Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Sunt fericit/a pentru ca... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95657)

illotempore2002 28 Jun 2009 13:21

Ananas dietetic!

Klein, de cate ori sa iti mai spun? :P

klein 28 Jun 2009 13:31

ananasul e oricum dietetic. deci ananas dietetic e pleonasm.
dar, te rog sa imi repeti fraza. nu am inteles din prima. @-)

illotempore2002 28 Jun 2009 13:33

glumeam, dar mai bine ma las de glume ca vad ca nu au efect :))

ananas dietetic la conserva mi-am luat pt ca ananasul natural e mult prea dulce (pt mine, care detest zaharul)

Alex Leo Serban 28 Jun 2009 13:39

Originally Posted by illotempore2002:

detest zaharul)

ne-am dat seama cu totii :))

klein 28 Jun 2009 13:41

ananas dietetic la conserva mi-am luat pt ca ananasul natural e mult prea dulce (pt mine, care detest zaharul)

si eu glumeam. in stilul tau :P
ala la conserva e groaznic de dulce

illotempore2002 28 Jun 2009 13:41

@als

ha!

B-)

illotempore2002 28 Jun 2009 13:42

Originally Posted by klein:

si eu glumeam. in stilul tau :P
ala la conserva e groaznic de dulce

pai nu conserva normala, ci DI E TE TI CA

hai dracu sa facem un topic separat despre ananasi :))

Pitbull 28 Jun 2009 15:42

ca am gasit ananas dieteticsi silueta mea va ramane in continuare filiforma (sau cuneiforma) :P

Zi-i giraformä (sau giräfelimorficä) >:) si pace!

Sunt fericit cä în sfârsit m-am prins cum sä iau screencaps!

paul_aramis 28 Jun 2009 16:38

Originally Posted by Pitbull:

...Sunt fericit cä în sfârsit m-am prins cum sä iau screencaps!

pit, alea sunt snap-shot. că screen-shot/caps ştiai să faci ...

Pitbull 28 Jun 2009 17:03

Snapshots sä fie. Bune si-astea! :)

stefan_c 29 Jun 2009 18:59

Sunt fericit ca am castigat la Click Mania o frumoasa suma :x

Pauline Kael 29 Jun 2009 19:13

Originally Posted by stefan_c:

Nu esti fericit ca l-ati terminat pe Judex cu pemeurile lui?ca mi-ai trimis pemeuri(cu complimente),ilot stie,sau le-a scris ea? eu de asta sunt fericita,foarte.On topic adica.

stefan_c 29 Jun 2009 19:33

Originally Posted by Pauline Kael:

Nu esti fericit ca l-ati terminat pe Judex cu pemeurile lui?ca mi-ai trimis pemeuri(cu complimente),ilot stie,sau le-a scris ea? eu de asta sunt fericita,foarte.On topic adica.

pauline..ma amuzi... nu eu l-am terminat pe judex..s-a terminat singur in momentul in care m-a injurat..m-a amenintat ca-mi rupe picioarele...ca imi violeaza prietena si asa mai departe...si toate astea s-au intamplat in cadrul cinemagia,din postura lui de moderator...nu in afara,asa cum s-a spus :)
...ti-am adus complimente pentru ca mi-ai parut intr-un fel... eu nu am nicio treaba cu illo..eu n-am facut nimic pentru illo sau asa mai departe..am fost atacat si amenintat aiurea..am reactionat.... la revedere ;)

Pauline Kael 29 Jun 2009 19:50

pauline..ma amuzi... nu eu l-am terminat pe judex..s-a terminat singur in momentul in care m-a injurat..m-a amenintat ca-mi rupe picioarele...ca imi violeaza prietena si asa mai departe...si toate astea s-au intamplat in cadrul cinemagia,din postura lui de moderator...nu in afara,asa cum s-a spus :)
...ti-am adus complimente pentru ca mi-ai parut intr-un fel... eu nu am nicio treaba cu illo..eu n-am facut nimic pentru illo sau asa mai departe..am fost atacat si amenintat aiurea..am reactionat.... la revedere ;)

Fanele,dak erai barbat adevarat nu faceai publice niste pemeuri.Era treaba voastra personala(miroase a inscenare),de unde stia Judex cine esti si ce ai facut tu? De la voi.Si de ce scrii cu puncte multe de suspensie,esti usor impresionabil?In pemeurile pe care mi le-ai trimis erai exagerat,stiu ca ea scrie de pe contul prietenilor.Numai bine si fericire totala on topic. Adio.

stefan_c 29 Jun 2009 20:08

Fanele,dak erai barbat adevarat nu faceai publice niste pemeuri.Era treaba voastra personala(miroase a inscenare),de unde stia Judex cine esti si ce ai facut tu? De la voi.Si de ce scrii cu puncte multe de suspensie,esti usor impresionabil?In pemeurile pe care mi le-ai trimis erai exagerat,stiu ca ea scrie de pe contul prietenilor.Numai bine si fericire totala on topic. Adio.

ma plictiseste subiectul..altceva? nu..ok...ciao
si k fapt divers...judex e un psihopat :)... ultimul meu post pe tema asta ..

Pauline Kael 29 Jun 2009 20:10

Sunt bucuroasa(fericita e un sofism)ca te plictiseste subiectul si nu mai ai replik.Si ca raspundeti cu mutenie/lipsa de argumente.:-*
rad de bucurie.B-) =)) :))
Sa faci un user psihopat e o acuza grava pe un forum serios.:|

stefan_c 29 Jun 2009 20:12

Sunt bucuroasa(fericita e un sofism)ca te plictiseste subiectul si nu mai ai replik.Si ca raspundeti cu mutenie/lipsa de argumente.:-*
rad de bucurie.B-) =)) :))

nu ma pasioneaza subiectul asta...pentru mine judex nu prezinta interes..deci..subiectul nu prezinta interes..in fata ta nu am de ce sa ma justific ok? serios...ai chef sa te certi cu cineva...fa-o cu cineva care da 2 lei pe chestiunile astea...ok? papa

ricutza 30 Jun 2009 11:20

sunt fericita ca mi s-a dat dreptate si ca a fost demonstrat ca scandalurile nertezolvate mocnesc peste tot.

In alta ordine de idei, sunt fericita ca e cald si imi pot purta pantalonasii scurti. Stiu ca asta nu ar trebui sa fie un motiv special de fericire avand in vedere ca e totusi sfarsitul lui iunie, dar la vremurile care ma inconjoara, imi permit sa ma bucur si de acest neinsemnat eveniment.

Pitbull 01 Jul 2009 16:21

...pentru cä am väzut azi un film excelent: "Politist, adj.".
...pentru cä am participat la o conferintä de presä misto.
...pentru cä si taclalele de dupä au fost super.
...pentru cä voi scrie o analizä pe gustul meu.
...pentru cä-i pot multumi lui Porumboiu.

ricutza 01 Jul 2009 17:28

pentru ca m-am plimbat doua ore ieri seara cu bicicleta prin padure si lumina era excelenta...

All times are GMT +2. The time now is 22:40.