :). Si cu "The Village" nu mi se pare ca seamana. Unde apar in "Omul lup" "cei despre care nu vorbim" si unde am zis ca satenii nu au voie sa paraseasca satul sau ca "omul lup" ar fi cineva din sat? Ce asemanare vezi intre intre scenariul meu si "The Village"? |
..
Quote:
|
Originally Posted by buticut:
In "The Village" nu erau salbatici in padure. Batranii din sat se imbracau in monstrii, ca sa le fie frica tinerilor sa paraseasca satul. Eu asa tin minte. |
Ioi, ideea e ca un tanar se deghizeaza intr-un monstru ca sa o sperie pe fata.
|
Ahhh, the laughter!
http://www.imdb.com/title/tt0489235/ |
Galileo Galilei
![]() Isaac Newton ![]() Albert Einstein ![]() Memeito ![]() Care este legatura dintre oamenii de mai sus si mine??? Ei bine si ei la timpul lor au intampinat opozitie furioasa din partea celorlalti oameni si a mintilor mediocre.Ideile lor depaseau cu mult ceea ce majoritatea oamenilor pot intelege. Au fost ridiculizati, au fost persecutati, scrierile lor au fost arse... Timpul insa a aratat adevarata lor valoare... |
Cannot help myself:
=))=))=))=))=))=))=)) |
Asta-i un joc de tipul ''Ghiceste intrusul''?
Pfff...:-? |
Originally Posted by omudindulap:
eu sunt convins ca memeito e un client vechi al forumului, doar ca se plictiseste si joaca si el un rol, pentru divertismentul nostru. |
All times are GMT +2. The time now is 09:52. |