![]() |
Stai . Ce srie pe CD? PIXMA MP210 series - setup . Mai jos scrie Driver. Minunat. Faza e ca pana acum mi-aparea o fereastra cu canon ori de cate ori bagam cd-ul. Acum nu.
Multumesc oricum :) . |
|
Originally Posted by Rapture:
Probabil nu iti mai functioneaza Autorun-ul. Incearca sa instalezi cu explorer.:) |
Vai, dar va multumesc. :)
|
Ca azi am teza la engleza. Dupa ce a tipat la noi un semestru intreg ca "nu dati teza la engleza !! ati innebunit?" vine vineri si ne spune "ba dati teza la engleza, sunteti mai speciali" . Asta e!
|
teza 8->
|
rapture, sa speram ca dupa ce primesti nota postezi ceva la "sunt fericita"... ;)
|
chiar ca teza 8->
|
Ora opt a sosit, :|
Rapturetta n-a venit... :( Ce subiect o fi primit? :-O Oare-a supravietuit? :-? |
@ Stefan : si eu sper :)
@ Pitbull : :)) am supravietuit . Teza a fost relativ grea dar am pretentii de la o nota mare :D. |
Pentru ca toata munca mea depusa in 2 ani cu creionu' a fost data uitarii din moment ce colega mea draga le-a pus in locul in care ochii mei nu le zareau. Au ramas la scoala. Acum sper, din toata inima, ca maine dimineata sa fie tot la scoala. Va trebui sa merg in tura de dimineata pentru a ajunge inaintea retardatilor de clasa a 8-a ca cine stie, ma trezesc cu...scuze, fara ea. Ma pot astepta de la orice de la niste copii care lasa propria lor clasa ca o cocina, care se alearga pe holu' scolii, care trantesc usile si geamurile, care mazgalesc peretii interiori ai scolii . CAH!
|
Le-ai mai gasit? :D
|
A-nceput sa mi se rareasca parul sesizabil. :(
Cati ani avea Bruce Willis cand s-a facut skinhead? |
habar nu am =))
judexu' tu vorbesti serios? |
Cam da.:-?
|
Nasol atunci, si eu am parul destul de rar, nu vreau sa ma vad pe la vreo 30-40 de ani :-SS
|
Lasa ma Judex, pe tine o sa te placa fetele oricum ;).
|
@Gospin
Eeeee, pana pe la vreo 40-45 merge sa-l las, d-aia intrebam de Bruce. @Rapture Nu-mi fac griji, iubita mea are un sot chelios total. :D Nota: am editat mesajul initial dupa ce am realizat ca discut cu underaged. Sorry. |
@ Judex: Too late :P.
|
sunt nefericit ca rapture este ori fericita, ori nefericita... :)
|
All times are GMT +2. The time now is 19:13. |