![]() |
Yes man - Danny Wallace o carte care te va bine dispune si va reusi sa te surprinda. Mult mai buna decat filmul cu Jim Carrey in rolul principal.
|
In ultima vreme o ard foarte tare cu carti in format audio.Adorm mai usor bagat sub paturica atunci cind mi se citesc diverse carti : P.K.Dica ,Herodot ,Platon ,Cormac McCarthy,Eliade,tot felul de istorii .
|
oo da. Acum citesc romanele cu James Bond, scrise de Ian Fleming. B-)
Ultima a fost Din Rusia cu dragoste. Mi-a placut. Fleming are un stil "rece" de a descrie anumiti oameni sau anumite evenimente, e cinic si distant. Filmele sunt foarte diferite de carti, in afara de numele personajelor, alta legatura nu prea e. |
Dean R. Koontz - Masca , un thriller destul de decent.
|
Originally Posted by danonino:
|
Scott Frost -Twin Peaks 2 ,Dale Cooper : Viata mea , benzile mele
|
Originally Posted by miercuri:
Contractul implica vreo legatura cu numarul de exemplare vandute? In fine, am terminat volumul de povestiri, primul scos pe tarabe. Misto. |
Originally Posted by danonino:
|
jegosii...
|
Fantomele lui Goya de Jean-Claude Carriere si Milos Forman - o carte foarte buna. Am citit-o in vreo 4 ore. Abia astept sa vad si filmul!
|
Cine a scris "Pretul succesului"?
|
pe cine o avea Carmen Şerban textier (cred că pe ea însăşi)
just kidding: Barbara Taylor Bradford dar nu e doar o carte, ci o serie de 7. |
Originally Posted by shadowofnight:
|
Originally Posted by Pitbull:
|
Anotimpuri diferite - Stephen King
contine: Închisoarea îngerilor - filmul este mai bun Cadavrul Un elev capabil Metoda respiratiei - mi-a placut cel mai mult |
Dr. Eliyahu M. Goldratt - The Goal
|
P.K.Dick ''Valis''- audiobook -tipul o luase clar la vale.Amesteca la greu teme filozofice si religioase cu drogurile ,politica ,stiinta .Rezultatul e o ciorba cu pretentii metafizice.Cam ce este la OTV dupa 10 seara.
|
Woody Allen - Complete Proze
Surprinzator stilul si pe alocuri povestirile sunt extrem de amuzante. O lectura extrem de placuta. |
Winnetou de Karl May in germana. Ce e surprinzator e ca o inteleg! :D
|
muult mai surprinzator ar fi sa o inteleg eu :))
|
All times are GMT +2. The time now is 07:29. |